Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 19/2015

Teksti:
Anna.fi

Kun tiedät mitä olet muuttamassa, saat sen helposti toteutumaan vain ottamalla sen tärkeän ensimmäisen askeleen.

Oinas

4.5.2015

Moni tuntee nyt tyytymättömyyttä elämäänsä ja haluaa kaataa ongelmansa sinun niskaasi. Älä ota vastaan turhia syytöksiä, äläkä missään nimessä lähde vetämään kenenkään toisen raskaaksi käynyttä kelkkaa. Pettymykset eivät koske sinua, ellet halua ottaa niitä vastaan jonkun toisen puolesta.

5.5.2015

Olet mukana jossakin suuremmassa, mahdollisesti sosiaalisessa suunnitelmassa, johon liittyen pystyt tänään määrittelemään oman osuutesi tarkasti ja määrätietoisesti. Luota tuntemuksiisi.

6.5.2015

Vaikka oletkin joutunut elämään melkoisessa paineessa viime aikoina, niin tiedät kyllä mihin tähtäät elämässäsi. Yksi tärkeä askel on nyt edessäsi, sillä joudut päättämään, mitä juuri nyt haluat jättää pois elämästäsi. Kun päätös on tehty sujuu loppu kuin itsestään.

7.5.2015

Tänään kannattaa toteuttaa joku kiva huomion osoitus kaikkein läheisimmälle tai läheisimmille ihmisille. Sisäinen harmoniasi on jaettavissa kaikille lähelläsi oleville ihmisille, joista jokainen vuorollaan on se läheisin.

8.5.2015

Sinulla on tänään monia muita paremmat edellytykset pitää ajatuksesi selkeinä ja toimivin, vaikka ympärilläsi saattaa nyt velloa oikea ongelmien meri. Ongelmat kasaantuvat tällä kertaa niille, jotka ovat puhuneet suulla suuremmalla eivätkä nyt pystykään lunastamaan lupauksia.

9.5.2015

Tämä päivä saattaa tuntua yllättävän takkuiselta, ellet ole vielä löytänyt omaa paikkaasi ja asemaasi tässä elämässä. Turhuudet eivät nyt jaksa kiinnostaa, joten lienee aika uudistaa jotain jo tässä päivässä.

10.5.2015

Kuulet tänään asian tai asioita, jotka vaativat sinua korjaamaan käsityksiäsi luotettavaksi kokemastasi ihmisestä. Älä silti tee hätiköityjä päätöksiä, sillä tulet havaitsemaan että ainoastaan sinun odotuksesi tuota toista ihmistä kohtaan olivat epäluotettavia tai asiattomia.

Härkä

4.5.2015

Mikäli olet mukana jossakin väärässä projektissa, niin nyt sen luulisi sinulle selviävän. Katso vain mihin et ole tällä hetkellä lainkaan tyytyväinen ja tiedät missä on tärkein uudistamisen kohde tulevaisuutta ajatellen. Tyytymättömyyttä herättävistä jutuista on päästävä eroon, jos haluaa menestyä elämässä.

5.5.2015

Yllättäviä hankaluuksia on tiedossa sellaisen projektin tiimoilta, johon olet viime aikoina kohdistanut paljon energiaasi. Älä silti luovuta, sillä vaikeudet ainoastaan opastavat tekemään tiettyjä muutoksia suunnitelmiisi, jonka jälkeen kaikki menee jälleen hienosti.

6.5.2015

Voima on kanssasi näinä päivinä ja voit luottaa sataprosenttisesti kaikkeen mitä olet tekemässä ilolla ja nautinnolla. Tämä on loistava hetki kaikille uusille ja sinua aidosti kiinnostaville aloituksille. On vaikea kuvitella, että mikään voisi mennä pieleen, joten käytä tämä mahtava tilaisuus hyväksesi.

7.5.2015

Älä ihmettele jos tänään tuntuu hiukan ankealta eivätkä asiat suju niin kuin pitäisi. Löysää hiukan ja anna itsellesi lisää tilaa niin heti helpottaa. Jos koet kaipaavasi rakkautta niin anna sitä itsellesi. Kukaan muu ei sitä voi tehdä.

8.5.2015

Pääsi saattaa olla hiukan sekaisin ja ajatukset hukassa, mutta anna sen vaan olla sillä tavalla. Järkipelillä tämänkertainen elämä menee vielä pahemmin poskelleen. Tämä päivä ja sen tapahtumat eivät ehkä ole lainkaan selitettävissä ja siksi on parasta olla vaan kuutamolla tai täysi nolla.

9.5.2015

Ihmistuntemuksesi ja samanaikainen energisyytesi tekee sinusta tänään suositun seuralaisen. Katseet kääntyvät perääsi ihastuneiden huokausten saattelemana, sillä voimasi on kiehtovaa ja puoleensa vetävää.

10.5.2015

Kohtaat kanssasi samalla aaltopituudella olevia ihmisiä. Heillä on hyviä ideoita tai ajatuksia tarjottavanaan juuri tämän hetkiseen tilanteeseesi. Luota välittömään tunteeseesi ja ole valmis toimimaan sen ohjauksen mukaisesti.

Kaksoset

4.5.2015

Sinulle on luvassa positiivisia yllätyksiä suunnitelmiesi etenemisessä, mikäli osaat pelata puhtaasti omilla korteillasi muihin liikaa tukeutumatta. Monenlaista puppua yritetään syöttää näinä päivinä niin sinulle kuin muillekin ja juuri siksi on viisainta luottaa vain siihen mitä itse pystyy tekemään.

5.5.2015

Joudut tänään katsomaan silmästä silmään asioita ja ihmisiä, joiden tiedät tekevän elämästäsi vaikeaa odotuksillaan ja vaatimuksillaan. Olisikohan jo aika ottaa elämä omiin käsiisi ja tehdä loppu sinua rasittavista vaateista?

6.5.2015

Vaikka elät hiukan stressaavassa tilanteessa, niin älä luule ettei sinulla ole ratkaisua ongelmiin. Nyt sinussa on voimaa vaikeaankin päätökseen, mutta sinun on täysin itsenäisesti päätettävä, mihin voimasi nyt kohdistat. Lupaa ei parane kysellä, sillä sitä et tule kumminkaan saamaan.

7.5.2015

Asetut tänään helposti napit vastakkain elämänkumppanisi tai rakastettusi kanssa ellet koe oloasi riittävän turvalliseksi hänen seurassaan. Mieti missä asioissa et uskalla olla rehellinen hänen seurassaan, sillä vain siitä johtuu ahdistuksesi tai turvattomuutesi.

8.5.2015

Eipä ole ajatusten kirkkaudessa kehumista tällaisena päivänä. Puheet ja ajatukset menevät sitä lahjakkaammin sekaisin mitä järkevämmin yrität kyseessä olevaa asiaa käsitellä. Viisainta olisi olla hiljaa koko päivä, mutta jos on ihan pakko puhua niin koeta ainakin puhua lyhyesti.

9.5.2015

Sinua saatetaan pyytää yllättäen johonkin tehtävään, tapahtumaan tai illanviettoon. Kutsu kannattaa ottaa vastaan vaikka vaistosi kilkuttaisivat varoituskelloja. Luvassa on positiivista jännitystä jonka yliherkkä omatuntosi pyrkii rajaamaan pois kokemustesi piiristä.

10.5.2015

Suhtaudut tänään tavallista suorasukaisemmin jokaiseen ihmiseen, joka jollain tavalla pyrkii käyttämään sinua hyväkseen. Anna heidän hermostua omiin odotuksiinsa ja säilytä rauha sisälläsi.

Rapu

4.5.2015

Mikäli joudut lähipäivien aikana tekemään valintoja merkittävien vaihtoehtojen välillä, niin luota vain siihen mikä itsestäsi tuntuu nyt hyvältä. Kaikkein innokkaimpia mukaan kiskojia ovat ne, jotka ovat jo pudonneet suurten odotusten syvään kuoppaan. Älä siis laske mitään tulevaisuuden varaan.

5.5.2015

Joku asia johon olet viime aikoina sitoutunut näyttää menevän loistavasti eteenpäin, mutta varaudu ikäviin ja odottamattomiin yllätyksiin, jotka eivät missään nimessä tarkoita kyseisen suunnitelman kaatumista vaan tiettyjen korjausten välttämättömyyttä.

6.5.2015

Olet voimakkaiden energioiden keskipisteessä ja sinulla on hetkellisesti käytössäsi todella paljon sekä voimaa että viisautta. Luota energisyyteesi ja innokkuuteesi, sillä missä ne ilmenevät, ilmenee myös sinun menestyksesi.

7.5.2015

Kaipaat elämääsi uutta sykettä, mutta jotain tuntuu olevan pielessä. Tänään et saa helpolla otetta asioihin. Tilanne ei parane hermoilemalla vaan elämällä juuri nyt itsesi näköistä elämää. Syke on sinussa, eikä ulkopuolella olevissa asioissa.

8.5.2015

Monenlaista sekoilua ja uskomattomia väärinkäsityksiä nousee pintaan kaikkialla ympärilläsi. Ongelmat saattavat toki sivuta sinuakin, muta älä mene niihin mukaan ellet halua tulla syyttömänä tuomituksi. Tänään on kaikin puolin sekava päivä, mutta se ei onneksi johdu sinusta.

9.5.2015

Tämä on vauhdikas päivä ja parhaimmillaan myös menestyksellinen mikäli pystyt vastaamaan sinulle esitettäviin haasteisiin tai kutsuihin epäröimättä. Elätkö sinä omaasi vai jonkun toisen elämää? Mieti sitä ja vastaa kyllä!

10.5.2015

Tämä on loistava päivä sekä antaa että vastaan ottaa hyviä neuvoja tulevaisuuden varalle. Arvosta korkealle se mitä puhut ja se mitä kuulet, sillä ajatusten ja tunteiden harmoniassa elää totuuden siemen.

Leijona

4.5.2015

Olet erittäin suurten ja merkittävien valintojen edessä. Älä luota ensimmäiseenkään lupaukseen, jos haluat selvitä ehjin nahoin eteenpäin. Sinulla on nyt taipumus haksahtaa johonkin todella upeaan juttuun, joka lopulta kaatuu omaan mahdottomuuteensa. Riittää kun pidät jalat tukevasti maassa.

5.5.2015

Olet tänään loistavassa tilanteessa viedäksesi onnistuneesti eteenpäin jotakin työelämäsi uudistumiseen liittyvää muutosta tai parannusta. Oivallukset syntyvät sekunnissa ja jo seuraavassa asiaa pitäisi pystyä viemään eteenpäin.

6.5.2015

Tunnistat hyvin selvästi mikä tässä hetkessä kuluttaa kohtuuttomasti energiaasi. Nyt on oikea hetki tarttua tilanteeseen ja korjata se. Useimmiten riittää, että uskallat luopua jostakin menossa olevasta, rasittavaksi käyneestä projektista. Päätöksen jälkeen kaikki on heti paljon selvempää.

7.5.2015

Uskalla tänään heittäytyä elämän pyörteisiin tavallista rohkeammin, sillä tähdet suosivat ennakkoluulottomuutta mukavilla palkkioilla. Huomaat, että lähes kaikki on mahdollista kun vaan lähtee liikkeelle.

8.5.2015

Oivallat kuin ihmeen kaupalla joitakin sinulta piilossa pidettyjä asioita, joiden esille tuleminen helpottaa erään sinulle tärkeän ratkaisun päätökseen saattamista. Älä siis hermostu ikävästä salailusta vaan toimi kylmän rauhallisesti selville saamiesi tosiasioiden pohjalta.

9.5.2015

Hetkelliset ahdistuksen tuntemukset ovat viestejä jostakin kesken olevasta asiasta, joka pitäisi ottaa vielä tänään tehokkaasti käsittelyyn. Tiedät kyllä mistä on kysymys, joten älä siinä enää ihmettele vaan toimi.

10.5.2015

Tänään hermostut ihmisiin, jotka puhuvat vain puhumisen ilosta. Et jaksa kuunnella tyhjänpäiväisyyksiä ja annat kyllä muidenkin huomata sen. Parempi olisi kuitenkin sulkea vain omat korvansa eikä kenenkään suuta. Peilihän se vain siinä jaarittelee.

Neitsyt

4.5.2015

Energiatilasi on hyvällä mallilla ja sinulla on edessäsi hyviä mahdollisuuksia. Hoida kaikki sitoumukset itsenäisesti, ja menestys on pysyvää. Siivelle pyrkijöitä ja ’viisaita opastajia’ riittää haitaksi asti näiden päivien aikana. Säilytä uusien projektien täysi äänivalta itselläsi, niin ongelmia ei synny.

5.5.2015

Päivän mittaan saattaa joku työelämääsi liittyvä asia hermostuttaa sinua ja muuttua hyvin hankalaksi. Kohtaat siinä tilanteessa itse asettamiasi vaatimuksia, jotka ovat liian suuria toteutuakseen. Mikä estää sinua tyytymästä siihen mitä saat aikaan luonnollisesti, liikaa yrittämättä.

6.5.2015

Olet tärkeässä roolissa koko maapalloa koskevassa muutosprosessissa ja outo voima ajaa sinua tekemään suuria ja mullistavia ratkaisuja elämässäsi. Kaikki mitä tapahtuu, on sinun kannaltasi positiivista, eikä edessäsi olevia uudistuksia tarvitse lainkaan pelätä.

7.5.2015

Matalapaine yllättää tänään nopeasti ja ukkonenkin saattaa jyrähdellä ihmissuhteiden pilvisellä taivaalla. Koeta hillitä temperamenttiasi ja käytä energiasi viisaammin. Kumppanisi ei ikinä voi määrätä sinun elämäsi laatua, miksi siis kiukutella hänelle. Mitähän jos tekisit itse jotakin.

8.5.2015

Osut kuin taikaiskusta paikalle todistamaan joidenkin puheiden tai lupausten petollisuutta. Älä hermostu kummallekaan osapuolelle, vaan tee omat ja selvät johtopäätöksesi. Niiden mukaan toimimalla voit varmistaa oman asemasi tukevuuden.

9.5.2015

Tänään kannattaisi tehdä mahdollisimman itsenäisiä ja jopa uhmakkaita siirtoja, sillä ne johdattavat sinua outoon mutta varmasti oikeaan suuntaan. Ihminen ilman pientä seikkailua silloin tällöin on henkisesti kuollut.

10.5.2015

Olemuksesi ja käyttäytymisesi herättää tänään ansaittua luottamusta kanssaihmisissäsi ja saat hoidettua kuntoon yhden tai useamman sinua vaivanneen epäkohdan. Elämä näyttää heti paljon valoisammalta.

Vaaka

4.5.2015

Sinulle tarjotaan jotain poikkeavan hyvää mahdollisuutta, johon kannattaa suhtautua suurella varauksella. Hoida varmistukset kuntoon, vaikka suosittelijana olisi paras ystäväsi kautta aikojen. Pienimmätkin lupaukset helposta rahasta tai tuloksesta kannattaa laittaa odotuslistalle ja suurennuslasin alle.

5.5.2015

Nyt on oikea hetki tehdä joku merkittävä sitoutuminen päivän tai parin mittaiseen juttuun, joka liittyy joko työelämään tai harrastuksiisi. Muista että vain itse voit antaa itsellesi luvan tai kieltää jotain itseltäsi. Kumpaa nyt haluat tehdä?

6.5.2015

Alitajuinen ahdistus vaivaa mieltäsi jossakin asiassa ja se on merkki siitä että juuri tällä hetkellä voit tehdä ratkaisevia siirtoja oikeaan suuntaan mieltäsi askarruttavassa asiassa. Helpoista päätöksistä ei missään nimessä ole kysymys, mutta sitäkin tärkeämmistä tulevaisuutesi kannalta.

7.5.2015

Yllättävä ja mielenkiintoinen tapaaminen voi muuttaa päiväsi kulun hyvin antoisaksi, jos pystyt varaamaan itsellesi aikaa pieneen keskusteluun yhden tai useamman tänään tapaamasi ihmisen kanssa. Jokainen tapaamasi ihminen on kuva itsestäsi. Anna siis aikaa itsellesi.

8.5.2015

Vaikka monien muiden asiat tuntuvat tänään menevän pieleen, niin sinulla ei pitäisi olla mitään hätää. Osaat käsitellä alitajuntasi viestejä tavallista viisaammin ja kääntää hankalatkin tilanteet eduksesi. Säilytä siis malttisi ja ole valmis toimimaan voivottelun sijasta.

9.5.2015

Älä ihmettele jos tänään kohtaat ihmisiä, jotka saavat veresi kiehumaan. Jollain tavalla he pystyvät manipuloimaan elämääsi. Älä anna heille tätä mahdollisuutta suuttumalla sen enempää. Käytä kiehuva voimasi sellaisen päätöksen tekemiseen, joka palauttaa ohjat omiin käsiisi.

10.5.2015

Järki ei tänään luista odottamallasi tavalla ja pieniä lipsahduksia on odotettavissa sanallisessa kommunikoinnissasi muiden ihmisten kanssa. Älä kanna moisista kömmähdyksistä sen isompaa huolta. Voit aina korjata jos joku käsittää sinut väärin.

Skorpioni

4.5.2015

Älä säikähdä pientä pettymysten tulvaa, joka on juuri nyt enemmän kuin mahdollinen. Liian suuret odotukset tuovat aina pettymyksiä tullessaan. Mikäli sinulla ei ole suuria odotuksia, ei pettymyksiäkään pääse tapahtumaan. Pettymyksetkin ovat vain opastauluja, jotka auttavat ottamaan paremman suunnan.

5.5.2015

Tulet saamaan tämän päivän aikana vahvan varmistuksen jostakin hiljattain tekemästäsi ja työelämääsi tai harrastukseesi liittyvästä ratkaisusta. Kohtaamasi kannustus on merkki siitä, että suuntasi on oikea, ainakin toistaiseksi.

6.5.2015

Energialatauksesi on korkealla kaikissa sellaisissa asioissa, joissa sinulla on merkittäviä etenemismahdollisuuksia. Käytä voima hyväksesi. Pystyt lattamaan luun kurkkuun vastustajillesi, sillä tiedät sisimmässäsi mitä olet tekemässä ja osaat perustella suunnitelmasi.

7.5.2015

Tarvitset tänään tavallista enemmän tilaa ajatustesi selvittelyyn, eikä päivittäisten asioiden hoitaminen tunnu onnistuvan sitten niin millään. Mieti hetki mikä tässä päivässä on lopulta tärkeää ja lopeta turha hosuminen. Tämä on sinun elämäsi, ei kenenkään muun.

8.5.2015

Tulet joutumaan päivän mittaan muutamaan kiperään tilanteeseen, koska saamasi lupaukset eivät yllättäen pidäkään paikkaansa. Ota silti rauhallisesti ja toimi kulloisenkin tilanteen vaatimalla tavalla. Jatkossa ainakin tiedät keneen voit luottaa ja keneen et.

9.5.2015

Parhaimmillaan sinulle sataa useampiakin mahdollisuuksia tehdä tästä päivästä kiinnostava ja erilainen. Vastaa ainakin yhteen myöntävästi, sillä juuri tällaisissa yllättävissä tarjouksissa on elämisen makua.

10.5.2015

Tunteiden ja ajatusten välinen tasapaino on parhaimmillaan. Tänään on hyvä päivä hoitaa myös vaikealta tuntuvat asiat, sinun kannaltasi parhaaseen mahdolliseen päätökseen, joten tartu toimeen.

Jousimies

4.5.2015

Näinä päivinä saat varautua onnekkaaseen syöksykiitoon kohti suunnitelmiesi toteutumista. Älä silti mene tapahtumien edelle. Siinä saattaa nyt käydä todella kehnosti. Missään nimessä et saisi elää yli varojesi ainoassakaan tilanteessa, sillä tällaisena hetkenä otetut lainat ovat tavallista vaikeampia maksaa takaisin.

5.5.2015

Saat tänään päähäsi selkeän kuvan siitä mihin suuntaan elämäsi on menossa ja siksi kaikki tänään eteesi tulevat ratkaisut on tehtävä välittömästi ja mahdollisimman itsenäisesti.

6.5.2015

Jotain hyvin ratkaisevia päätöksiä on nyt edessäsi, mutta päätösten toteuttaminen on erittäin vaikeata. Aika on kuitenkin paras mahdollinen ja sinulla on kaikki syy luottaa omaan näkemykseesi. Alitajuisille uhkakuville ei pidä antaa mitään valtaa, sillä ne eivät ole totta.

7.5.2015

Tänään saattavat iskeä tavallista ankeammat fiilikset kumppaniasi tai läheistäsi kohtaan, sillä havaitset herkästi rakkaudettomuuden ympärilläsi. Muista, että silloin on kysymys vain kyvyttömyydestäsi rakastaa itse itseäsi.

8.5.2015

Ajatus kulkee kuin tervassa ja niin sen tänään kuuluukin kulkea. Älä edes yritä hoitaa vaikeiksi muodostuvia juttuja järkevästi, sillä nyt se ei onnistu ja sillä hyvä. Ainoa toimiva tapa on ottaa vain yksi ongelma käsittelyyn ja jättää muut myöhäisempään ajankohtaan.

9.5.2015

Et tahdo saada kunnon otetta sellaisiin asioihin, joiden motivaatio on kateissa. Ellei joku asia ota sujuakseen niin jätä se mieluummin tältä päivältä hoitamatta, sillä elämäsi kannalta menestyksellistä on vain mielekäs tekeminen.

10.5.2015

Puhe sujuu ihan mukavasti, mutta kukaan ei tahdo silti ottaa sinua vakavasti. Seuraa hetki omia tunteitasi ja kuuntele mitä samalla olet sanomassa. Elleivät sanasi ja tunteesi ole tasapainossa et ole itsekään vakavissasi.

Kauris

4.5.2015

Saat yllättävää tukea ja kannustusta jollekin tärkeälle suunnitelmalle. Varo menestyksestäsi huolimatta laittamasta kaikkea yhden kortin tai yhden ihmisen varaan. Laske kaikki sen mukaan mitä itse pystyt tekemään ja jätä kaikki muut lupaukset epävarmaan voittomarginaaliin, niin tappioita ei tule.

5.5.2015

Lähi aikoina tekemäsi ja työelämään liittyvä päätös kaipaa juuri tänään jotain selvää tarkennusta. Mieti tarkasti mihin suuntaan haluat elämääsi viedä, sillä tänään tekemilläsi päätöksillä on tavallista paremmat lähtökohdat.

6.5.2015

Tunnet varmaan itsessäsi ihmeellisen voimalatauksen näinä päivinä. Käytä sitä tehokkaasti, sillä se vie elämääsi sinun kannaltasi oikeaan suuntaan ja pääset varsin nopeasti nauttimaan menestyksen ensimmäisiä hedelmiä. Luota itseesi ja vältä kaikkea selittämistä. Vain tekeminen ratkaisee.

7.5.2015

Tähän päivään liittyvä hetkellinen ahdistus yrittää muistuttaa sinua säilyttämään elämässä oman vapautesi, joka nyt on jollain tavalla uhattuna. Olet ehkä unohtanut, ettei kukaan ulkopuolinen voi päättää sinun elämästäsi. Vapauta siis itsesi.

8.5.2015

Hermosi saattavat kiristyä useampaan otteeseen päivän kuluessa kun selvinä pitämäsi asiat alkavat yllättäen kaatua päällesi muiden syödessä urakalla sanojaan. Varo syyttelemästä ketään, sillä tänään sattuu vain olemaan tällainen sekava päivä, jolloin muidenkin suunnitelmat kaatuilevat.

9.5.2015

Älä hukkaa tätä päivää, sillä kaikki mihin tartut innostuneena ja motivoituneena saa aivan erityistä, menestykseen johtavaa tuulta purjeisiinsa. Anna itsellesi lupa valita tekemisesi uudella tavalla.

10.5.2015

Sinulla on tänään mahdollisuus saada joku sinulle tärkeä asia lopultakin suotuisaan päätökseen kunhan vain rohkaiset mielesi ja avaat suusi. Puheesi on tänään suotuisassa yhteydessä ajatuksiisi ja sinua on helppo kuunnella.

Vesimies

4.5.2015

Olet intoa piukassa, mutta juuri nyt elämä näyttää sinulle suunnitelmiesi karikot, jotta voisit ottaa niistä opiksesi ja valita uuden suunnan. Huomaa mikä tai mitkä asiat tuottavat selviä pettymyksiä. Niiden osalta sinun on kyettävä etsimään uusia vaihtoehtoja tai sovelluksia vanhojen tilalle.

5.5.2015

Tänään on erinomainen päivä lyödä lukkoon eräs jo muutaman päivän vireillä ollut työelämääsi tai harrastuksiisi liittyvä suunnitelma. Ole valmis toimimaan vikkelästi, sillä muuten tilaisuus menee ohi niin että heilahtaa.

6.5.2015

Näinä päivinä tiedät mitkä asiat tekevät elämästäsi vaikeaa ja nyt sinulla on lähes rajattomasti voimaa vapauttaa itsesi näistä rajoitteista. Voima tuntuu vihana tai selvänä vastustuksena joitakin asioita tai ihmisiä kohtaan. Uskalla viheltää peli poikki, jos siltä tuntuu. Pitkittäminen pahentaa tilannetta.

7.5.2015

Mikäli sinulla riittää rohkeutta ja seikkailumieltä niin tulet saamaan paljon irti tästä päivästä. Joku tilanne vaatii nopeita päätöksiä, eikä sinulla ole aikaa esittää turhia kysymyksiä lupahakemuksista puhumattakaan. .

8.5.2015

Vaikka ympärilläsi vallitsee tänään melkoinen sekamelska pystyt itse pitämään ajatuksesi kasassa ja selviät yllättävän hyvin hankalistakin tilanteista. Parhaassa tapauksessa pystyt monella tapaa hyötymään tästä myllerryksestä kunhan et lähde selvittelemään muiden ongelmia.

9.5.2015

Etsit tänään omaa suuntaasi ja jokainen elämääsi väärään suuntaan vievä asia osaa heittäytyä todella hankalaksi. Pysäytä turha hosuminen välittömästi ja katso uudelleen huomenna.

10.5.2015

Jos sinua tänään vaivaa ahdistava olotila missä tahansa tilanteessa niin kuulostele miksi yli päätään olet ajautunut kyseiseen paikkaan kyseiseen aikaan. Oletko mennyt lupaamaan jotain joka ei enää pidäkään paikkaansa? Silloin pitää pystyä perumaan aikaisemmat puheensa

Kalat

4.5.2015

Jos sinua tänään vaivaa ahdistava olotila missä tahansa tilanteessa niin kuulostele miksi yli päätään olet ajautunut kyseiseen paikkaan kyseiseen aikaan. Oletko mennyt lupaamaan jotain joka ei enää pidäkään paikkaansa? Silloin pitää pystyä perumaan aikaisemmat puheensa

5.5.2015

Jos tänään kohtaat selviä, negatiivisella tavalla tunnepitoisia reaktioita työelämääsi liittyvissä asioissa, niin pidä silti tiukasti kiinni omasta näkemyksestäsi. Vain sinä itse voit päättää tulevaisuudestasi.

6.5.2015

Luovuutesi ja innostuksesi ovat nyt lennokkaassa vaiheessa ja jos kokeilet, niin huomaat että kaikki mihin päätät ryhtyä, tulee myös onnistumaan. Ensin on kuitenkin päätettävä jotakin ja tähän vaiheeseen päättyy aivan liian monen hyvä suunnitelma. Onko sinusta päätöksen tekijäksi juuri nyt?

7.5.2015

Koeta hillitä itseäsi kun tuntuu että ärsyyntymiskynnyksesi alkaa olla liian matalalla. Et pysty sietämään mitään teeskentelyä tässä päivässä. Lopeta ensimmäiseksi oma teeskentelysi ja ole tänään joka tilanteessa oma rehellinen itsesi. Siinä onkin haastetta.

8.5.2015

Älä ihmettele elleivät jutut ja ajatukset osu yksiin ystäviesi tai tuttaviesi ajatusten kanssa, sillä tänään on suuri väärinkäsitysten päivä, jolloin moni asia menee pieleen kenenkään sitä tarkoittamatta. Syy mahdollisiin väärinkäsityksiin on ainoastaan itse kunkin asialle laittamissa odotuksissa.

9.5.2015

Vitaalisuutesi on hyvissä kantimissa ja jollain tavalla sinun täytyy päästä purkamaan puhtiasi tai muuten iskee armoton tylsyyden aalto hetkellisenä hyökynä niskaasi. Tiedät mikä sinua eniten kiinnostaa. Sinne siis.

10.5.2015

Kiinnostut jostakin uudesta asiasta ja mielesi tekee syventyä siihen tarkemmin. Joudut sen vuoksi luopumaan jostakin aikaisemmasta sopimuksesta, mikä ei sitten sujukaan ihan helposti. Älä anna pienten hankaluuksien horjuttaa intoasi.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 1.-7-5.
Kuukausihoroskooppi 5/2015
Urahoroskooppi 2015 – Millainen olet töissä tähtimerkkisi mukaan?

X