Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 17.-23.1.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Vesimies 20.1.–18.2.

Vältä kaikenlaisia hankaluuksia työkavereiden kanssa, sillä saatat tarvita heidän apuaan myöhemmin. Ota osaa heidän ongelmiinsa, niin voit oppia, kuinka sinun kannattaa käsitellä omia pulmiasi. Kenties heidän avullaan löydät tien eteenpäin.

Kalat 19.2.–19.3.

Jakson rauhallinen alku on petollinen, sillä pian alkaa tapahtua. Varaa ajoissa aikaa rauhoittumiseen. Muiden odotukset sinusta eivät aina kohtaa omaa näkemystäsi itsestäsi. Usko kuitenkin lujasti itseesi ja ole valmis asettamaan omat tarpeesi etusijalle.

Oinas 20.3.–19.4.

Vaikka tunnet läheisiesi rakkauden ympärilläsi, tietty hermostuneisuus vaivaa sisimpääsi. Maailmassa tapahtuu niin paljon kaikenlaista, ettei jonkinasteinen turhautuminen yllätä. Et pysty kontrolloimaan kaikkea, mutta työelämä pysyy hyppysissäsi.

Härkä 20.4.–20.5.

Raha-asiat näyttävät hallitsevan tätä jaksoa. Halusi pitää asiat omissa käsissäsi saattaa aiheuttaa hankauksia kumppanin kanssa, ja hänen huolensa voivat tuntua ikävystyttäviltä. Yritä kuitenkin kuunnella häntä, niin voit saada selville, miltä hänestä oikeasti tuntuu.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Sinulle tarjoutuu mahdollisuus kohentaa tiettyä suhdetta, joten älä menetä tätä tilaisuutta. Valitse toiveesi huolella, sillä tällä jaksolla saat todennäköisesti sen mitä haluat. Vältä hätäisiä ratkaisuja etenkin rahan suhteen. Ajan myötä ongelmasi ratkeaa itsestään.

Rapu 21.6.–22.7.

Yrityksesi miellyttää kaikkia ei kerta kaikkiaan toimi tällä viikolla. Keskitä voimasi ja ajatuksesi tasapainon löytämiseen työn ja kodin välille. Älä koskaan aliarvioi kotoa saamasi taustatuen arvoa. Pidä työelämässä puolesi, ettet uuvuta itseäsi täysin.

Leijona 23.7.–22.8.

Vuodenvaihteen jälkeen työelämä innostaa sinua uudella tavalla ja olet vauhdissa. Asiat voivat edetä nyt nopeasti, etenkin jos vedätte yhtä köyttä. Koeta kuitenkin rentoutua kunnolla vapaa-ajallasi. Nauti rauhasta, kun pääset taas lataamaan akkujasi!

Neitsyt 23.8.–22.9.

Älä anna jakson hiljaisen alun masentaa sinua. Vaikka lähitulevaisuudessa ei näkyisikään mitään välitöntä menestystä, käytä hyväksesi ne tilaisuudet, jotka tulevat eteesi. Kaikki vaatii oman aikansa. Hiljaa ja huolellisesti voisi olla nyt mottosi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Mieti omaa rooliasi uudelleen töissä tai kotona, niin pääset elämässä eteenpäin. Viime vuonna tapahtuneet muutokset saattoivat tuntua aiemmin ikäviltä, mutta nyt ne vaikuttavat välttämättömiltä. Vanhoista tavoista luopuminen voi olla vaikeaa, joten näytä rohkeutesi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Ennen kuin käyt käsiksi johonkin uuteen projektiin, ota aikalisä. Keskity siihen, mitä todella haluat ja mihin tähtäät. Samalla säästät aikaa ja rahaa. Energia ja innostus tulevat aikanaan. Ajattele sillä välin positiivisesti ja suunnittele menestystäsi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Mahdollisuus auttaa toisia voi tuottaa sinulle suurta iloa. Olet joskus saattanut tuntea itsesi yksinäiseksi omissa ajatuksissasi. Et enää. Huomaatko, että sinun täytyy vain tarjota toisille apua löytääksesi vastaukset sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Kauris 21.12.–19.1.

Pysy rauhallisena, kun ympärilläsi alkaa tapahtua. Moni toivoo, että muutokset tapahtuisivat hitaasti, mutta tilaisuudet tulevat omia aikojaan. Tällä tunteellisella jaksolla yhdellä hetkellä kyynelehdit ja seuraavalla iloitset.

X