Horoskooppimerkit

Seksihoroskooppi – Lue, millainen on horoskooppimerkkisi suhde seksiin

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
123Rf

Horoskooppimerkeillä on omat seksuaaliset luonteensa. Niihin perehtymällä voi löytää kumppanin, jonka kanssa seksielämä sujuu.

Oinas

Vahvaluonteinen ja puoleensavetävä Oinas ottaa ohjat käsiinsä sängyssä. Hän kertoo häpeilemättä, mistä pitää ja mihin asentoihin haluaa sinun taipuvan. Oinaat ovat poikkeuksellisen taitavia suutelijoita, joiden vaativa kosketus saa sukat pyörimään jaloissa.

Oinas on seksuaalisesti erittäin latautunut, mutta ikävä kyllä kiihko voi kestää hänen kanssaan vain hetken. Hän voi olla hyvin itsekäs ja malttamaton rakastaja, joka menee heti asiaan. Oinaan raivokas himo on vailla vertaa ja hän voi tarjota sinulle lyhyen, mutta unohtumattoman kyydin.

Seksikumppanilta tulee löytyä kanttia, jos hän mielii saada Oinaan toimimaan omien toiveidensa mukaan. Komennon luovuttaminen kumppanille voi olla Oinaalle uudella, mielenkiintoisella tavalla kiihottavaa. Sitomisleikit, kiusoittelu ja piiskaaminen saavat Oinaan kerjäämään kosketustasi uudelleen.

Oinasta tavoittelevan täytyy olla rohkea ja spontaani. Arvaamattomuus houkuttelee Oinasta puoleensa kuin hunaja mehiläisiä. Anna Oinaan näyttää suuntaa, mutta yllätä hänet päättäväisyydelläsi tilaisuuden tullen. Oinas arvostaa terävää kumppania ja nauttii henkevistä keskusteluista.

Oinaalle sopiva sänkykumppani

Oinas rakastaa haasteita sängyssä ja sen ulkopuolella. Flirttaileva, ilkikurinen ja menevä Kaksoset on Oinaalle vertaisensa vastus. Kaksoset tarjoaa nopealiikkeiselle Oinaalle haastetta ja jännitystä.

Kaksosten nokkela ja älykäs luonne pitää Oinaan kiinnostuneena vielä alkuhuuman lopahdettua ja on hyvin mahdollista, että näistä kahdesta merkistä muodostuu pidempiaikainen pari.

Lue myös Oinaan laajempi kuvaus!

Härkä

Härkä on eläinradan maskuliinisin merkki, minkä takia härillä on vahva sukupuolivietti. Rakastajana Härkä on huomioiva ja hellä. Hän etenee lakanoiden välissä kiirehtimättä. Kosketus ja hyvänä pitäminen ovat Härälle tärkeitä. Itse aktiin valmistaudutaan Härän kanssa perusteellisella ja pitkällä esileikillä. Tiedossa on siis tunteja kestävä, aisteja hivelevä ja nautinnollinen kokemus.

Nopeaa toimintaa suosivat eivät välttämättä löydä Härästä haluamaansa vaan pikemminkin ajautuvat hänen kanssaan hulluuden partaalle. Härän kanssa on odotettavissa riiailua jopa turhautumiseen asti ennen kuin hän suostuu tekemään tilaa sänkyynsä. Romantiikannälkäiselle Härkä on ehdottomasti potentiaalinen sänkykumppani.

Härkään vetoaa pehmeä, hyvältä tuoksuva iho. Panosta myös huomionosoituksiin vaikkapa lahjojen muodossa, kun viettelet härkää. Koska Härkä pitää erittäin paljon kosketuksen tuomasta tunteesta, keskity hivelemään hänen niskaansa, selkäänsä ja käsivarsiaan kevyin sipaisuin.

Härälle sopiva sänkykumppani

Vastakohdat vetävät tunnetusti toisiaan puoleensa. Härkä ja Skorpioni eivät tunnu saavan tarpeekseen toisistaan. Sensuelli Härkä ei voi vastustaa intohimoista ja kiihkeää Skorpionia. Härkä löytää Skorpionirakastajasta jatkuvasti uusia kerroksia. Merkkien välillä oleva kemia ei jää muiltakaan huomaamatta.

Lue myös Härän laajempi kuvaus!

Kaksoset

Kaksoset on sinun valintasi, jos etsit terävää ja henkevää seksikumppania. Päästäksesi peuhaamaan hänen kanssaan sinun täytyy olla nokkela ja älykäs. Yksinkertaiselle tai hiljaiselle tyypille Kaksosten ronskit puheet sekä suoraviivaisuus voivat olla liikaa. Jos taas tuhmien puhuminen tai puhelinseksi saavat sinut kiihottumaan, voit löytää Kaksosista etsimäsi.

Flirttailun mestarina Kaksoset saa kenen tahansa polvet notkumaan pelkällä hymyllään. Kaksosten henkinen kapasiteetti tekee merkkiin syntyneestä luovan rakastajan, jonka kanssa ei varmasti käy aika pitkäksi. Kaksosten makuuhuoneessa kokeillaan toinen toistaan erikoisempia seksiasentoja ja –leluja.

Kaksosten rakastajan kannattaa pitää varansa, ettei vaihtelua ja jännitystä etsivä merkki kyllästy. Tällöin Kaksoset voi muuttua piittaamattomaksi ja röyhkeäksi. Jos haluat vietellä Kaksoset, keskity hänen mieleensä. Syvälliset keskustelut sekä hänen älykkyyteensä vetoaminen vaikka neuvoa kysymällä hurmaa Kaksosen taatusti. Koska Kaksoset ovat kovia lirkuttelemaan, he innostuvat varmasti rohkeasta flirttailusta.

Kaksosille sopiva sänkykumppani

Hauska ja puhelias Kaksoset kokeilee kaikkea ja kyllästyy helposti. Oinaan pioneerimainen olemus salpaa innovatiivisen Kaksosten hengityksen. He keksivät erikoisia, toinen toistaan jännempiä tapoja tuottaa toisilleen mielihyvää lakanoiden välissä. Sekä Kaksoset että Oinas etsivät aina uusia, mukaansatempaavia kokemuksia. Heidän jakamansa innokkuus ja huimapäisyys pitävät tämän kaksikon yhdessä vielä pitkään alkuhuuman laannuttua.

Lue myös Kaksosten laajempi kuvaus!

Rapu

Rapu on yksi tunteikkaimmista ja herkimmistä eläinradan merkeistä. Heille seksi ei ole vain aktiviteetti tarpeiden täyttämiseksi, vaan kahden ihmisen rakkauden ja toisiaan kohtaan tuntemansa kiintymyksen täyttymys.

Rapu odottaa kumppaniltaan syvää tunnesidettä ja hellää, rakastavaa otetta. Rapu on pehmeä, hoivaava rakastaja, joka ottaa kumppaninsa tunteet ja toiveet huomioon. Hän omistautuu kumppanilleen täysin ja odottaa samanlaista omistautumista partneriltaan. Yhden illan jutut tai muuten merkityksetön seksi ei tule kysymykseen Ravun kanssa.

Vaikka Rapu muuta väittäisikin, hänellä on aina jonkinasteisia tunteita seksipartneriaan kohtaan. Ravun seksinkumppanin ei kannata säikähtää, jos tämä tirauttaa pari kyyneltä seksin aikana tai sen jälkeen. Jos mielit hommiin Ravun kanssa, voit odottaa todella intensiivistä, tunnepitoista kyytiä.

Rapu hurmataan tunteikkuudella ja ennen kaikkea romantiikalla. Hän haluaa tuntea, että hänestä pidetään huolta. Hienovaraisuus ja kärsivällisyys tuottavat Ravun kanssa tulosta.

Ravulle sopiva sänkykumppani

Kuu ohjaa Ravun mielialaa. Siksi se vaihtuu nopeasti ja arvaamatta. Maa-elementin merkki Kauris saa tämän vesimerkin tuntemaan itsensä seesteiseksi. Ravun on helppo päästää irti huolistaan ja rentoutua Kauriin syleilyssä. Toistensa vastakohtina Rapu ja Kauris tuntevat sanoinkuvaamatonta vetoa toisiinsa ja heidän välinen jännitteensä on muiden aistittavissa. Rapu haluaa saada selville, mitä varautuneen ja salaperäisen Kauriin kuoren alla piilee.

Lue myös Ravun laajempi kuvaus!

Leijona

Seikkailumielistä Leijonaa on vaikeaa olla huomaamatta. Leijonan luonnollinen itsevarmuus tekee tästä monen mielestä parhaan rakastajan. Eläinradan kuningas haluaa ohjailla toimintaa. Hän tutkii seksuaalisuuden eri kerroksia dramaattisella, suurpiirteisellä otteellaan.

Seksuaalisesti aktiivinen Leijona ei pyytele anteeksi halujaan. Hän keksii mitä erikoisimpia tapoja itsensä ja kumppaninsa tyydyttämiseen. Kumppani voikin joutua koekaniiniksi, kun Leijona selvittää, kuinka monella tapaa voi tuottaa tälle orgasmeja. Leijona suosii ennakkoluulotonta seksikumppania, joka on yhtä valmis kokeilemaan kaikkea kuin hän itsekin.

Kainoimpia Leijonan meno voi hirvittää. Vaikka Leijona harvoin jättää ketään kylmäksi, kumppanin tyytyväisyys voi olla itsekeskeiselle merkille toisarvoista. Jos mielit saada paikkasi tämän viidakon kuninkaan viereltä, sinun tulee käyttäytyä kuin kuninkaallinen itsekin.

Leijonan vietteleminen ei ole vaikeaa, sillä he rakastavat huomiota eivätkä voi vastustaa kohteliaisuuksia sanojen tai lahjojen muodossa. Leijonan tunteelliseen ja herkkään puoleen vetoaminen onnistuu hyväilemällä tämän hiuksia ja niskaa.

Leijonalle sopiva sänkykumppani

Leijona nauttii arvostuksen- ja huomionosoituksista myös makuuhuoneen puolella. Hänellä on kova halu miellyttää, mikä on potentiaalisen seksikumppanin kannalta hienoa.

Hurmaava Vaaka tietää, miten tuoda Leijonan parhaat puolet esiin. Vaa’an vaikutus poistaa Leijonasta kaiken seksuaalisen epäröinnin ja seksi heidän välillään on taianomaista. Vaa’an romanttinen puoli saa dramatiikannälkäisen Leijonan kehräämään tyytyväisenä turhan karjahtelun sijaan.

Lue myös Leijonan laajempi kuvaus!

Neitsyt

Varautuneelta ja jopa ujolta vaikuttava Neitsyt on kaappinymfomaani. Kun olet saavuttanut Neitsyen luottamuksen, paljastuu tämän käytännöllisen ja viileän pinnan alta peto, jonka seksuaalinen halu on kyltymätön. Epätavallinen paikkakaan ei ole hänelle este, jos hän on sillä tuulella.

Kukaan muu ei huomioi kumppaniansa kuten tämä kiihkeä rakastaja. Jos olet onnistunut saamaan Neitsyen haaviisi, edessä on ikimuistoisen seksin ja palavien tunteiden vuoristorata.

Sensuelli Neitsyt ei kuitenkaan ole sinulle sopiva kumppani jos etsit hetken hauskanpitoa ja huumaa. Kun Neitsyen suojamuuri on rikottu, ei paluuta entiseen ole. Neitsyt valitsee kumppaninsa huolella ja tulee tästä pakkomielteiseksi. Jos olet suhteessa Neitsyen kanssa, tiedät varmasti, että elämä perfektionistin kanssa ei aina ole helppoa. Voit kuitenkin olla varma, että hän pysyy rinnallasi ikuisesti.

Jos aiot vietellä Neitsyen, sinun tulee panostaa virheettömään, siistiin ulkonäköön. Pienetkin yksityiskohdat ovat tälle perfektionistille tärkeitä. Riisuaksesi Neitsyen alasti sinun täytyy voittaa edetä hänen määräämäänsä tahtia.

Neitsyelle sopiva sänkykumppani

Neitsyelle sopivin kumppani vällyjen välissä on ehdottomasti intuitiivinen Kalat. Kalojen avulla Neitsyt voi unohtaa stressin ja pikkuseikat sekä jopa hyötyä pakkomielteisyydestään makuuhuoneen puolella. Kaloilla on taito saada Neitsyt rauhoittumaan ja heittäytymään aistiensa varaan. Neitsyen ja Kalojen seksi on huikeaa ja erittäin intiimiä.

Lue myös Neitsyen laajempi kuvaus!

Vaaka

Vaaka on luonnollisesti kova miellyttämään muita ja onkin rakastajana erittäin huomioiva ja hellä. Hän etsii täydellistä harmoniaa kumppaninsa kanssa ja hakee jatkuvasti uusia keinoja tuottaa mielihyvää rakastajalleen.

Vaa’an seksikumppanin elämä voi olla kuin elokuvasta. Tunteellisella Vaa’alla on paljon romanttisia fantasioita, joihin hänen kumppaninsa on osallistuttava – halusi hän sitä tai ei.

Vaaka tekee seksistä taidetta. Tämän merkin alla syntyneet henkilöt rakastavat kaikkea kaunista. He ovat niitä, jotka panostavat alusasuihin, tunnelmaan ja aromaattisiin öljyihin. Pahimmillaan tai parhaimmillaan seksisessiot Vaa’an kanssa voivat muistuttaa kornia pornoleffaa lavasteineen kaikkineen. Vaaka on flirttailijatyyppiä ja haluaa kokeilla sängyssä hullujakin juttuja. Hänen kanssaan voi toteuttaa tuhmiakin fantasioita.

Vaakaa vietellessä tärkeintä ovat romanttiset eleet. Niitä saa olla mahdollisimman paljon ja usein. Vaaka ei voi vastustaa kohteliaisuuksia, sulopuheita ja intensiivisiä huomionosoituksia. Sivistyneisyys ja sulava käytös kiinnittävät Vaa’an huomion takuuvarmasti. Koska Vaaka pitää kaikesta kauniista, kannattaa panostaa vaatteisiin.

Vaa’alle sopiva sänkykumppani

Kauneutta ja taidetta arvostavalle Vaa’alle on tärkeää, että seksi näyttää yhtä hyvältä kuin tuntuu. Keikarimainen Leijona osaa muuttaa arkiset olosuhteet tarunomaisiksi, unohtumattomiksi kokemuksiksi.

Leijona tarjoaa Vaa’alle ikimuistoisen suhteen täynnä draamaa, intohimoa ja jännitystä. Leijonan utelias ja avoin suhtautuminen seksiin kiihottaa Vaakaa suunnattomasti. Leijona on synnynnäinen viihdyttäjä, jonka miellyttämisenhalu makuuhuoneen puolella pitää tämän yhdistelmän yhdessä pitkään.

Lue myös Vaa’an laajempi kuvaus!

Skorpioni

Skorpioni on kiistatta eläinradan seksuaalisin merkki, jonka palava intohimo on ehtymätöntä. Luonteeltaan tulinen Skorpioni huomataan, kun hän astuu huoneeseen. Skorpioni on hypnoottinen ja hänen seksikkyytensä käsin kosketeltavaa.

Skorpionit mielletään taitavimmiksi rakastajiksi, mutta heillä on myös pimeä puolensa. Skorpionilla ei ole ongelmia täyttää kumppaninsa fyysisiä tarpeita, mutta hän voi olla tunteellisesti etäinen. Skorpioneilla on taipumus dominoida heikompaansa, joten Skorpionin rakastajan täytyy olla henkisesti vahva, jotta hän onnistuisi vangitsemaan Skorpionin jakamattoman huomion.

Arvaamattoman Skorpionin pisto koskee. Juuri kun olet tuudittautunut Skorpionin syliin, tämä sensaatiomainen rakastaja voi muuttaa mieltään ja vaihtaa sängystäsi toiseen. Skorpionin vietteleminen voi olla yllättävän vaikeaa, sillä luonnostaan karismaattinen ja jopa manipuloiva merkki saa ihmiset koukkuunsa vaivatta. Jos rohkenet lähteä pelaamaan Skorpionin kanssa, pysy salaperäisenä ja tyynenä saavuttaaksesi tuloksia.

Skorpionille sopiva sänkykumppani

Skorpionin seksuaalinen vetovoima on omaa luokkaansa. Häntä on vaikea vastustaa. Tyyni ja maanläheinen Härkä tarjoaa juuri sellaisen palan purtavaksi, jota Skorpioni kaipaa. Vakaan, tyytyväisen Härän olemus huutaa Skorpionia puoleensa ja pakottaa tämän ottamaan Härästä selvää. Skorpioni tekee mitä vain saadakseen viilipyttymäisen Härän reagoimaan ärsykkeisiinsä.

Lue myös Skorpionin laajempi kuvaus!

Jousimies

Jousimiehelle saalistaminen on kaikki kaikessa. Tämä viettelyn mestari hioo jatkuvasti iskutekniikoitaan ja saa kiinnostuksen kohteensa antautumaan epäröimättä. Voisi melkein luulla, että hän nauttii enemmän pokaamisesta kuin itse aktista!

Ikuisesti nuori, leikkisä Jousimies on hyvin avarakatseinen ja kokeilunhaluinen sängyssä. Jousimiehen kanssa tulee kokeiltua epätavallisiakin juttuja ja hän toteuttaa mielellään fantasiasi. Merkkiin retkahtaneen harmiksi intohimoinen Jousimies voi vaihtaa kiinnostuksen kohdettaan lennossa ja lähteä uusien seikkailujen perään. Jousimiehestä, varsinkaan nuoresta sellaisesta, ei ole välttämättä sitoutumaan vaeltelevan mielensä takia. Jos etsit hetken huumaa tai kesäheilaa, Jousimies on sinulle täydellinen rakastaja.

Vietelläksesi tämän Casanovan sinulla täytyy olla huumorintajua ja keveä ote elämään. Spontaanius ja kekseliäisyys ovat ominaisuuksia, joita ilman Jousimiehen kanssa ei pitkälle pötkitä. Jousimiehen saa nautinnosta sekaisin hyväilemällä tämän reisien, lanteiden ja vyötärön seutua.

Jousimiehelle sopiva sänkykumppani

Seikkailullinen Jousimies ottaa mielellään riskejä eikä pelkää kokeilla seksin saralla. Jousimiestä askeleen edellä oleva kekseliäs Vesimies luo päivätreffeistä ja myöhäisen illan tapaamisista unohtumattomia, uusia ulottuvuuksia avaavia hetkiä, joista muut merkit eivät osaa unelmoidakaan.

Jousimies rakastaa kaikkea tavallisuudesta poikkeavaa myös sängyssä. Vesimiehen epäsovinnainen suhtautuminen rakkauteen ja seksiin saa Jousimiehen pasmat sekaisin. Jousimiehen ja Vesimiehen seksi on parhaimmillaan yhtä hurmion ja kiihkon pyörremyrskyä.

Lue myös Jousimiehen laajempi kuvaus!

Kauris

Kauriit ovat varautuneita. He eivät välttämättä pysty seksiin elleivät ole rakastuneita. Tämä pitkäpiimäinen rakastaja tekee aloitteensa hitaasti mutta etenee varmasti.

Kauris ei ole taidokkain ja kokeilunhaluisin rakastaja. Tarkkaan valitun kumppaninsa kanssa hän harrastaa seksiä mielellään ja mahdollisimman usein, joten hänellä on silti mahdollisuus kehittyä erotiikan mestariksi. Kauris tarvitsee kumppaniltaan opastusta makuuhuoneen puolella.

Kärsimättömälle ja suorasta toiminnasta pitävälle Kauriin tunnusteleva lähestyminen voi olla puuduttavaa. Kun Kauris vihdoin rentoutuu ja hänen itsevarmuutensa kasvaa, on kumppanille tiedossa villiä menoa. Tämä merkki syttyy hitaasti mutta kun hän pääsee vauhtiin, ei peuhaamiselle ole loppua.

Kauriit ovat vakaita ja luotettavia rakastajia. Ole kärsivällinen Kauris-rakastajasi kanssa, niin hän palkitsee sinut moninkertaisesti. Vietelläksesi Kauriin sinun täytyy nähdä kovasti vaivaa ja edetä hitaasti. Keskity pieniin kosketuksiin ja viipyileviin katseisiin ennen kuin paljastat hänelle koko hurmausarsenaalisi.

Kauriille sopiva sänkykumppani

Kuten elämään ylipäätään, Kauris suhtautuu aistillisuuteen vakavasti ja sitoutuneesti. Rapu saa tämän merkin avautumaan ilman, että Kauris tuntee oloaan haavoittuvaksi. Rapu tuo heidän seksiinsä ripauksen tunteellista syvyyttä ja Kauriin on helpompi tehdä tilaa toinen toistaan intensiivisimmille sessioille.

Lue myös Kauriin laajempi kuvaus!

Vesimies

Kokeilunhaluinen Vesimies on valmis tutkimaan seksuaalisuuttaan sekä mielihyvän tuottamista itselleen ja kumppanilleen kaikin mahdollisin tavoin. Et luultavasti pysy Vesimiehen kyydissä, jos erikoiset seksilelut ja tapaamispaikat tai roolileikit eivät innosta.

Vesimies rakastuu fyysiseen olemukseesi, eikä välitä onko välillänne varsinaista suhdetta ennen kuin harrastatte seksiä. Merkki on kiinnostunut villistä, fyysisestä intohimosta sekä arvaamattomuudesta romantiikan saralla. Kapinallinen Vesimies rakastaa epäsovinnaisuuksia, eli mitä omituisempi ja oikukkaampi olet, sitä enemmän vedät häntä puoleesi.

Vapaus on Vesimiehelle tärkeää ja kumppanin pitää antaa tälle tilaa, mikäli halajaa pitää hänet lähellään. Vanhanaikaiset käsitykset seksistä, romantiikasta ja sitoutumisesta eivät ole Vesimiehen juttu. Vietelläksesi Vesimiehen esitä vaikeasti tavoiteltavaa.

Vesimiehelle sopiva sänkykumppani

Vesimies rakastaa tulla yllätetyksi mitä epätavallisimmin tavoin, kun kyse on seksistä. Eläinradan matkaaja Jousimies toimii Vesimiehen oppaana heidän suunnatessaan kohti tuntematonta. Jousimies on monipuolisen tyydytyksen asiantuntija, jonka haasteisiin Vesimies on aina valmiina tarttumaan. Tämä kaksikko on valmis kokeilemaan seksin saralla kaikkea, mitä maailmalla on tarjota.

Lue myös Vesimiehen laajempi kuvaus!

Kalat

Kalat ovat lämpimiä ja nautinnollisia seksikumppaneita, jotka etsivät rinnalleen tasapainoista ja onnellista partneria. Kun tämä rento ja välitön merkki on sellaisen löytänyt, hän kuittaa mielellään jokaisen eteen tulevan kärhämän sovintoseksillä.

Kalalle henkinen yhteys on paljon tärkeämpi kuin fyysinen. Rakkaus, intohimo, kärsivällisyys ja toisen huomioiminen ovat kaikki tärkeitä seksuaalisessa kontaktissa Kalan kanssa.

Kalat ovat laiskoja sängyssä ja lojuvat mieluummin kumppaninsa hellässä huomiossa, kuin olisivat itse aktiivisia osapuolia. Heitä pitää hieman patistaa toimimaan. Seksilelujen käyttäminen voi tuoda sessioihin lisää mielenkiintoa ja intensiivisyyttä.

Luonnostaan laiskan Kalan viettelemisessä toimii aggressiivisuus. He eivät pidä jahtaamisesta. Sinä olet saalistava osapuoli. Romanttiset eleet sekä pitkämielisyys tuottavat tulosta Kalan kanssa niin sängyssä kuin sen ulkopuolellakin.

Kaloille sopiva sänkykumppani

Kaloilla on rikas mielikuvitus ja paljon fantasioita. Maanläheinen Neitsyt muuttaa tämän haaveet todeksi ja toteuttaa Kalan uskaliaimmatkin toiveet. Neitsyt on täydellinen seksikumppani Kaloille, sillä hän osaa painaa juuri oikeita nappuloita ja paneutua pieniinkin yksityiskohtiin. Näiden kahden merkin yhdistelmä on uniikki ja särkymätön. He tutkivat yhdessä todellisuuden ja fantasian hiuksenhienoa eroa.

Lue myös Kalojen laajempi kuvaus!

Lue myös: Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Teksti: Jasmin Isberg

X