Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 30.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Ilmassa voi olla kireyttä, joka liittyy sinun tai jonkun toisen huomion tarpeeseen. Ehkä kaikkia ei ole otettu huomioon tasapuolisesti tai sitten asiaan liittyy kateutta tai omistamisen halua. Olet muutoin erinomaisessa vireessä varsinkin kanssakäymisessä laajan ystäväpiirin tai verkoston kanssa. Ystävyys kantaa pitkälle!

Härkä (20.4.-20.5.)

Kyse on kohdallasi pitkälti kesän ytimeen sukeltamisesta, tai ainakin olosi on sellainen, että voisit viettää paljon aikaa rakastamiesi maanläheisten asioiden parissa. Kasvillisuus saattaa kiinnostaa ja hakeudut paikkoihin, joissa on upeat maisemat. Kaikki sinussa oleva halu luksukseen tulee esiin, myös suhteessa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Huomio voi kiinnittyä tileihisi syystä tai toisesta, ja taloudellinen turvallisuus käy usein mielessä, vaikka et välttämättä tuhlaile juuri nyt. On mahdollista, että ravintolassa syöminen on ajankohtaista tai kokkailun tarve kumpuaa jostain. Kokeile uutta reseptiä! Sinut saatetaan nostaa esiin yhteisössäsi!

Rapu (21.6.-22.7.)

Näiden päivien uudenkuun kantamana voit saada liikkeelle jumissa olleita asioita ja voit onnistua vaikkapa kasvimaan kylvössä tai kukkasten istutuksessa. Eikä pidä unohtaa Marsia, joka tahdittaa taustalla vielä joitakin päiviä ja tuo ylimääräistä draivia. Nyt draivissa on erityistä perusteellisuutta, etkä anna periksi!

Leijona (23.7.-22.8.)

Olet intuitiivisella päällä, näet peittelyn ja oivallat asioita, jotka eivät näy päältä. Psykologiset solmut voivat kiinnostaa vapaa-ajalla poliisisarjojen tai jännittävien pelien muodossa. Suurimmaksi osaksi olet suuntautunut väljiin maisemiin ja voit löytää oman vaikuttamiskanavan maailman parantamiseksi.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Onko parin päivän sisällä tullut uutta yhteisöllistä tekemistä tai vaikuttamista? On yhä mahdollista, että saat nyt parhaat palat elämästä yhteenkuuluvuudesta yhteisöön, jonka puitteissa huolehditaan muiden tai heikommassa asemassa olevien tarpeista. Näet rakkauden kohottavana, joten kehu rakastasi!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Työasiat ovat nyt monilla vaaoilla mielessä, kenties siksi, että asioiden suorittamisella on tiukka aikataulunsa tai syksyn työkuorma painaa päälle. Kesäisillä aiheillakin tuntuu olevan järjestys tai noudatettavat aikataulut. Sinulla on mahdollisuus kokea jotain poikkeuksellisen hulppeaa matkalla!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Perhesiteet maailmalla tai suvun juuret ulkomailla tai muissa kulttuureissa voivat olla näiden päivien teemoja jollain tavalla. Historiaa pursuava matkakohde voi alkaa vetää puoleensa ja sen seurauksena tulee matkasuunnitelma. Salattavan asian tärkeyskin on läsnä ja mietit, kuinka paljon voit kertoa.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Näinä päivinä on monilla jousimiehillä puhetta turvallisuudesta, lukoista tai paremmista vakuutuksista tai muuten siitä, miten paljon varoja tai omaisuutta on kertynyt. Kyseessä voi olla jonkinlainen tilinteon paikka muutenkin. Suhteen epäkohdat ovat puntarissa, ja ilmapiiri paranee sen jälkeen.

Kauris (21.12.-19.1.)

Perhepiirissä joku kiinnittää huomiota puutteisiin tai epäkohtiin, ja siksi asioita voidaan myös parantaa. Jokin seikka voi aluksi olla melkoisessa solmussa. Toiminnassa olisi hyvä pitää mielessä, että vaatimukset ovat kovempia tai fyysistä rehkimistä on tavallista enemmän. Keskity huolella!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Uppoudut ehkä enemmän hyvinvointiin ja terveysasioihin ja voit saada hyvän oivalluksen ja vitamiinisuosituksia jatkoa ajatellen. Linkki psyykeen on myös olennainen, ja parhaimmillaan tietämyksesi kasvaa sillä alueella. Sanoitat asiat tehokkaasti. Jonkin matkan suhteen voi tulla vääntöä.

Kalat (19.2.-19.3.)

Pidä kiinni käytännön tehtävistäsi, sillä niissä voi olla vaativia osuuksia, jolloin aikaansaannokset ovat myös parhaimmillaan sen mukaisia. Toiminta yhteisössä on myös vaativassa tai syväluotaavassa vaiheessa, mutta tunnet olosi turvalliseksi. Älä provosoidu mielipide-erosta tai kiivaasta keskustelusta!

X