Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 24.–30.11.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Jousimies 22.11.–20.12.

On aika jättää menneisyys taakse ja luoda uusi tulevaisuus. Vahva ajattelutapasi ja seikkailunhalusi saavat sinut tähtäämään korkealle. Tunnet sisimmässäsi, että luvassa on jokin merkittävä positiivinen muutos.

Kauris 21.12.–19.1.

Tulevien viikkojen aikana on hyvä muistella kaikkea sitä, mitä olet saavuttanut. Nyt sinulla on myös tilaisuus käsitellä sinua vaivanneita a­sioita. Uusi vaihe on alkamassa, etkä halua negatiivisten tunteiden estävän sinua siirtymästä eteenpäin.

Vesimies 20.1.–18.2.

Tuleva viikko etenee jännittävissä ja mielenkiintoisissa tunnelmissa. Rohkaistut ottamaan elämästäsi kaiken irti ja astumaan ulos mukavuus­alueeltasi. Uskallat vihdoin tavoitella sydäntäsi lähellä olevaa asiaa. Jos olet hukassa, pyydä ystäviltäsi apua.

Kalat 19.2.–19.3.

Haluat tähdätä korkealle. Itsevarmuutesi kasvaa, ja pyrit saavuttamaan omia tavoitteitasi. Etsit uusia mahdollisuuksia käyttää taitojasi ja kokeilla rajojasi. Olet valmis muutokseen ja henkilökohtaiseen kasvuun.

Oinas 20.3.–19.4.

Sinulla ei ole enää syytä rajoittaa itseäsi. Päästä irti vanhoista kuvioista ja suuntaa katseesi tulevaisuuteen. Voit myös miettiä i­deoita, jotka ennen tuntuivat liian jännittäviltä. Olet valmis ottamaan askeleen eteenpäin.

Härkä 20.4.–20.5.

Talous- ja liikeasiat saattavat painaa mieltäsi, ja olet halukas tekemään enemmän töitä. Joku tuttavistasi voi olla avuksi ideoidesi kehittelemisessä. Olet valmis poikkeamaan polultasi. Näyttää jopa siltä, että uusi romanssi olisi puhkeamaisillaan.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Yrität saada muita taipumaan tahtoosi, mutta muista yhteistyön tärkeys. Pärjäät paremmin, jos työskentelet muiden kanssa joukkueena. Asiat etenevät nopeammin, kun yhdistätte resurssit ja jaatte kokemuksia. Yksi ihmissuhde näyttää etenevän oikeaan suuntaan.

Rapu 21.6.–22.7.

Takerrut helposti pieniin yksityiskohtiin, mutta nyt olet valmis laajentamaan ajatusmaailmaasi ja kokeilemaan uusia asioita. Et ehkä kuitenkaan tiedä, mistä aloittaa. Ota askel taaksepäin ja tarkastele asiaa eri näkökulmasta.

Leijona 23.7.–22.8.

Tunnet halua esitellä luovia taitojasi. Sinulla on paljon tarjottavaa, ja luontainen lahjakkuutesi huomataan. Sinun olisi hyvä mainostaa itseäsi ja luoda yhteyksiä. Saat pian palkkion kovasta työstäsi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Joulun lähestyessä perhesuhteesi lämpenevät. Lämmin ja kotoisa tunnelma saa sinut järjestämään erilaisia juhlia ja illan­istujaisia. Voit myös tehdä positiivisia muutoksia, joista voit nauttia pitkään. Aloita heti!

Vaaka 23.9.–22.10.

Pääset osallistumaan erilaisiin tapahtumiin ja luot yhteyksiä sekä vanhoihin että uusiin ystäviin. Nyt on aika matkustaa ja nauttia kulttuurielämyksistä. Onko jotain uutta, jota haluaisit kokeilla? Anna mennä!

Skorpioni 23.10.–21.11.

Sinun olisi hyvä tarkastella asioita uudesta näkökulmasta, varsinkin talouden kannalta. Saatat tuntea poten­tiaalisi menevän hukkaan ja etsit uutta työpaikkaa. Pysy optimistisena, sillä voit saavuttaa haluamasi.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X