Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 11.-17.1.

10.1.2019 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Kauris 21.12.–19.1.

Pyydä apua perheeltä ja ystäviltä, jotta saat suunnitelmaasi edistymään. Itsehillintäsi voi joutua kovalle koetukselle, mikäli aiot pitää tiukasti kiinni uudenvuodenlupauksestasi. Jonkinlainen elämäntapamuutos saattaisi myös koitua hyödyksi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Tilanne työelämässä vaikuttaa hyvältä ja panostasi arvostetaan. Sinulta odotetaan hyviä ideoita ja paneutumista erilaisiin ongelmiin. Älä pidä kynttilääsi vakan alla, sillä tällä jaksolla pääset loistamaan, jos vain haluat.

Kalat 19.2.–19.3.

Haluaisitko kokeilla jotain uutta piristääksesi taloustilannettasi? Jakso on onnekas, ja vain omat ajatuksesi voivat pidätellä sinua. Juuri se asia, jota pelkäät, voi auttaa sinua menestymään.

Oinas 20.3.–19.4.

Mielipiteesi on tärkeä, ja monet haluavat kuulla sen. Saatat joutua vakavien mutta samalla jännittävien ja innostavien päätösten eteen. Loppujen lopuksi nautit tilanteesta. Terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen on tärkeää. Älä polta itseäsi loppuun.

Härkä 20.4.–20.5.

Haluat pistää asioihin vauhtia, ja viikko saakin lentävän lähdön. Olet niin määrätietoinen, että toiset voivat pitää sinua hieman ahdaskatseisena. Älä odota kaikkien olevan samaa mieltä kanssasi. Erilaisina persoonina he eivät voi aina ymmärtää sinua.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Sinun täytyy tehdä vielä töitä, jotta saavuttaisit päämääriäsi. Ota vastuuta. Voit joutua miettimään tarkkaan, mitä haluat ja kuinka aiot sen saavuttaa. Jos lasket jotain sattuman varaan, et voi välttämättä odottaa täydellisyyttä tai saatat joutua pettymään.

Rapu 21.6.–22.7.

Toivoisitko toisten olevan samaa mieltä kanssasi? Pyydä nätisti. Liiallinen päällekäyvyys voi ajaa heidät vastakkaiseen suuntaan. Luota vaistoihisi. Jos elämä tuntuu joskus pelkältä palapeliltä, varmista että sinulla on aloittaessasi kaikki palat tallessa.

Leijona 23.7.–22.8.

Nyt uuden vuoden alussa sinun täytyy opetella sanomaan ei. Kun muut alkavat ajatella omilla aivoillaan, he oppivat siinä samalla. Tavoittele asioita, joita itse haluat ja tarvitset. Se tekee sinut vahvemmaksi ja itsevarmemmaksi, ja saat myös paljon enemmän aikaiseksi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Kun sinulta kysytään mielipidettäsi, ole avoin ja rehellinen. Sinun ei tarvitse olla samaa mieltä toisten kanssa pitääksesi heidät tyytyväisinä. Tee asioita, joista nautit. Aloita harrastus, josta saat sekä fyysistä että henkistä nautintoa. Hyvät suhteet eivät vaadi uhrauksia.

Vaaka 23.9.–22.10.

Nyt on hyvä aika ryhdistäytyä ja huolehtia terveydestä ja hyvinvoinnista. Koeta päästää irti stressistä ja henkisistä paineista. Älä yritä miellyttää kaikkia, koska silloin vain uuvutat itsesi. Vertaa ajatuksiasi tulevaisuudesta ystävien kanssa. Rakkaus voi parantaa monia sairauksia.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Kun innostut jostain, voi diplomaattisuus unohtua. Yritä kuitenkin hillitä jyrkimpiä mielipiteitäsi kuumasta aiheesta. Paikoillaan junnaava asia voi ärsyttää, ja taivuttelusi toimintaan ovat olleet turhia. Vetäydy syrjään, sillä välinpitämättömyys voi saada toiset liikkeelle.

Jousimies 22.11.–20.12.

Joku tai jokin sinua pidätellyt asia on nyt selvästi nähtävissä. Yhteen paikkaan jumiutuminen ei tyydytä sinua, ja etsit vapautta. Kaikki ei tapahdu yhdessä yössä, mutta jos et aloita nyt, saatat epäonnistua. Mitä se voisi merkitä luovuudellesi tulevaisuudessa?