Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 20.-26.3.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Oinas 20.3.–19.4.

Ilmassa voi olla jo kevättä, ja askeleesi tuntuvat entistä keveämmiltä. Muutamat äskettäin tekemäsi päätökset saattavat vaikuttaa pieniltä mutta voivat olla merkittäviä. Tunnetko olosi entistä itsevarmemmaksi ja ehyemmäksi? Hyvä.

Härkä 20.4.–20.5.

Kevätpäiväntasaus tuo tullessaan uutta toivoa. Käy käsiksi työtaakkaasi. Myös raha-asiat kaipaavat tutkiskelua. Vaikka haluaisit edetä nopeasti henkilökohtaisessa asiassa, tutki ensin kaikki vaihtoehdot. Varmista, että olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Kevät saa energiatasosi nousemaan. Nyt syntyvät ideat voivat olla odotettua onnistuneempia. Nyt on todella hyvä aika käydä läpi asioita, jotka vievät sinua ja läheisiäsi kohti tulevaa. Pidä kuitenkin huoli talousasioista, ettet innostu tuhlaamaan rahaa liikaa.

Rapu 21.6.–22.7.

Odottamattomat vieraat voivat tuoda pitkään vaietun salaisuuden päivänvaloon, mutta mitä elämä olisi ilman pieniä salaisuuksia? Järjestä jotain erityistä kumppanillesi viikonloppuna. Kun mietit, mitä kaikkea hän on tehnyt hyväksesi, huomaat, että hän on ansainnut huomiosi.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet luultavasti tehnyt niin kovasti töitä ja pitänyt huolta toisista, ettet ole lainkaan nostanut katsettasi työpöydästä. Taidat olla pienen hemmottelun tarpeessa joko yksin tai kumppanisi kanssa. Tee jotain, mistä olet aina haaveillut, ja nauti.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Elämäsi on ollut aikamoista hyörinää, eikä rauhoittuminen ole tuntunut sopivalta vaihtoehdolta. Saavuttaaksesi tasapainon tarvitset nyt omaa aikaa. Toivottavasti ymmärrät tauon merkityksen, sillä keväällä läheisesi vievät taas enemmän aikaasi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Vastuuntuntoisena ihmisenä otat elämän joskus liian vakavasti. Et pysty hyväksymään tilanteita, jotka eivät ole tasapainossa tai tuntuvat epäreiluilta. Kevät tuo elämääsi rakkautta. Huolehdi, että sinulla on sille aikaa, jotta saat rakkauden kukoistamaan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Juuri kun luulit tilanteen rauhoittuneen, alkaa taas tapahtua. Vaikka jakson pääpaino on työelämässä, älä unohda vapaa-ajan tärkeyttä. Ajoituksen suhteen asiat ovat vielä epäselviä, ja saatat joutua vaihtamaan päämäärääsi useamman kerran.

Jousimies 22.11.–20.12.

Jakso on rauhallinen, ja sinulla voi olla aikaa miettiä äskeistä päätöstä, joka kaipaa vielä pohdintaa. Pyri olemaan joustava, ettet huolestuta toisia turhaan. Sosiaaliset suhteet voivat tarvita muutoksia, joilla on yksinomaan positiivisia seurauksia.

Kauris 21.12.–19.1.

Sinulla riittää tekemistä, ja haluaisit pitää vauhtia yllä. Huolehdi kuitenkin terveydestäsi, kun kiidät päivän askareesta toiseen. Tunnin tai parin rentoutumishetki voi tehdä ihmeitä. Sinusta ei ole apua kenellekään, jos olet liian stressaantunut.

Vesimies 20.1.–18.2.

Olet ollut koko alkuvuoden tuottelias ja kärsivällinen, joten nauti täysillä alkavasta keväästä. Kun mietit tulevia töitä, ajattele niitä mukavina haasteina, jotka haluat hoitaa. Älä pidä niitä taakkana. Olet päässyt jo näin pitkälle, ja menestys odottaa nurkan takana.

Kalat 19.2.–19.3.

Kollegoiden arvostus saa sinut tuntemaan itsesi hyödylliseksi, ja pystyt edistämään yhteisiä suunnitelmia luultua nopeammin. Keskustelut kotona ovat tuottaneet jännittäviä ideoita, joten nyt olisi luultavasti hyvä aika ryhtyä toteuttamaan yhteistä unelmaa.

X