Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 24/2014

Teksti:
Anna.fi

Venuksen vaikutus on edelleen vahva ja se antaa tällä viikolla hyvät eväät nautinnolliseen elämään. Loppuviikosta ilmassa on levottomuutta, jonka hoitokeinona voi olla esimerkiksi kävelyretki luontoon.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 9.6.2014

Venus tarjoaa tällä viikolla elämään hempeää suloisuuttaan, joten luvassa on onnellisia kesäpäiviä. Samaan aikaan kuitenkin Mars vahvistuu, ja ihmiset reagoivat nyt herkästi, kun kyse on heidän omista oikeuksistaan. Riitoja syntyy herkästi, jos vähänkään mennään toisen reviirille.

Tiistai 10.6.2014

Auringon ja Chironin neliö herkistää meidät tulehduksille ja äkillisille sairauksille, joista kannattaa ottaa mahdollisimman nopeasti onkeensa ja rauhoittaa tahtia.

Keskiviikko 11.6.2014

Tänään keskiviikkona onnistumisia tulee tilanteissa, joista olet tosissasi innostunut. Kannattaa siis olla sopivasti itsekäs ja liikkua siellä, missä parhaiten viihdyt.

Torstai 12.6.2014

Levottomuus iskee tänään kaikkiin heihin, joilla on vain vähän omaa tilaa. Ahdistuksen koukeroissa kannattaa lähteä pienelle retkelle luontoon, sillä kesäinen luonto tarjoaa kauneudellaan vastapainoa arkisiin murheisiin.

Viikonloppu

Tänä viikonloppuna jokaisella meistä on aivan hurja energialataus käytössä, eikä sitä voi vahingossakaan suunnata väärin ilman vakavia selkkauksia. Koita siis pitää tiukasti oma linjasi asiassa kuin asiassa, ettei tarvitse suotta hermostua.

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

Lue myös:
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

X