Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 12.-18.1.

11.1.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Kauris 21.12.–19.1.

Työelämä ja henkilökohtainen edistyminen ovat nyt pääosassa, joten pysy terävänä. Onko kaikki edelleen kunnossa rakkauden suhteen? Hyvä, sillä turhautuminen ei vie sinua minnekään. Eräs tulee luoksesi neuvojen toivossa. Pysyttele tosiasioissa, älä tarjoa kuulopuheita.

Vesimies 20.1.–18.2.

Jotkin päätökset on helpompi tehdä itse kuin konsultoimalla toisia. Joskus asioiden ylenpalttinen puiminen ei muuta mitään. Kaiken kaikkiaan työasioissa on parempi edetä suoraan ilman turhia kiemuroita. Tosiasioita ei voi muuttaa, ja hyväntahtoisuutta voidaan pitää nyt heikkoutena.

Kalat 19.2.–19.3.

Tämä vuodenaika on otollinen muutoksille. Tuntuuko sinusta, että tarvitset rohkaisua? Saat sitä todennäköisemmin työkavereilta tai suvulta kuin kotiväeltä. Joskus toiset ovat liian lähellä nähdäkseen selvästi. Heidän mielipiteensä ei ole välttämättä aina puolueeton.

Oinas 20.3.–19.4.

Sinulle on tärkeää, että pystyt puhumaan vapaasti toiveistasi. Saat hyviä neuvoja eräältä, jota arvostat. Kuuntele tarkkaan ja valitse ohjeet, jotka sopivat tilanteeseesi. Tiedätkö jotain, mistä toiset eivät ole tietoisia? Ole rehellinen, niin vältyt kiusallisilta tilanteilta.

Härkä 20.4.–20.5.

Luonnollinen viehätysvoimasi tehoaa hyvin tällä viikolla. Se auttaa myös rakkaudessa, sillä kukaan ei halua sanoa tai tehdä mitään, mikä hämmentäisi sinua. Ihastuksesi kohde suhtautuu nyt todennäköisesti aiempaa avoimemmin ehdotuksiin. Kerro rehellisesti tunteistasi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Työn ja yksityiselämän sovittaminen voi tuntua haasteelliselta. Oletko epävarma tunteistasi? Ehkä et ole vielä löytänyt sitä oikeaa? Toisaalta sinun pitäisi kyllä tähän mennessä jo tietää, mitä haluat. Tunne-elämä voi olla välillä sekavaa, jos on liikaa valinnanvaraa.

Rapu 21.6.–22.7.

Keskittymiskykysi on terävimmillään, sillä jakson pääpaino on työelämässä ja raha-asioissa. Onneksi olet ajan tasalla, sillä joku voi yrittää johtaa sinua harhaan. Yrität tehdä vaikutuksen erääseen ja samalla saatat tuhlata liikaa. Älä näe vaivaa. Materia ei tee häneen vaikutusta.

Leijona 23.7.–22.8.

Ota kaikki irti tästä energisestä ja työntäyteisestä viikosta. Intensiivinen tapaaminen saa sinut miettimään tulevaisuutta ja omaa osuuttasi siinä. Intohimo voi viedä voiton rakkaudesta viikonloppuna, joten ole varuillasi. Houkutuksia tuntuu olevan nyt joka puolella.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Eräs suo sinulle aiempaa suurempaa huomiota. Älä esitä välinpitämätöntä, sillä siitä olisi vain haittaa. Vaikutusvaltainen henkilö saattaa tarjota sinulle erityistä työtehtävää tai projektia. Yritä pysytellä viileän rauhallisena, vaikka tunteet kävisivätkin kuumina.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olisi pelkkää ajanhukkaa katsoa taaksepäin, sillä mennyt on mennyttä. Suunnittele rahanmenosi tarkkaan, niin vältyt muutamilta päänsäryiltä. Saat ystävältä neuvon, josta on todella apua tässä tilanteessa. Romantiikka ei ole kuollut, vaikka joku niin väittäisikin.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Hyvät ja huonot asiat sekoittuvat nyt keskenään. Eräs tuo sydämeesi sekä iloa että hämmennystä. Astu taaksepäin ja aloita alusta aivan toisen asian parissa. Saatat joutua jonkin vaikean ratkaisun eteen jakson lopulla. Mieti tarkkaan, kannattaako nyt tehdä isoja päätöksiä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Jos et voi olla avoin tunteistasi nyt, niin milloin sitten? Nyt on aika saada selville, mitä muut todella ajattelevat. Tunnetko itsesi syylliseksi johonkin? Yritä saada asiat järjestykseen ajan mittaan. Kaikkea ei voi tehdä valmiiksi kerralla. Tulet ennen pitkää huomaamaan tämän.

Lue myös:

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Koirahoroskooppi – tällainen koirasi on horoskooppimerkkinsä mukaan