Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 23.–29.5.

Teksti:
Tessa Malmberg
Kuvat:
MVPhotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tunteet vievät nyt leikiten voiton järjestä, mikä voi johtaa tavallista spontaanimpaan käytökseen. Toisaalta se mahdollistaa myös aidon heittäytymisen eteen tuleviin seikkailuihin ja antaa sinulle tunteen, että elät joka solullasi.

Rapu 21.6.–22.7.

Jakso suorastaan pursuaa toinen toistaan kiinnostavampia tapahtumia ja innostavia kohtaamisia. Ongelmaksi muodostuukin oikeastaan vain valinnan vaikeus. Liikaa ei kannata ahnehtia, jotta ehdit olla tilanteissa aidosti läsnä.

Leijona 23.7.–22.8.

Olet hyvin ehtiväinen ja herkkä syttymään eri asioille. Myös kiehtovat ihmiset voivat saada pääsi pyörälle. Salamaihastumiset ja heräteostokset tuovat elämääsi kipinää ja jännityksen tuntua, mutta tunteiden kestosta ei ole takuuta.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Ihmissuhteet ja asioiden jakaminen korostuvat. Nautit syvällisistä keskusteluista ja intiimistä tunnelmasta enemmän kuin kepeästä juhlahumusta. Tosiystävyys osoittaa jälleen arvonsa ja rakkaus lämmittää. Eräs ihailee sinua kaukaa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Olet jonkinlaisen muutoksen, oivalluksen tai läpimurron kynnyksellä, ja se voi tehdä olosi hieman levottomaksi. Hermoilu ja kiirehtiminen tekevät kuitenkin asialle vain hallaa, joten yritä rentoutua ja malta mielesi. Anna ratkaisun kypsyä kaikessa rauhassa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Elät erittäin vahvaa ja intohimoista aikaa ja annat tunteidesi näkyä ja kuulua niin hyvässä kuin pahassakin. Sekä vakiintuneet että sinkut saavat nyt tuntea vetovoiman tenhon ja nauttia täysin siemauksin elämänmakuisesta menosta.

Jousimies 22.11.–20.12.

Jakso tarjoaa eväät menestykseen, mutta ne pitää osata käyttää oikein. Alkuinnostuksen vallassa saatat tuhlata resurssisi jo lähtöviivalla. Suunnitelmallisuus ja oikea-aikaisuus ovat onnistumisen edellytykset. Hyvä kumppani auttaa.

Kauris 21.12.–19.1.

Jaksoa leimaavat salaisuudet ja varsinkin niiden selvittäminen. Pöyhit mielelläsi kaikkea hämärältä vaikuttavaa ja saatkin haltuusi tietoa, jota joku on koettanut pimittää. Näet pintaa syvemmälle, joten sinua on mahdotonta huiputtaa.

Vesimies 20.1.–18.2.

Olet luova ja leikkimielinen ja onnistut saamaan jäyhemmätkin kanssakulkijat vapautumaan ja innostumaan kaikesta uudesta. Sinulla on nyt selkeä alullepanijan rooli, ja hauskanpidon ohella saatat käynnistää jonkin merkittävän hankkeenkin.

Kalat 19.2.–19.3.

Sinun on nyt tavallista helpompaa tehdä toiveistasi totta. Mahdolliset esteet tuntuvat poistuvan kuin taikaiskusta. Moni haluaa sinun onnistuvan ja tekee parhaansa auttaakseen. Seuraelämässä loistat kuin kirkkain tähti konsanaan.

Oinas 20.3.–19.4.

Saat viimein vastauksen johonkin mieltäsi kalvaneeseen asiaan. Osaat tuoda ajatuksiasi ja toiveitasi esiin niin viehättävästi ja hienovaraisesti, että muut eivät huomaa tulevansa siinä sivussa hieman ohjailluiksi. Rakkaus kipinöi.

Härkä 20.4.–20.5.

Sinulla on onnea sekä rahaan, sopimuksiin että ihmissuhteisiin liittyvissä asiois­sa. Vetovoimasi on vahvaa ja houkuttelee lähellesi nyt monenlaisia yrittäjiä. Voitkin varautua erilaisiin ehdotuksiin.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/ horoskoopit.

X