Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 28.1.−3.2.

Teksti: Cassandra Nye Kuvat: MVphotos

Vesimies 20.1.–18.2.

Olet valmis etsimään uusia keinoja laajentaaksesi vaikutusvaltaasi. Itseluottamuksen kas­vaessa etsiydyt tuntemattomalle maaperälle tutkimaan eri mahdollisuuksia. Älä kuitenkaan riskeeraa nykyisiä sopimuksia. Maltillinen eteneminen on turvallisinta.

Kalat 19.2.–19.3.

Odottamattomat tapahtumat voivat muuttaa käsitystäsi elämästä. Mielenkiintoiset tapaamiset ja olosuhteiden muutokset voivat yllättää sinut totaalisesti. Vaikka voisi olla houkuttelevaa kiirehtiä asioita, kannattaa miettiä tarkasti seuraavaa siirtoa.

Oinas 20.3.–19.4.

Edessäsi on jännittäviä ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia, jotka tarjoutuvat sosiaalisten kontaktien myötä. Suhteet oikeisiin ihmisiin voivat saada aikaan dynaamisen muutoksen. Räjähdysherkän tilanteen vuoksi on viisainta pohtia tarkkaan ennen kuin toimii.

Härkä 20.4.–20.5.

Haluaisitko saavuttaa vihdoin jonkin pitkään haaveilemasi a­sian? Heitä epäilykset nurkkaan ja etene kohti toiveitasi. Kummallista kyllä, joskus voit olla itse pahin vihollisesi. Jakson loppupuolella löydät turvallisen strategian, jota kannattaa noudattaa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tämä jakso tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia, jotka voivat yllättää sinut perin pohjin. Saatat tuntea houkutusta tehdä jotain hetken mielijohteesta. Älä takerru pieniin yksityiskohtiin, mutta jos kyse on raha-asioista, mieti ensin tarkkaan seuraamuksia.

Rapu 21.6.–22.7.

Tulevat viikot näyttävät lupaavilta ja rohkaisevat sinua poistumaan mukavuusalueeltasi. Harkitse kuitenkin tarkkaan uusia kuvioita, jotka lupaavat paljon, mutta eivät kuitenkaan välttämättä lunasta lupauksiaan. Jakson lopulla raha-asiat tuntuvat selkiytyvän.

Leijona 23.7.–22.8.

Tiettyjen ihmisten seura herättää uusia ajatuksia, ja huomaat kiinnostuneesi vaihtoehdoista, joita et aiemmin ole edes ajatellut. Kuulemasi asiat voivat saada sinut mietteliääksi urasuunnitelmien suhteen. Kenties olet kaivannut muutosta jo pitempään.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Huomaat uusia mahdollisuuksia asioissa, joita et ole ennen ajatellutkaan. Se voi johtua tekijöistä, jotka ovat muuttaneet koko elämänkatsomustasi, ja saatat etsiä jotain entistä parempaa ja mielenkiintoisempaa. Elämässäsi puhaltavat nyt muutoksen tuulet.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jos tiedät, mitä haluat, voit kenties saavuttaa sen tällä jaksolla. Mutta miksi kiirehtiä? Viikon edetessä saatat huomata rauhallisemman ja varovaisemman toiminnan tuomat edut. Vältä turhia riskejä ja tutki eri vaihtoehtoja tarkkaan ennen kuin toimit.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Koti ja perhe-elämä korostuvat tällä viikolla. Ajatus jonkinlaisesta muutoksesta on voinut olla ilmassa perhepiirissä jo pitempään. Vaikka tuntisit olevasi valmis muutokseen, mieti rauhassa ennen kuin teet mitään suuria päätöksiä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Kaikenlaiset keskustelut tuntuvat nyt takkuavan, ja sinun voi olla vaikea löytää sopusointua, kun asiat saavat yllättäviä käänteitä. Älä pelkää innovatiivisia ideoita, sillä ne voivat tarjota aivan uudenlaisia mahdollisuuksia tulevaisuuden varalle.

Kauris 21.12. –19.1.

Raha voi tarkoittaa eri asioita eri ihmisille, mutta tällä jaksolla saatat nähdä sen kokonaan uudessa valossa. Vältä kuitenkin hankkeita, jotka vaikuttavat kyseenalaisilta, vaikka ne olisivat kuinka jännittäviä tahansa. Luotettavuus on kaiken perusta.

X