Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 36/2015

Teksti:
Anna.fi

Tämä on aavistusten ja herkkien tuntemusten viikko, jolloin jokaiseen epäilyttävään tuntemukseen kannattaa suhtautua tosissaan. Aavistukset ovat nyt aiheellisia varoituksia. Kuuntele niitä tarkasti.

Oinas

31.8.2015

Saatat saada tänään äkillisen päähänpiston jonkun kesken olevan asian hoitamiseksi juuri sillä sekunnilla. Muuta vain päivärytmiäsi ja hoida asia niin nopeasti kuin suinkin pystyt, sillä otollisempaa hetkeä ei ole odotettavissa ehkä koko tämänkertaisen elämäsi aikana.

1.9.2015

Herätät vahvaa luottamusta kaikissa tapaamissasi henkilöissä ja usein tähän henkiseen vahvuuteesi reagoidaan ihastumisen muodossa. Sinun tulee säilyttää terve harkintakyky näissä tilanteissa, sillä jokainen seuraasi pyrkivä on vaarassa tulla seurastasi riippuvaiseksi muutamassa minuutissa.

2.9.2015

Jos tuntuu että tänään muilla menee paremmin kuin sinulla niin olisi viisainta opetella nauttimaan heidän menestyksestään. Sillä tavalla hankit varman option seuraavaan jakoon.

3.9.2015

Huomaat jonkun ystäväsi kohtaavan tänään onnekkaita tapahtumia ilman näkyvää omaa ansiotaan. Pystyessäsi iloitsemaan yhdessä hänen kanssaan huomaat pian olevasi itse samassa tilanteessa.

4.9.2015

Jotain hyvin ratkaisevia päätöksiä on nyt edessäsi, mutta päätösten toteuttaminen on erittäin vaikeata. Aika on kuitenkin paras mahdollinen ja sinulla on kaikki syy luottaa omaan näkemykseesi. Alitajuisille uhkakuville ei pidä antaa mitään valtaa, sillä ne eivät ole totta.

5.9.2015

Puhe sujuu ihan mukavasti, mutta kukaan ei tahdo silti ottaa sinua vakavasti. Seuraa hetki omia tunteitasi ja kuuntele mitä samalla olet sanomassa. Elleivät sanasi ja tunteesi ole tasapainossa et ole itsekään vakavissasi.

6.9.2015

Teet tämän päivän kuluessa loistavia oivalluksia, jotka eivät tässä vaiheessa vie sinua puusta pitkään, mutta jatkossa niistä on varmasti enemmän iloa. Ideaa on aina seurattava niin pitkälle kuin se kantaa. Sitten onkin jo uusi odottamassa.

Härkä

31.8.2015

Alitajuntasi on vahvasti mukana tämän päivän tapahtumissa ja siksi osaat toimia oikealla tavalla niissä yllättävissä käänteissä joita tämä päivä tarjoaa. Älä kuuntele muiden esittämiä arvioita tai mielipiteitä. Heillä on todennäköisesti menossa paljon vaarallisempi vaihe omassa elämässään.

1.9.2015

Voima virtaa väkevänä suonissasi tämän intensiivisen Mars-Venus neliön aikana, eikä sinun kannata yrittää taistella tunteitasi vastaan. Kohtaat sellaisia ihmisiä, jotka toimivat peilinä itsesi toteuttamisen peloille. Vetovoima on suorastaan pelottavan voimakasta ja sinun on tehtävä selvä, rehellinen valinta.

2.9.2015

Voimakas onnen ja hyvän olon tunne täyttää sinut jossakin vaiheessa tätä päivää. Pysähdy katsomaan mitä tuolloin on ympärilläsi. Se kaikki on sinun ja siitä on aihetta olla kiitollinen jollekin.

3.9.2015

Oikea päivä muistaa jotakin hyvää ystävää tekstiviestillä tai puhelulla. Mieti ketä kohtaan tunnet suurinta kiitollisuutta juuri nyt tätä lukiessasi ja kerro se hänelle. Aito ystävyys on kalleimpia aarteitamme.

4.9.2015

Tunnet varmaan itsessäsi ihmeellisen voimalatauksen näinä päivinä. Käytä sitä tehokkaasti, sillä se vie elämääsi sinun kannaltasi oikeaan suuntaan ja pääset varsin nopeasti nauttimaan menestyksen ensimmäisiä hedelmiä. Luota itseesi ja vältä kaikkea selittämistä. Vain tekeminen ratkaisee.

5.9.2015

Sinulla on tänään mahdollisuus saada joku sinulle tärkeä asia lopultakin suotuisaan päätökseen kunhan vain rohkaiset mielesi ja avaat suusi. Puheesi on tänään suotuisassa yhteydessä ajatuksiisi ja sinua on helppo kuunnella.

6.9.2015

Hermostunut ja levoton olotila kuuluu päivän henkiseen ruokavalioon. Voit lopettaa pakkopullan heti kun oivallat mikä tai kuka sinua tosissaan rassaa. Asia on korjattavissa vain tiedostamisen kautta.

Kaksoset

31.8.2015

Mikäli sinulla on joitakin epärealistisia odotuksia elämältäsi, niin tämä päivä nostaa ne esille pettymysten muodossa. Ole valmis muuttamaan suunnitelmia ja päivittäistä aikataulua hyvinkin dramaattisella tavalla heti kun ensimmäiset ongelmat nousevat pintaan. Pelkkä valmiustila pelastaa sinut paljolta harmilta.

1.9.2015

Hakeudut näinä päivinä alitajuisesti sellaisiin tilanteisiin ja sellaisten henkilöiden seuraan, jotka avaavat kokonaan uusia mahdollisuuksia ja parhaimmillaan voimakkaita kiintymyksen tunteita joko ihmistä tai asiaa kohtaan. Voit luottaa itseesi, tunteisiisi ja päätöksiisi näissä tilanteissa.

2.9.2015

Kaikki ei nyt mene aivan niin kuin olit suunnitellut. Pieni pettymys kuuluu tähän päivään muistutuksena kaikkien odotusten petollisuudesta. Onneksi pääset nopeasti yli näistä ikävistä tunnelmista.

3.9.2015

Saatat tuntea olosi hiukan ulkopuoliseksi vaikka esille tulevat asiat selvästi tuntuvat kohdistuvan itseesi. Älä jää tuppisuuksi vaan sano oma painava mielipiteesi, sillä muuten asia saa sinun kannaltasi kehnoja piirteitä.

4.9.2015

Näinä päivinä tiedät mitkä asiat tekevät elämästäsi vaikeaa ja nyt sinulla on lähes rajattomasti voimaa vapauttaa itsesi näistä rajoitteista. Voima tuntuu vihana tai selvänä vastustuksena joitakin asioita tai ihmisiä kohtaan. Uskalla viheltää peli poikki, jos siltä tuntuu. Pitkittäminen pahentaa tilannetta.

5.9.2015

Jos sinua tänään vaivaa ahdistava olotila missä tahansa tilanteessa niin kuulostele miksi yli päätään olet ajautunut kyseiseen paikkaan kyseiseen aikaan. Oletko mennyt lupaamaan jotain joka ei enää pidäkään paikkaansa? Silloin pitää pystyä perumaan aikaisemmat puheensa.

6.9.2015

Tänään kannattaa ottaa mahdollisimman rennosti ja pistää elämän järjestys vaikka kokonaan uusiksi, sillä uuden löytäminen piristää aina, sekä sinua että kaikkia kanssaihmisiäsi. Jotain tavallisesta poikkeavaa kannattaa ehdottomasti kehitellä.

Rapu

31.8.2015

Olet erittäin intuitiivisella otteella kiinni tämän päivän tapahtumissa ja osaat toimia oikealla tavalla yllättävissä ja hankalissa tilanteissa. Älä kuitenkaan odota saavasi kaikkia asioita järjestykseen yhtä helposti kuin omiasi, sillä tässä päivässä on erehdyksistä oppimisen meininki, johon sinulla ei ole lupa puuttua.

1.9.2015

Vaikka et ehkä koe olevasi aivan tapahtumien keskipisteessä, niin silti kokemuksen jano kuivaa kurkkuasi ja houkuttelee tekemään jotain tavallisesta poikkeavaa. Uskalla liikkua oudoilla vesillä pelkoa tuntematta ja kerätä kaikki eteesi osuvat kokemukset visusti reppuusi.

2.9.2015

Elä täysillä tätä päivää, sillä kaikkein parhaimpien ja onnellisimpien hetkien keskellä tiedät olevasi oikealla polulla ja onnikin potkii pieniä yllätyksiä päivän piristeeksi.

3.9.2015

Tämä on aivan loistava päivä palkita itseäsi ilman mitään syytä jollakin pienellä lahjalla tai täysin yksityisellä hetkellä kivassa paikassa. Itselle annettu palkinto on loppujen lopuksi tuhat kertaa tärkeämpi kuin kenenkään muun antama. Sellaisen voisi antaa useamminkin.

4.9.2015

Luovuutesi ja innostuksesi ovat nyt lennokkaassa vaiheessa ja jos kokeilet, niin huomaat että kaikki mihin päätät ryhtyä, tulee myös onnistumaan. Ensin on kuitenkin päätettävä jotakin ja tähän vaiheeseen päättyy aivan liian monen hyvä suunnitelma. Onko sinusta päätöksen tekijäksi juuri nyt?

5.9.2015

Kiinnostut jostakin uudesta asiasta ja mielesi tekee syventyä siihen tarkemmin. Joudut sen vuoksi luopumaan jostakin aikaisemmasta sopimuksesta, mikä ei sitten sujukaan ihan helposti. Älä anna pienten hankaluuksien horjuttaa intoasi.

6.9.2015

Yllättäviä käänteitä on luvassa pitkin päivää, mutta niissä on nyt positiivinen energia kaikille, jotka osaavat suhtautua yllätyksiin huumorilla. Luota siihen, että jokaiseen yllätykseen kätkeytyy mojova palkinto, niin elämä on äkkiä paljon hauskempaa.

Leijona

31.8.2015

Ilmassa on tänään outoa ja sumuista energiaa, jota ei kannata yrittää hälventää. Elele pienessä luontaisessa pilvessä ja nauti elämän yksinkertaisuudesta. Jakson ongelmat eivät kohdistu suoraan sinuun, vaikka saatatkin tuntea niiden jollain tavalla vaikeuttavan elämääsi.

1.9.2015

Tässä hetkessä on hyvin vahva seksuaalinen lataus, joka syttyy vain aidon tunteen pohjalta. Mielenkiintoisen ihmisen kohtaaminen tapahtuu odottamattomassa yhteydessä ja siihen liittyy jotain elämää suurempaa, vaikka tilanne ei sitten sen pidemmälle etenisikään.

2.9.2015

Älä anna hetkellisen epätoivon tunteen pilata tätä päivää, sillä juuri tuossa ongelmassa on avain paljon valoisampaan tulevaisuuteen. Ole valmis vaihtamaan suuntaa heti kun ensimmäisen kerran tökkää oikein kunnolla.

3.9.2015

Älä anna negatiivisen uutisen tai kommentin pilata päivääsi, sillä siinä piilee paremman huomisen mahdollisuus. Asian tai tilanteen saama käänne ei ehkä sovi suunnitelmiisi, mutta se on ainoa mikä on varmasti totta. Käännä siis kiltisti kolikko ympäri. Muuta ei ole tehtävissä.

4.9.2015

Vaikka oletkin joutunut elämään melkoisessa paineessa viime aikoina, niin tiedät kyllä mihin tähtäät elämässäsi. Yksi tärkeä askel on nyt edessäsi, sillä joudut päättämään, mitä juuri nyt haluat jättää pois elämästäsi. Kun päätös on tehty sujuu loppu kuin itsestään.

5.9.2015

Kuulet tänään asian tai asioita, jotka vaativat sinua korjaamaan käsityksiäsi luotettavaksi kokemastasi ihmisestä. Älä silti tee hätiköityjä päätöksiä, sillä tulet havaitsemaan että ainoastaan sinun odotuksesi tuota toista ihmistä kohtaan olivat epäluotettavia tai asiattomia.

6.9.2015

Sinussa on kapinallista energiaa, joka saa sinut kokeilemaan rajojasi ja usein myös muiden kärsivällisyyttä. Älä anna tiukkapipojen häiritä omintakeista elämänasennettasi, vaan päästä energiasi virtaamaan.

Neitsyt

31.8.2015

Tänään asiat eivät ehkä suju lainkaan odottamallasi tavalla. Yllättävät ja odottamattomat muutokset kuuluvat asiaan ja niihin on hyvä varautua jo etukäteen pilke silmäkulmassa. Muuta varautumista ei tarvitse suunnitella, sillä tämän jakson ihmeellisyyksiä ei kukaan pysty ennakolta aavistamaan.

1.9.2015

Kuuntele tarkasti tunteittesi viestiä ja uskalla kohdata ne henkilöt, jotka sinua nyt aidoimmin rakastavat. Elät vahvasti omien tunteittesi keskellä ja tiedät missä sinun on hyvä olla. Tämä saattaa olla hyvin merkittävä uusi alku rakkauselämässäsi.

2.9.2015

Jupiterin ja Kuun kolmio lupailee mukavaa onnekasta tapahtumaa tälle päivälle. Älä sylje kuppiin vaan ota vastaan mitä sinulle tänään tarjotaan. Tarjous tulee ja menee yhdessä hujauksessa, joten ole tarkkana.

3.9.2015

Sinulla on tänään edessäsi merkittävä ratkaisu paria seuraavaa päivää ajatellen. Luota itseesi ja tee se mikä juuri nyt tuntuu sinusta parhaalta ja innostavimmalta. Tällä ratkaisulla luot omaa elämääsi.

4.9.2015

Voima on kanssasi näinä päivinä ja voit luottaa sataprosenttisesti kaikkeen mitä olet tekemässä ilolla ja nautinnolla. Tämä on loistava hetki kaikille uusille ja sinua aidosti kiinnostaville aloituksille. On vaikea kuvitella, että mikään voisi mennä pieleen, joten käytä tämä mahtava tilaisuus hyväksesi.

5.9.2015

Kohtaat kanssasi samalla aaltopituudella olevia ihmisiä. Heillä on hyviä ideoita tai ajatuksia tarjottavanaan juuri tämän hetkiseen tilanteeseesi. Luota välittömään tunteeseesi ja ole valmis toimimaan sen ohjauksen mukaisesti.

6.9.2015

Kaipaat tilaa ja vapautta ympärillesi, etkä malta olla keljuilematta niille, joiden koet jollain tavalla rajoittavan elämääsi. Syyttömiähän he sinun olotilaasi ovat, mutta vapauden kaipuussasi olet valmis purkamaan latausta vähänkään sopivaan kohteeseen.

Vaaka

31.8.2015

Anna asioiden mennä omalla painollaan ja koeta parhaasi mukaan vain seurailla tapahtumien kulkua, sillä tämän päivän juttuja ei järjellä selitetä. Hankaluudet eivät kohdistu sinuun henkilökohtaisesti, vaikka ne jollain tavalla varmasti vaikeuttavat elämääsi.

1.9.2015

Venus ja Mars tekevät yhdessä sekstiiliä merkkiisi ja siksi pystyt yhdistämään henkisen ja fyysisen arvomaailman keskenään. Pystyt halutessasi tekemään totta unelmistasi ja siksi sinun tulee uskaltaa heittäytyä tunteittesi vietäväksi heti kun joku asia tai ihminen vetää sinua puoleensa.

2.9.2015

Johonkin aikaan päivästä saattaa iskeä melkoinen uskon puute jossakin sinulle tärkeässä asiassa. Älä anna tunteen hämätä itseäsi. Asia kyllä hoituu ihan itsestään, jos et panikoi.

3.9.2015

Alitajuinen ahdistus iskee yllättäen ja on merkki siitä, että sinun tulisi tehdä ainakin osa tähän päivään liittyvistä rutiineista uudella tavalla tai jättää kokonaan tekemättä. Tällaisen päätöksen jälkeen ahdistus helpottaa välittömästi.

4.9.2015

Vaikka elät hiukan stressaavassa tilanteessa, niin älä luule ettei sinulla ole ratkaisua ongelmiin. Nyt sinussa on voimaa vaikeaankin päätökseen, mutta sinun on täysin itsenäisesti päätettävä, mihin voimasi nyt kohdistat. Lupaa ei parane kysellä, sillä sitä et tule kumminkaan saamaan.

5.9.2015

Suhtaudut tänään tavallista suorasukaisemmin jokaiseen ihmiseen, joka jollain tavalla pyrkii käyttämään sinua hyväkseen. Anna heidän hermostua omiin odotuksiinsa ja säilytä rauha sisälläsi.

6.9.2015

Saat jonkun arveluttavan idean, jota kuitenkin kannattaa lähteä välittömästi toteuttamaan. Se ei itsessään ole tärkeä, mutta johdattaa sinua eteenpäin mielenkiintoisten mutkien ja kommellusten kautta.

Skorpioni

31.8.2015

Vaikka monet ihmiset ympärilläsi ovat hiukan sekaisin ja ymmällään niin sinulle ei tunnu tuottavan mitään ongelmia sopeutua päivän yllätyksiin. Oikeastaan sinulle tapahtuu juuri päinvastoin, sillä herkistyneen alitajuntasi avulla osaat reagoida tavalla, joka lopulta auttaa sinua eteenpäin omissa pyrkimyksissäsi.

1.9.2015

Rakkauden tunteet vellovat korkeina aaltoina elämässäsi ja intensiteetti nousee väkisin korkealle heti, kun kohtaat sellaisen henkilön, jonka kanssa kemiasi osuvat sopivalla tavalla yhteen. Mikäli et saa osoittaa tunteitasi, saatat reagoida hyvinkin aggressiivisesti sinua rajoittavaan ihmiseen.

2.9.2015

Jos tänään joku tuntuu tökkivän, niin älä epäröi tarttua asiaan tukevalla otteella. Asia on helposti korjattavissa, kunhan uskallat tuoda sen reilusti ja arkailematta esille.

3.9.2015

Asiat sujuvat tänään helposti, mutta nopealla tempolla. Ole valmis tekemään nopeita päätöksiä ja lähtemään salamana liikkeelle heti kun siltä tuntuu. Hitaus kostautuu välittömästi ja sitten kyllä harmittaa.

4.9.2015

Olet voimakkaiden energioiden keskipisteessä ja sinulla on hetkellisesti käytössäsi todella paljon sekä voimaa että viisautta. Luota energisyyteesi ja innokkuuteesi, sillä missä ne ilmenevät, ilmenee myös sinun menestyksesi.

5.9.2015

Tämä on loistava päivä sekä antaa että vastaan ottaa hyviä neuvoja tulevaisuuden varalle. Arvosta korkealle se mitä puhut ja se mitä kuulet, sillä ajatusten ja tunteiden harmoniassa elää totuuden siemen.

6.9.2015

Et jaksa ottaa kenenkään tärkeilyä tai nipottamista vakavasti ja viisainta olisikin iskeä hallitusti takaisin ihan päinvastaisella reaktiolla. Ota sinä rennosti ja anna muiden pingottaa sydämensä kyllyydestä.

Jousimies

31.8.2015

Mihin sitten oletkin pyrkimässä, niin tänään varmasti selviää, ovatko haaveesi realistisia. Turhat odotukset ja toiveet karisevat tylysti maan pinnalle. Mikäli ilmassa on petosta tai vilppiä, niin haistat sen varmasti ja ainoaksi kysymykseksi jää, osaatko kuunnella alitajunnastasi nousevaa varoitusta?

1.9.2015

Sinun kannattaa luottaa kaikkeen, mikä tuntuu sinusta hyvältä. Pystyt toteuttamaan omat haaveesi ihmeellisellä tavalla näinä päivinä. Ainoa, mitä sinun tarvitsee tehdä, on tarttua tilaisuuteen silloin kun sellainen osuu kohdalle. Vetovoimasi tekee lähes kaiken mahdolliseksi.

2.9.2015

Ole valmis kohtaamaan äkillinen epäonni jonkun suunnitelmasi toteuttamisessa odottamallasi tavalla, sillä nyt sinulla on onni onnettomuudessa ja kaikki kääntyy sinulle parhain päin.

3.9.2015

Joku tekee sinulle yllättävän ehdotuksen, joka kiehtoo sinua mutta et oikein tiedä uskallatko lähteä liikkeelle. Luota omiin tunnelmiisi ja omaan innostukseesi, sillä innostus on elämän aitoustakuu.

4.9.2015

Tunnistat hyvin selvästi mikä tässä hetkessä kuluttaa kohtuuttomasti energiaasi. Nyt on oikea hetki tarttua tilanteeseen ja korjata se. Useimmiten riittää, että uskallat luopua jostakin menossa olevasta, rasittavaksi käyneestä projektista. Päätöksen jälkeen kaikki on heti paljon selvempää.

5.9.2015

Tänään hermostut ihmisiin, jotka puhuvat vain puhumisen ilosta. Et jaksa kuunnella tyhjänpäiväisyyksiä ja annat kyllä muidenkin huomata sen. Parempi olisi kuitenkin sulkea vain omat korvansa eikä kenenkään suuta. Peilihän se vain siinä jaarittelee.

6.9.2015

Oivalluskykysi ja nokkeluutesi ovat korkealla tasolla. Käytä sitä hyväksesi ja vie muitakin mukanasi kuutamolle tai muuten vain hulluttelemaan. Heti kun keksit jotakin puhuttelevaa, tee siitä totta itsellesi ja muille.

Kauris

31.8.2015

Tämän päivän oudossa ilmapiirissä sinä tunnut olevan ihan kotonasi ja osaat vaistomaisesti toimia kulloisenkin tilanteen vaatimalla tavalla. Valitettavasti sinulla ei ole oikeutta helpottaa kaikkien muiden tilannetta, sillä tämä aika on heille kosminen opetustilanne, johon et voi vaikuttaa.

1.9.2015

Joskus on vaikea kuvitella kuinka voimakkaasti johonkin asiaan tai ihmiseen kohdistuva ihastuminen vaikuttaa päivittäiseen elämään. Näinä päivinä tällainen hullaantuminen on enemmän kuin mahdollista. Ellet uskalla seurata innostustasi, koet hetkellistä ja hyvin voimakasta ahdistusta tilanteen johdosta.

2.9.2015

Tästä kannattaa tehdä ihan tietoisesti hyvä päivä, sillä Jupiterin ansiosta jokainen hyvä hetki kertaantuu entistä parempana menestyksenä lähipäivien kuluessa. Nauttiminen on oikea suunta menestykseen.

3.9.2015

Elämässäsi on yllättävää sujuvuutta, sillä alitajunta ja tietoisuutesi ohjaavat sinua tasapainoisesti oikeaan suuntaan. Luota tuntemuksiisi ja hetken mielijohteisiin etkä tule pettymään.

4.9.2015

Olet tärkeässä roolissa koko maapalloa koskevassa muutosprosessissa ja outo voima ajaa sinua tekemään suuria ja mullistavia ratkaisuja elämässäsi. Kaikki mitä tapahtuu, on sinun kannaltasi positiivista, eikä edessäsi olevia uudistuksia tarvitse lainkaan pelätä.

5.9.2015

Olemuksesi ja käyttäytymisesi herättää tänään ansaittua luottamusta kanssaihmisissäsi ja saat hoidettua kuntoon yhden tai useamman sinua vaivanneen epäkohdan. Elämä näyttää heti paljon valoisammalta.

6.9.2015

Happamat ilmeet saavat sinut voimaan pahoin ja keksimään jotain jäynää liian totisille torvensoittajille. Varo silti ylilyöntejä, sillä vain oma happamuutesi saa sinut reagoimaan muiden vastaaviin ilmeisiin.

Vesimies

31.8.2015

Jos saat äkillisen impulssin lähteä hoitamaan joku aikaisemmin kesken jäänyt suunnitelma, niin älä anna kenenkään estää sinua. Nyt on juuri oikea aika pistää toimeksi, vaikka vastus saattaa ensivaiheessa tuntua tolkuttoman kovalta.

1.9.2015

Venuksen ja Marsin yhdessä tekemä oppositio merkkiisi synnyttää voimakkaan ja intohimoisen energian sinun ja kanssasi samalla värähtelytaajuudella olevan tai olevien ihmisten välille. Sinulla täytyy olla tilaa tehdä omat hetkelliset valintasi. Tilan puuttuessa poltat päreesi aivan turhan päiten.

2.9.2015

Sillä hetkellä kun sinuun iskee voimakas tyytymättömyyden tunne, kannattaa heti miettiä, mitä asialle voisi tehdä juuri nyt. Ratkaisua ei ole syytä pitkittää millään tekosyyllä.

3.9.2015

Yllättävä takaisku tai harmillinen käänne, joka osuu tälle päivälle, on todellisuudessa vinkki jostakin toisesta ulottuvillasi olevasta mahdollisuudesta. Saat siitä kiinni vain katsomalla eteenpäin harmittelun sijasta.

4.9.2015

Alitajuinen ahdistus vaivaa mieltäsi jossakin asiassa ja se on merkki siitä että juuri tällä hetkellä voit tehdä ratkaisevia siirtoja oikeaan suuntaan mieltäsi askarruttavassa asiassa. Helpoista päätöksistä ei missään nimessä ole kysymys, mutta sitäkin tärkeämmistä tulevaisuutesi kannalta.

5.9.2015

Järki ei tänään luista odottamallasi tavalla ja pieniä lipsahduksia on odotettavissa sanallisessa kommunikoinnissasi muiden ihmisten kanssa. Älä kanna moisista kömmähdyksistä sen isompaa huolta. Voit aina korjata jos joku käsittää sinut väärin.

6.9.2015

Joku uusi idea saa sinut innostumaan aivan valtavasti ja tuohon juttuun kannattaa nyt tarttua oikein tosissaan. Saat siitä uutta potkua elämääsi, vaikka mitään sen suurempaa ei tästä jutusta lopulta kehkeytyisikään.

Kalat

31.8.2015

Joku tai jotkut ovat ehkä odottaneet sinulta paljon enemmän kuin mihin olet itse sitoutunut. Tässä tilanteessa sinun tulee uskaltaa luottaa omaan polkuusi ja aikatauluusi tulleisiin muutoksiin ja tuottaa hänelle tai heille paha pettymys. Rehellisyytesi tulee myöhemmin palkituksi monellakin tavalla.

1.9.2015

Elämän arvokkaat asiat esittäytyvät nyt niin vahvalla ja houkuttelevalla tavalla, että niihin on pakko päästä tutustumaan tarkemmin. Sama pätee tietysti henkilöihin, jotka herättävät sinussa voimakkaita tunteita. Vaikka seikkailuun kutsu kaikuu voimakkaana, kannattaa miettiä mikä on sinulle tärkeintä.

2.92015

Hyvät värinät virittävät sinut onnekkaaseen lentoon ja toivottavasti moniin onnekkaisiin tapahtumiin. Nauti tästä päivästä täysin siemauksin ja kokeile vaikkapa arpaonnea.

3.9.2015

Sinuun suhtaudutaan tänään yllättävän myönteisesti. Ota vastaan sinulle tarjottavat mahdollisuudet ja suosionosoitukset avoimin mielin ja käytä kaikki tilaisuudet empimättä hyväksesi.

4.9.2015

Energialatauksesi on korkealla kaikissa sellaisissa asioissa, joissa sinulla on merkittäviä etenemismahdollisuuksia. Käytä voima hyväksesi. Pystyt lattamaan luun kurkkuun vastustajillesi, sillä tiedät sisimmässäsi mitä olet tekemässä ja osaat perustella suunnitelmasi.

5.9.2015

Tunteiden ja ajatusten välinen tasapaino on parhaimmillaan. Tänään on hyvä päivä hoitaa myös vaikealta tuntuvat asiat, sinun kannaltasi parhaaseen mahdolliseen päätökseen, joten tartu toimeen.

6.9.2015

Elämä saattaa tämän päivän kuluessa yllättää sinut oikullisuudellaan, mutta siihen täytyy osata suhtautua ymmärtävällä asenteella ja ronskilla huumorilla. Muuten joudut kärsimään äkkipikaisuudestasi.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 28.8.-3.9.
Kuukausihoroskooppi 8/2015
Raju oinas, romanttinen vaaka – Suuteluhoroskooppi kertoo, miten mies suutelee

X