Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 23.6.–6.7.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Rapu 21.6.–22.7.

Suhtaudut luottavaisin mielin tulevaan ja olet valmis kohtaamaan uusia haasteita. Sinulla saattaa kuitenkin olla jokin idea tai suhde, jonka haluat pitää toistaiseksi omana tietonasi. Intuitiosi on korvaamaton avusi, joten kuuntele sitä.

Leijona 23.7.–22.8.

Edessä on hiljaisempi jakso, jolloin voit ladata akkuja ja mietiskellä. Käytä tilaisuutta hyväksi vapautuaksesi henkisestä taakasta ja saattaaksesi loppuun keskeneräiset asiat. Ilmassa on flirttiä, ja jokin tapaaminen voi osoittautua antoisaksi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jos olet hellinyt mielessäsi jotain ideaa, nyt on korkea aika tehdä sille jotakin. Sosiaalinen elämäsi on täynnä lupauksia seuraavan neljän viikon ajan. Myös työelämässä tapahtuu edistystä, ja saatat saavuttaa pitkään toivomasi uratavoitteen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Saata loppuun keskeneräiset asiat, niin saat tilaa suuremmille ja paremmille mahdollisuuksille. Vaivaako jokin asia sinua? Koeta selvittää se mahdollisimman pian. Edessäsi on loistavia tilaisuuksia, joita ei ajanpuutteen vuoksi kannata menettää.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Mahdollinen orastava romanssi voi syventyä tällä jaksolla. Saatat myös kaivata matkustelua ja uusia vaihtoehtoja ja kokemuksia. Kaikki, mikä rohkaisee sinua kohti henkilökohtaista kasvua, koituu hyväksesi. Etenet omalla polullasi sulavasti kohti tavoitteitasi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Joku saattaa esitellä sinulle harrastuksen tai muun puuhan, johon tartut heti. Jos siihen liittyy jokin riski, olet entistä kiinnostuneempi. Koeta löytää ratkaisu mieltäsi vaivanneeseen pulmaan – sen myötä monimutkainen vyyhti alkaa selvitä.

Kauris 21.12.–19.1.

Selviät nyt helposti eteen tulevista esteistä. Mitkään haasteet eivät näytä sinusta mahdottomilta, ja pystyt hyödyntämään kohtaamasi uudet tilaisuudet. Kun säilytät rohkeutesi, päättäväisyytesi vie sinut kohti asettamiasi tavoitteita.

Vesimies 20.1.–18.2.

Laita asiat tärkeysjärjestykseen, niin kaikki alkaa sujua jouhevammin. Tulevina viikkoina sinulla on mahdollisuus saada tavoitteesi takaisin omille raiteilleen. Satsaa myös vapaa-aikaan. Seuraa rohkeaa ideaasi, sillä siitä voi tulla käänteentekevä.

Kalat 19.2.–19.3.

Edessäsi on paljon mielenkiintoista tutkittavaa ja koettavaa, joten anna uteliaisuutesi näyttää tietä. Älä kuitenkaan ota harteillesi enemmän painolastia kuin jaksat kantaa. Ota luovat taitosi käyttöön, sillä niiden avulla saavutat enemmän kuin uskotkaan.

Oinas 20.3.–19.4.

Tartu tilaisuuteen heti, kun se tulee kohdallesi. Liika miettiminen voi jättää sinut ikävästi tyhjän päälle. Muista helliä myös itseäsi. Syö terveellisesti, nuku hyvin ja ulkoile. Hyvien ystävien ja perheen seura voi olla tie parempaan hyvinvointiin.

Härkä 20.4.–20.5.

Tällä jaksolla osaat sanoa juuri oikeat sanat oikeaan aikaan. Tämä koskee myös talousasioita. Jos sinun pitää vakuuttaa joku jostakin, teet sen helposti. Älä anna voimakkaan intuitiosi mennä hukkaan, sillä siitä voi olla monenlaista hyötyä.

Kaksoset 21.5.–20.6

Raha-asiat ovat nyt pinnalla. Tee välitilinpäätös ja mieti, kuinka voisit parantaa tilannettasi. Innostut myös uusista vapaa-ajan viettotavoista ja suhtaudut rohkeasti kaikkeen jännittävään ja erikoiseen. Mietitkö radikaalia muutosta? Se voisi kohentaa itseluottamustasi.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X