Lifestyle

Kirpputorit Jyväskylä: Näissä 12 paikassa teet parhaimmat löydöt!

Listasimme mielenkiintoisimmat kirpputorit ja secondhand-liikkeet Jyväskylän seudulla.

Teksti:
Anna Ferrante
Kuvat:
iStock

Jyväskylä on monipuolinen kirppiskaupunki.

Listasimme mielenkiintoisimmat kirpputorit ja secondhand-liikkeet Jyväskylän seudulla.

Jyväskylä yllättää kirpputorien ystävän iloisesti: kaupungin kirpputorit tarjoavat laadukasta käytettyä tavaraa ja vaatetta runsain mitoin. Perinteisten kirpparien lisäksi kaupungista löytyy persoonallisia ja kiinnostavia vintage-myymälöitä.

Kirpputorit Jyväskylä: Kirpparilla.fi

Myymälän 400 myyntipöytää mahdollistaa monipuoliset kirppariostokset. Myyntitilat ovat saaneet kehuja valoisuudestaan ja siisteydestään. Myymälä sijaitsee Jyväskylän Seppälässä, Tokmannin yläkerrassa.

Osoite: Sorastajantie 1

The Blue Rain

Pieni ja tunnelmallinen vintagevaatteisiin erikoistunut secondhand-liike sijaitsee Jyväskylän Yläkaupungilla. Se myy tarkkaan valikoituja, laadukkaita käytettyjä vaatteita ja asusteita, muun muassa kattavan valikoiman farkkuvaatteita.

Osoite: Kauppakatu 4

Happy Second

Keskeisellä paikalla sijaitseva perinteinen itsepalvelukirpputori tarjoaa laajan kattauksen vaatteita, asusteita ja kenkiä. Myymälän yläkerrasta löytyy ompelimo Farkkusauman upea secondhand vintage -valikoima.

Osoite: Asemakatu 11

Lue myös: Kuopion parhaat kirpputorit – 8 paikkaa, joissa teet ihanimmat löydöt

Kirpputorit Jyväskylä: Keskustan kirppis

Jopa 250 myyntipaikan itsepalvelukirpputori sijaitsee aivan Jyväskylän ydinkeskustassa Asema-aukion laidalla. Myyntivalikoima on keskittynyt pientavaraan kuten vaatteisiin ja asusteisiin, kodin sisustukseen ja käyttötavaraan sekä leluihin ja harrastusvälineisiin.

Osoite: Vapaudenkatu 40-42

Silinteri

Jyväskylän pohjoispuolella nelostien varrella sijaitseva itsepalvelukirpputori tunnetaan laajasta valikoimastaan ja siisteydestään. Myynnissä on niin vaatteita, asusteita, huonekaluja kuin kodin tavaraa. Paikka on kerännyt kehuja hyvistä lastenvaatelöydöistään.

Osoite: Kirrinkuja 1

Secondhand Herttala

Laadukkaita ja valikoituja vaatteita myyvä palveleva secondhand-putiikki on vaativankin shoppailijan makuun. Rekeillä on pääosin kotimaista designia, vintage-aarteita sekä ketjuliikkeiden suosikkituotteita. Valikoimaa voi katsella netistä ja varata liikkeestä sovitusajan.

Osoite: Yliopistonkatu 8

Kirpputorit Jyväskylä: Rebel

Rebel secondhand-myymälä löytyy Jyväskylän keskustasta, Sokkari-tavaratalon ylimmästä kerroksesta. Paikka tunnetaan laadukkaista, ajattomista vaatteistaan ja asusteistaan. Paikassa on mahdollista tehdä hyviä luksusmerkkilöytöjä.

Osoite: Kauppakatu 24-26

Kismet

Perinteinen ja monipuolisuudestaan tunnettu itsepalvelukirpputori on pinta-alaltaan noin 250 neliömetriä.
Myynnissä on satoja tuotteita vaatteista lasitavaroihin, elektroniikasta rakennusmateriaaleihin.

Osoite: Vapaudenkatu 38 A

UFF Jyväskylä

Jyväskylän UFF Secondhand sijaitsee keskustassa aseman läheisyydessä. Valikoimasta löytyy ketjun myymälöille tuttuun tapaan vaatteita, kenkiä, asusteita, vintagetuotteita ja kodintekstiilejä.

Osoite: Asemakatu 4

Hippakauppa

Lastenvaatteisiin ja leluihin erikoistunut kirpputori sijaitsee Jyväskylän Vaajakoskella. Hyvinvarustettu leikkinurkka viihdyttää lapsia sillä aikaa, kun vanhemmat tekevät löytöjä.

Osoite: Savonmäentie 9, Vaajakoski

Kirpputorit Jyväskylä: SPR kirppis Kirri ja Seppälä

Suomen Punaisen Ristin kirpputoreja löytyy Jyväskylästä kaksin kappalein. Molemmissa myynnissä on monipuolinen valikoima lahjoituksina saatuja vaatteita, kodin tekstiilejä, astioita, käyttötavaraa sekä huonekaluja ja sisustustuotteita.

Osoite: Kirrinpolku 5 ja Ahjokatu 14-15 (Seppälän myymälä)

Lue myös Kotiliesi.fi: Vaatteiden myyminen kirpputorilla ei aina ole ekoteko – suurin osa tekstiileistä päätyy jätteeksi

Kirpputorit Jyväskylä: Kirppis & Eko-ompelimo Aava

Persoonallinen pikkuputiikki tarjoaa paitsi kiinnostavan kattauksen vintagehenkistä vaatetta ja muuta kirpputoritavaraa, myös ompelupalveluita. Myymälä sijaitsee vanhassa tulitikkutehtaassa Vaajakosken Varassaaressa. Valikoimissa on myös saaren taiteilijayhteisön töitä.

 Osoite: Tikkutehtaantie 2, Vaajakoski

X