Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 21.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Mukavaa kepeyttä pitäisi olla ilmassa, sillä molemmat tunneplaneetat, kuu ja Venus, osuvat merkkiisi harmonisesti. Hyväksytyksi tulemisen tunne on siis läsnä kaikkialla missä liikutkin. Arjessa olevat taakat on kuitenkin nekin hoidettava, ja niissä on varmaankin riittänyt puuhaa myös viime aikoina.

Härkä (20.4.-20.5.)

Suurimmaksi osaksi planeetat ovat helpottaneet elämääsi viime aikoina. Jokin edellisen kuun puolella aloitettu työtehtävä tai älyllinen hanke voi osoittautua hyödylliseksi, jos jatkat kärsivällisesti sen parissa. Juuri nyt voi olla hyvä miettiä rahoitusta tai laajempia taloudellisia vaikutuksia. Tunne-elämä pyörii yhä kodin ympärillä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Nyt juuri voit olla helisemässä dynaamisten planeettojen pyörteessä ja jatkuvassa hulabaloossa. Vaikeita valintoja voi olla edessä ajankäytön suhteen. Kaikista parasta on tarjolla todennäköisesti harrastuksessa, josta löytyy monenlaista harmoniaa. Saat mahdollisesti tavallista enemmän romanttisia tarjouksia näinä viikkoina!

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulla on yhä erinomaiset mahdollisuudet saada paljon irti opiskelusta ja monenlaisesta tiedon käsittelystä. Ehkä ymmärrät paremmin tietotekniikkaa tai joudut sen kanssa enemmän tekemisiin. Sinulla on vielä vaihe, jolloin Mars potkii toimimaan erityisesti kotona ja perhepiirissä, ja pientä erimielisyyttäkin on.

Leijona (23.7.-22.8.)

Yleensä haluat leijonanosan elämässä, ja siihen on ollutkin oivat mahdollisuudet viime aikoina. Erityisesti Venus jatkaa vielä poikkeuksellisen pitkää oleiluaan merkissäsi suosiotasi kasvattaen. Näkyvyyttä tuo lisäksi Jupiter, monenlaisia haluja lisäten. Parin päivän sisällä voi olla pientä vipinää romantiikassa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Aurinko ja ajatteluun liittyvä Merkurius ovat yhä merkissäsi pitkällä vaelluksella, ja se tietää viimeaikaisten hektisten olotilojen jatkumista. Kuun asema tänään ja huomenna tukee sitä lisää ja tuo enemmän juoksevia asioita sinulle tai perhepiiriin. Käytännöllä on merkitystä harmonian luomiseksi.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jo pidempään sinulla on voinut olla vuorotellen hyvin ääripäästä olevia tiloja, ja olosi on vaihdellut uupumuksesta superaktiivisuuteen. Yhä pätee neuvo, että sopivaa hiljentymistä kannattaa harjoittaa kehon energioiden tasapainottamiseksi. Sosiaalinen elämä on hyvin suotuisien planeettojen alla!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Olisiko tänään materiaaliset halut kasvaneet? Jospa mielesi tekee niin sanotusti ostaa kaikkea kivaa, ehkä vähän hörhöäkin tavaraa. Vai onko aika maksaa laskuja viime tipassa? Viime aikojen uudet näkemykset tai visionäärisyys voivat tuottaa tulosta tänäänkin. Venus pitää suhteen odotuksia yhä ylhäällä.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Voit nauttia pitkälti positiivisesta tunnelmasta, sillä kuu, Venus ja Mars ovat harmoniassa merkkiisi. Nämä rakkauselämään liittyvät taivaankappaleet aktivoivat tyydytystä aisteillesi viihdyttävän seuran, kauneuden tai tyylin parissa. Jos sinut on vedetty ryhmää ohjaavaan rooliin, meno jatkuu innostuneena!

Kauris (21.12.-19.1.)

Voisiko lepohetket nivoa johonkin henkiseen harrastukseen, kuten joogaan, tai sitten vaikka tanssimiseen tai musiikkielämykseen? Ulkomaalainen tai eksoottinen elämys voisi olla ajankohtainen. Pitkäaikaisen Venuksen silmukkaliikkeen myötä suhteisiin on tullut jotain salamyhkäistä intensiivisyyttä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kokemus yhteisöstä näyttäisi olevan juuri tällä hetkellä turvallinen ja auvoisa, eli ryhmätyö sujuu parhaimmalla tavalla, jos annat sille tilaa. Verkosta saattaa löytyä tunnetta, ja se voi merkitä jotain yksinäisille, seuraa kaipaaville. Ihan lähellä ei tapahdu oikein mitään. Ole ennakkoluuloton tilaisuuden suhteen!

Kalat (19.2.-19.3.)

Merkkiisi kohdistuu yhä planeettavaikutuksia, joiden rooli on ehkä herätellä sinua huomaamaan muut, heidän viestinsä ja yhteistyökuvioiden koukerot. Ilmassa on varmaankin niin paljon tapahtumia, ettet ole ennen kokenut vastaavaa. Imagosi saattaa olla jonkun luupin alla. Vaali arjen tasapainoa suhteessa!

X