Viikkohoroskoopit 10.11.2016

Annan viikkohoroskooppi ajalle 11.-17.11.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Lue Annan viikkohoroskooppi ja selvitä, mitä tähdet ennustavat viikkoosi!

Skorpioni 23.10.–21.11.

Olet loistavalla tuulella. Läheisesi haluaisivat tietää viikonloppusuunnitelmistasi. Unohtamasi salaisuudet pulpahtavat jostain syystä mieleesi. Voisitko jakaa ne nyt, kun aikaa on vierähtänyt? Kaikki riippuu siitä, kuinka paljon luotat toisiin.

Jousimies 22.11.–20.12.

Haluaisit keskittyä rakkauselämääsi ja perhesuhteisiisi. Siksi eräät ulkopuoliset voivat tuntua ärsyttäviltä. On mahdollista, että elämässäsi on ihmisiä, jotka eivät anna sinulle paljonkaan. Negatiiviset kommentit saavat sinut kaihtamaan heitä.

Kauris 21.12.–19.1.

Katsoessasi toisia tällä viikolla näet heissä jotain itsestäsi. Mieti, mitä voisit tehdä parantaaksesi rakkaussuhdettasi. Tuleva viikko on erityisen romanttinen, mutta se vaatii vielä suunnittelua. Tunteellisuus ja ystävällisyys tuovat lämpimän vivahteen kaikkiin pyrkimyksiisi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Ajatuksesi kulkeutuvat tulevaan loma-aikaan. Heittäydy seikkailuun entistä vapaammin. Et voi uskoa, miten paljon uudet paikat ja ihmiset voivat opettaa sinulle. Älä anna tyhjänpäiväisten asioiden vaivata sinua. Yritä elää tässä hetkessä ja lakkaa murehtimasta mitä jos -tyyliin.

Kalat 19.2.–19.3.

Ota ohjat omiin käsiisi ja huomaat, että elämästä tulee paljon helpompaa. Selviät mistä vain, kun olet sisäisesti vahva ja luottavainen. Olet huomannut, kuinka paljon voit oppia toisilta kuuntelemalla. Kaikki suhteet muuttuvat ajan kuluessa, ja aina on parannettavaa.

Oinas 20.3.–19.4.

Kaipaat jännitystä elämääsi, mutta se voi jäädä vähäiseksi, ellet satsaa siihen myös rahallisesti. Ole tarkkana, sillä erehdykset ja yllätykset ovat todennäköisiä. Paniikki muuttuu helpotukseksi, kun huomaat, ettei mahdollinen ongelma ollutkaan niin paha, kuin alunperin ajattelit.

Härkä 20.4.–20.5.

Korteissa saattaa näkyä rakkautta, mutta kuka sekoittaa pakkaa? Pysy vahvana ja vältä liiallista myötäilyä, sillä se voi tehdä sinut kaunaiseksi tai vihaiseksi. Jos olet epävarma, viivytä päätöksiä ja jätä jyrkät sananvaihdot ensi viikkoon, jolloin ne otetaan paremmin vastaan.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Rakkaus kukoistaa tällä jaksolla. Pieni lahja tai erityinen huomio rakkaallesi tasoittaa maaperää kuun loppua ajatellen. Omistamasi tieto tai taito voi osoittautua arvottomaksi, vaikka nyt et niin ajattelisikaan. Suunnittele raha-asiasi tarkkaan, jottei loppukuussa tule yllätyksiä.

Rapu 21.6.–22.7.

Jakson hiljainen alku voi tyynnyttää sinut valheelliseen rauhan tunteeseen. Muutaman päivän päästä kohtaat haasteen, joka herättää sinut. Mahdolliset eripurat liittyvät rahaan. Yrittääkö joku huiputtaa sinua? Ajattelevatko toiset parastasi? Jos eivät, niin käänny ja kävele pois.

Leijona 23.7.–22.8.

Ota vastaan kutsu, joka voi muuttaa koko asennemaailmasi. Tilanne voi palata tietysti ennalleen myöhemmin, mutta pidä hauskaa sillä välin. Unohda riesat ja päätä käsitellä niitä ensi viikolla. Silloin sinulla pitäisi olla enemmän kärsivällisyyttä ja vähemmän häiriötekijöitä.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Jokin ei nyt osu ihan maaliin kohdallasi. Ennen kuin luovutat, etsi käsiisi joku, joka on ollut samassa tilanteessa aiemmin. Löydät tasapainon ja onnen kuuntelemalla toisia. Hyvästä ystävästä voi tulla vielä paljon enemmän, mutta tunnekuohuissa voi olla vaikeaa ajatella selvästi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Onnekas ja epätavallinen viikko on täynnä yllätyksiä ja hyviä uutisia. Saatat olla vähän eksyksissä jakson keskivaiheilla. Puuttuuko viereltäsi tietty henkilö? Tämä suhde voi muuttua viikosta toiseen. Vain pieni liike taholtasi voi kuitenkin vakauttaa tunteet.

Lue myös:

Testaa, mikä on persoonaasi tukeva toteemieläimesi

Oletko boheemi villisika vai ahkera mäyrä? Tämän suomalainen eläinhoroskooppi paljastaa luonteestasi

Tv-sarja-horoskooppi: Mitkä sarjat sopivat erityisesti sinun tähtimerkillesi?

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi