Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 7/2015

Teksti:
Anna.fi

Lue, mitä viikon horoskooppi lupaa sinun merkillesi!

Oinaan viikko

9.2.2015

Vaikka monet epäilyt saattavat vaivata sinua, niin älä missään nimessä mene tekemään liian hätiköityjä päätöksiä yhdenkään suunnitelman osalta suuntaan tai toiseen. Odota rauhallisesti. Huomenna olet jo paljon viisaampi.

10.2.2015

Älä ole liian kohtelias, mikäli koet jonkun loukkaavan sinua aiheettomasti. Puutu loukkaukseen selkeästi ja pidä kiinni omasta näkemyksestäsi. Tunteesi eivät valehtele ja oikeudentuntosi on tänään kohdallaan.

11.2.2015

Haluat ehdottomasti puuttua johonkin sosiaaliseen epäkohtaan, mutta uskallus ei tahdo riittää. Rohkaise mielesi, sillä kyseisen asian korjaantuminen on vain sinusta kiinni. Ajankohdasta et sentään pysty päättämään.

12.2.2015

Ihastut tänään johonkin asiaan tai ilmiöön todella voimakkaasti, mutta… Ei siis mitään muttia vaan täysillä mukaan siihen, mikä sinua nyt kutsuu kokemaan jotain tavallisesta poikkeavaa. Huomenna sitä ei enää ole.

13.2.2015

Saat johonkin aikaan päivästä loistavan ja samalla arveluttavan idean piristää kanssasi olevia ihmisiä. Älä turhaan jarruta itseäsi. Uskalla nauraa elämälle ja anna sama mahdollisuus muillekin.

14.2.2015

Tunnut nyt tietävän mitä olet tekemässä. Älä anna kenenkään hiljentää vauhtiasi tai murentaa uskoasi, sillä tänään on etenemisen aika. Vie suunnitelmaasi eteenpäin luottavaisin mielin.

15.2.2015

Kuun neliö merkkiisi antaa sinulle ainutlaatuisen herkkyyden vaistota vaaran paikat tässä päivässä. Älä siis pistä nokkaasi sinne, missä tunnistat negatiivisia värähtelyitä. Säästyt monelta harmilta.

Härän viikko

9.2.2015

Jos joku saa sinut tänään hermostumaan, kannattaa tiedostaa, että hänen ajamansa asia tietää sinulle jonkinasteisia pettymyksiä mahdollisesti jo lähitulevaisuudessa. Älä anna pakottaa itseäsi mihinkään.

10.2.2015

Enemmän tai vähemmän töksähtelevä keskustelutyylisi ei tänään suosi tärkeitä neuvotteluita tai yhteisiä suunnitelmia, joten koeta nyt pitää suusi supussa etenkin silloin, kun haluat osoittaa jotakuta sormella.

11.2.2015

Jos koet tänään pettymystä omiin olosuhteisiisi, älä missään nimessä sorru valittamaan ahdinkoasi kenellekään. Se vaan pahentaa tilannetta, sillä usein tuo toinen haluaa kertoa, mitä sinun tulee tehdä, eikä mikään ole sen masentavampaa. Vai mitä?

12.2.2015

Tällä päivällä on varattuna sinulle mukava pieni yllätys, jonka pääset kokemaan, mikäli uskallat tehdä päivästä edes hiukan normaaleista kuvioista poikkeavan kokemuksen. Mitähän ihanaa voisit tarjota itsellesi?      

13.2.2015

Hetkelliset oivallukset iskevät sellaisella voimalla, että niitä on pakko päästä jollakin tavalla toteuttamaan käytännössä. Suurin ongelma lienee ajan puute. Sinun on vain otettava tarvitsemasi aika, sillä muuten jotain tärkeää jää tapahtumatta.

14.2.2015

Kohtalonomainen ilmapiiri saa sinut ehkä pyörimään ympyrää. Pysähdy ja ota joku suunta, ihan mikä tahansa, ja huomaat matkan jatkuvan. Suunnalla ei ole niin suurta merkitystä, liike on tärkeämpää.

15.2.2015

Kuun kolmio merkkiisi vaikuttaa positiivisella tavalla alitajuntaasi Neptunuksen suosiollisella avustuksella. Tänään tiedät vaistomaisesti, minne sinun pitää milloinkin mennä ja mitä tehdä. Älä epäröi seurata vaistojesi viisaita neuvoja.

Kaksosten viikko

9.2.2015

Onnetar on nyt tarttunut takkiisi päivittäistä menestystä tarjotakseen. Tätä olotilaa kannattaa hyödyntää kaikissa mahdollisissa tilaisuuksissa, vaikkapa arpoja myyvällä kioskilla.

10.2.2015

Ole tänään korva tarkkana, sillä olet herkkä kuulemaan rivien välistä, mitä ystäväsi tai kumppanisi sinusta ajattelevat. Reagoit kuhunkin sitten sen mukaan, mitä tunnelmia hän sinussa herättää.

11.2.2015

Saatat tunnistaa jossain vaiheessa tätä päivää olosuhteiden aiheuttaman ahdistuksen. Voit poistaa sen oivaltamalla oman asemasi kyseisen olosuhteen synnyttäjänä ja ainoana mahdollisena uudistajana.

12.2.2015

Juuri tänään olisi sopiva aika puuttua erääseen ihmissuhdettasi vaivanneeseen ongelmaan, vaikka tilanne kieltämättä voi tuntua pelottavalta. Hetki on kuitenkin paras mahdollinen, eikä pelolle ole todellista perustetta.

13.2.2015

Mielialasi saattavat vaihdella hyvin voimakkaasti pitkin päivää. Se kuuluu tähän päivään, joten älä ota siitä turhaa päänsärkyä, vaan anna se toisille. Elä sinä tunnelmiesi mukaan laidasta laitaan.

14.2.2015

Tänään voit kääntää vahingon voitoksi, kunhan maltat suhtautua kohtaamaasi takaiskuun viisaasti. Menetät jotain, jota olet pitänyt ehkä hyvinkin tärkeänä, mutta mitä sinä samalla voitat?

15.2.2015

Tunnelmat saattavat tänään kiristyä hetkellisesti hyvinkin ahdistaviksi, mutta sitä ei pidä kokea negatiivisena ilmiönä. Kuu ja Neptunus yrittävät vain ohjata sinut paremmalle polulle, kuin mitä olet tällä hetkellä kulkemassa.

Ravun viikko

9.2.2015

Jos vaistosi tänään varoittavat sinua jostakin sinulle yllättäen tarjottavasta mahdollisuudesta, kannattaa asia tarkistaa huolellisesti. Ellet pääse tarkistamaan tavaraa, niin unohda koko juttu.

10.2.2015

Joku joka ei ole kanssasi samalla aaltopituudella saattaa menettää malttinsa ja paljastaa samalla todelliset korttinsa. Ole varuillasi myös omien reaktioittesi kanssa. Rehellinen elää rauhassa itsensä ja muiden kanssa.

11.2.2015

Olet tänään harvinaisen optimistisella tuulella, kun joku tulee valittamaan elämänsä kurjuutta. Kerro hänelle, mikä sinun elämässäsi on hyvin ja jos hän todella tarvitsee apua, hän kysyy miten olet toiminut.

12.2.2015

Planeetat suosivat tänään sinun mieltymyksiäsi ja halutessasi pääset nauttimaan ihanasta päivästä. Päätä siis, mitä haluat tältä päivältä ja toteuta sitten toiveesi, sillä ilman omaa panostasi ei tapahdu yhtään mitään.

13.2.2015

Jos tunnet jonkun ihmisen tai asian ahdistavan sinua tämän päivän aikana, niin uskalla tuoda se esille. Avoimuus on ainoa oikea mahdollisuus helpottaa omaa oloa edes hiukan pysyvämmällä tavalla. Voit yllättyä myönteisistä seurauksista.

14.2.2015

Et tahdo tietää, mitä sinun pitäisi tehdä jonkun ratkaisua vaativan asian kanssa ja se hermostuttaa. Nyt on viisainta odottaa ja siirtää ratkaisua päivällä tai parilla. Ongelma poistuu ajan myötä ihan itsestään.

15.2.2015

Kuun oppositio tekee tästä päivästä vaistojen suurta juhlaa, koska Neptunus on samaan aikaan positiivisessa kulmassa merkkiisi. Pakonomainen tarve ajaa sinua juuri oikeisiin tilanteisiin ja oikeiden ihmisten luo.

Leijonan viikko

9.2.2015

Oivallat tänään loistavasti, millä suunnalla piilevät parhaat mahdollisuudet viedä eteenpäin erästä tällä hetkellä ajankohtaista suunnitelmaasi. Suuntaa askeleesi oikean osoitteeseen ja ammu vaikka lähtölaukaus.

10.2.2015

Ilmassa on tänään selvää hermostuneisuutta ja tempaudut helposti mukaan hedelmättömiin väittelyihin. Väittely syntyy aina tilanteessa, joka ei jostain syystä vastaa sinun tämänhetkisiä tarpeitasi.

11.2.2015

Ellei elämäntilanteesi tunnu juuri nyt oikein hyvältä, niin hyvä. Ainakin tiedät, mihin tarttua elämänlaatusi parantamiseksi ja se on jo paljon. Ajattele niitä raukkoja, jotka ovat samassa tilanteessa ja silti onnellisia.

12.2.2015

Tänään ei oikein mikään tunnu menevän putkeen ellet ole valmis tekemään asioita aamusta alkaen eri tavalla kuin aiemmin. Uskalla uhmata vanhoja malleja ja tottumuksia, niin huomaat koko elämän muuttuvan valoisammaksi.

13.2.2015

Olet yllättävän avoimella tuulella ja kekseliäisyytesi yllättää muiden lisäksi myös itsesi. Nauti tämän päivän tarjoamista uusista virikkeistä ja tempaise itsesi kunnolla irti arkisista rutiineista.

14.2.2015

Elokuviin, teatteriin, tansseihin, huuhaailtaan. Mars matkaan. Tee jotakin ja lähde jonnekin. Elämä tarjoaa sinulle jotakin kivaa yllätystä, mutta vain mukavassa seurassa.

15.2.2015

Kuun kvinkunssi merkkiisi nostaa esiin nopeita välähdyksiä ja tunnelmia, jotka suorastaan pakottavat sinua tekemään välittömiä, päiväsi rytmiä ehkä paljonkin muuttavia päätöksiä. Luota ihmeessä näihin pakottaviin välähdyksiin.

Neitsyen viikko

9.2.2015

Ota asiat rauhallisesti vaikka sinulle ehkä tänään väläytellään toinen toistaan loistavampia tulevaisuuden näkymiä. Ole mukana, mutta vältä liian näkyvää innostumista, sillä sinulla on taipumusta tulla huijatuksi.

10.2.2015

Tunnistat sinuun suuntautuvan arvostelun jo kulmakarvojen asennosta ja osaat varautua ärsyttävän tehokkaasti sanattomaankin kritiikkiin. Puolusta itseäsi arvokkaasti äläkä alennu turhaan kinasteluun.

11.2.2015

Pystyt tänään näkemään toisten tyytymättömyydessä oman elämäsi valoisat puolet ja nauttimaan niistä vieläkin enemmän. Voi kuinka tärkeää, että joku aina jaksaa olla tyytymätön elämäänsä.

12.2.2015

Monilla ihmissuhteisiin liittyvillä asioilla on taipumus järjestyä tällaisena päivänä. Sinun kannattaa olla mahdollisimman rehellinen itsellesi ja ohjata asioita sellaiseen suuntaan, jonka koet itsellesi mielekkääksi.

13.2.2015

Jos huomaat pienenkään masennuksen tai alakuloisuuden yrittävän hiipiä kimppuusi johonkin aikaan päivästä, niin anna sen maistaa omaa lääkettään ja keksi jotain piristävää.

14.2.2015

Tänään olet vaarassa sortua kadehtimaan muiden elämää ja saavutuksia. Tunnistat tämän epämukavana tyytymättömyytenä. Katso, mitä kaikkea sinulla jo on, niin rauhoitut kummasti.

15.2.2015

Tänään sinun ei kannata jäädä miettimään monia erilaisia vaihtoehtoja, sillä valitseminen aiheuttaa vain pettymyksiä. Valintojen sijasta on pystyttävä tekemään välittömiä päätöksiä omiin tunteisiisi luottaen.

Vaa’an viikko

9.2.2015

Kuun sekstiili Jupiterille antaa onnekkaan ja menestystä tarjoavan energian tälle päivälle. Ehtona on ainoastaan se, että uskallat päättää koko päivän asioista ihan vain omasta puolestasi. Mieti, mitä tänään haluat ja se on sinun.

10.2.2015

Tänään kohtaat hankalalta tuntuvan tilanteen, jonka tiedät pystyväsi ratkaisemaan, mutta silloin joudut loukkaamaan jonkun auktoriteetin arvovaltaa. Aidossa elämässä ei ole muita auktoriteetteja kuin sinä itse, joten anna itsellesi lupa toimia.

11.2.2015

Elämä on asetettu palvelemaan sinua ja tänään osaat käyttää tätä totuutta jollakin tavalla hyväksesi. Nauti siis kaikesta, mitä päätät antaa itsellesi, sillä muuten et koskaan tule saamaan yhtään mitään keneltäkään.

12.2.2015

Venuksen dynaaminen asema merkkiisi saa sinut katsomaan kumppaniasi tavallista kriittisemmin. Ethän jätä mahdollisia epäkohtia kertomatta, sillä se on ainoa keino huomata, ettei vika olekaan hänessä.

13.2.2015

Olet vauhdikkaalla tuulella ainakin osan tästä päivästä. Ethän päästä sinulle tänään ilmenevää tilaisuutta luisumaan käsistäsi vain siksi, että tottumuksesta on tullut toinen luontosi. Tee jotain tavallisesta poikkeavaa ja nauti siitä.

14.2.2015

Joku ystäväsi antaa sinulle tärkeän vahvistuksen eräiden merkittävien suunnitelmiesi tueksi. Luota tähän myönteiseen palautteeseen ja vie suunnitelmaasi luottavaisin mielin eteenpäin.

15.2.2015

Vaistosi tykyttävät herkemmin kuin Hämähäkkimiehellä ja tunnut tietävän, mitä nurkan takana odottaa. Miksi suotta hakkaisit päätäsi seinään, kun voit ihan hyvin olla menemättä sinne, minne jalkasi eivät nyt halua kulkea.

Skorpionin viikko

9.2.2015

Tiedät, että jotain sinulle tärkeää ja menestyksellistä voisi tapahtua juuri tänään, mutta älä edes kuvittele löytäväsi sitä, ellet pysty tekemään tästä päivästä mahdollisimman mukavaa ja innostavaa itsellesi.

10.2.2015

Tunteesi kuohahtavat yllättävän helposti tilanteissa, joissa koet jonkun arvostelevan mielipiteitäsi. Koeta säilyttää malttisi, niin olet vahvoilla. Koko elämä olisi tarkoituksetonta, ellei sinulla olisi omaa ainutlaatuista näkökulmaa asioihin.

11.2.2015

Ellet uskalla tai pysty elämään omaa elämääsi nykyisissä olosuhteissa, tunnistat sen tänään tyytymättömyytenä juuri tätä tiettyä olosuhdetta kohtaan. Tyytymättömyytesi on lähtölaukaus muutokselle, joka sinun on itse tehtävä.

12.2.2015

Ota ilo irti tästä päivästä, sillä Kuun ja Venuksen suotuisa asema lupaa sinulle ihania yllätyksiä kaikkialla, missä sinun on nyt hyvä olla. Anna tuntemusten ja fiilisten ohjata kulkuasi.

13.2.2015

Olet halukas kokemaan tai kokeilemaan jotain tavallisesta poikkeavaa eikä kenenkään ole syytä asettua vastustavalle kannalle. Osaat pitää tehokkaasti puolesi, joten pallo on sinulla.

14.2.2015

Suunta saattaa olla hiukan hukassa, mutta älä anna sen häiritä. Seilaa rauhassa sinne tänne elämäsi ristiaallokossa ja osut ihmeellisellä tavalla aina oikeaan paikkaan. Mikään ei nyt onnistu väkisin.

15.2.2015

Päivän mittaan saat ainakin yhden loistavan päähänpiston, josta et lopulta löydä järjen hiventäkään. Silti se on loistava ja sitä kannattaa seurata ennakkoluulottomalla asenteella. Yllätys on positiivinen.

Jousimiehen viikko

9.2.2015

Joku sinulle tärkeä asia saa tänään uutta tuulta siipiensä alle. Käytä tilaisuus hyväksesi ja ota vastaan kaikki mahdollinen apu jota tarjotaan. Olet monella tapaa onnettaren suosiossa.

10.2.2015

Uskalla puuttua asioihin, jotka tänään painavat mieltäsi. Kohtaamalla pelottavan tilanteen otat ensimmäisen askeleesi kohti oikeata ratkaisua. Elämä ja sen sisältämät tunteet ovat aina totta, eikä niissä todellisuudessa ole mitään pelättävää.

11.2.2015

Ota tänään työhösi tai asemaasi uusi näkökulma ja anna sen palvella sinua jollakin uudella tavalla. Tehtävääsi liittyy joitakin erityisiä etuisuuksia, joita voit hyödyntää juuri nyt, ja ellei liity niin vaihda hommaa.

12.2.2015

Näet ympärilläsi monia mahdollisuuksia, joihin et kuitenkaan tunne pystyväsi tarttumaan. Älä mökötä muille vaan mieti, mitä itse voisit tehdä juuri nyt tilanteen parantamiseksi.

13.2.2015

Olet tänään yllättävällä ja hiukan vallattomalla tuulella. Nauti hetkellisestä vallattomuudestasi ja uhmakkuudestasi, sillä juuri tätä päivää ja tätä tilaisuutta ei tule koskaan uudelleen. Huomenna olet yhtä kokemusta rikkaampi tai köyhempi.

14.2.2015

Anna elämän kuljettaa sinua hetkestä toiseen ja seuraa iloisten asioiden ja ilmeiden viitoittamaa tietä, niin tiedät että suuntasi on varmasti oikea. Juhlan kunniaksi voit tarjota kahvit päivän parhaalle kaverillesi.

15.2.2015

Kuu vilkuttelee sinulle naapurimerkistä outoja, mutta samalla kutsuvia alitajuisia viestejään. Älä yritä tänään järkeillä vaan luota omiin tuntemuksiisi, sillä lopulta ne eivät koskaan ole väärässä.

Kauriin viikko

9.2.2015

Vaikka kaiken pitäisi olla ihan hyvin, saattaa blues-moodi iskeä odottamatta kimppuusi. Älä aja tunnetta pois, sillä se valmistaa sinua johonkin tulossa olevaan takaiskuun tai pettymykseen.

10.2.2015

Tunteet ovat tänään sanoja voimakkaampia. Älä yritä selittää mieltäsi painavia asioita järkevästi. Kerro, miltä sinusta tuntuu, ja tee se, minkä itse koet nyt tärkeäksi, niin asiat loksahtavat kohdalleen.

11.2.2015

Sosiaaliset yhteydet ovat ihmisen ja elämän palveluksessa. Tänään on sinun päiväsi oivaltaa, mitä sinun tulee muuttaa elämässäsi, jotta ympäristösi voi parhaiten palvella juuri sinua.

12.2.2015

Tänään on erittäin suotuisa päivä muuttaa monia elämääsi kuuluvia asioita paremmalle mallille vain seuraamalla rohkeasti hyvän fiiliksen osoittamaa suuntaa ja nauttimalla elämästä.

13.2.2015

Kaipaat pientä vaihtelua elämääsi eikä sinun kannata jättää käyttämättä tänään ilmenevää ja mukavalla tavalla elämääsi virkistävää mahdollisuutta, vaikka siitä tulisikin myöhemmin vähän sanomista. Sinä itse teet elämästäsi tylsän tai kiinnostavan.

14.2.2015

Tunteet ja järki tempovat sinua kumpikin omaan suuntaansa. Älä kuuntele kumpaakaan. Pysähdy hetkeksi ja ole täysin oma itsesi. Rauhoita tahtia, kunnes ylimääräinen hälinä pääsi sisällä on hiljentynyt.

15.2.2015

Neptunus on sekstiilissä merkissäsi tänään liikkuvaan Kuuhun, ja siksi vaistosi toimii tavallista paremmin. Luota hetkellisiin impulsseihin ja anna ajan virran ohjata kulkuasi elämän mielenkiintoisilla poluilla positiivisten yllätysten luo.

Vesimiehen viikko

9.2.2015

Sinun kannattaa tänään huomata hyväntuuliset ja auttavaiset ihmiset ympärilläsi, sillä sinua odottaa joku mukava yllätys heidän taholtaan. Ethän karkaa liiaksi omiin oloihisi.

10.2.2015

Et osaa tänään olla varma tunteistasi ja sorrut liian helposti selittelemään tekemisiäsi. Selitykset eivät kuitenkaan toimi. Selitys on aina oman totuuden muokkaamista toiselle sopivaksi, jolloin itse asia muuttuu kokonaan toiseksi. Ole siis hiljaa.

11.2.2015

Sorrut tänään tavallista helpommin valittamaan olosuhteita, jotka olet itse itsellesi luonut. Ellet ole tyytyväinen johonkin osaan elämästäsi, suorita luomistyö uudelleen. Elämä antaa sinulle tämän mahdollisuuden jatkuvana optiona, joten miksi jäisit valittamaan.

12.2.2015

Tämä päivä on joko todella hyvä tai todella kehno riippuen siitä, pystytkö heti aamusta alkaen uhmaamaan vanhoja tottumuksiasi ja toimimaan kokonaan uudella tavalla.

13.2.2015

Sinulta löytyy yllättävää seikkailumieltä johonkin aikaan päivästä. Toteuta itseäsi rohkeasti ja tee tästä päivästä erilainen kokemus, sillä jokainen uudella tavalla toteuttamasi hetki tekee elämästäsi mielenkiintoisen.

14.2.2015

Innostut tänään jostakin uudesta ideasta. Juttu ei välttämättä etene sen pidemmälle tässä vaiheessa, mutta anna idealle sopivasti energiaa ja hetki aikaa toteutua myöhemmin.

15.2.2015

Tänään sinun on otettava rohkeasti vastuu jokaisesta askeleesta, sillä jollain ihmeen tavalla tiedät, minne sinun pitää kulkea, vaikka silmäsi ja korvasi ovat tuolta tiedolta tiukasti suljetut.

Kalojen viikko

9.2.2015

Ole tänään tarkkana hetkellisen ahdistuksen yllättäessä, sillä juuri tuohon hetkeen kätkeytyy varoitus jostakin tulossa olevasta ongelmasta. Muuta rutiinejasi heti, kun olo alkaa tuntua ahtaalta, niin helpottaa kummasti.

10.2.2015

Joudut tänään tavalla tai toisella selvittelemään muitten keskinäistä erimielisyyttä. Sano rohkeasti todellinen mielipiteesi, vaikka joutuisit loukkaamaan parasta ystävääsi. Vain aito näkemyksesi auttaa asiassa eteenpäin.

11.2.2015

Kun näet ympärilläsi turhalta tuntuvaa tyytymättömyyttä, älä yritä poistaa sitä. Tyytymätön ihminen on aina matkalla kohti jotakin parempaa, jonka sinä ehkä olet jo saavuttanut. Kerro hänelle itsestäsi ja anna hänen kertoa itsestään. Se auttaa parhaiten.

12.2.2015

Jos ihmissuhteesi on oikeilla raiteilla, niin tänään on yksi niistä päivistä, jolloin rakkaus näyttäytyy aitona ja puhtaana välillänne. Nauti kaikesta hyvästä, jota tunnet sydämessäsi ja osoita se myös kumppanillesi.

13.2.2015

Jos tilan tai ajan puute saa sinut tuntemaan olosi ahdistuneeksi jossain vaiheessa päivää, niin mikä estää sinua hiukan muuttamasta päivän rytmiä. Lääke mahdolliseen ahdistukseen on aina välittömässä läheisyydessäsi. Olotilan helpottaminen on joskus pienestä kiinni.

14.2.2015

Lievää jännitettä on ilmassa ja samalla kihelmöivää odotusta. Älä määrittele suuntaasi liian tarkasti. Anna jalkojen kuljettaa sinua sinne, missä tuntuu hyvältä ja elämä näyttää paremmat kasvonsa.

15.2.2015

Neptunus ja Kuu ovat herkässä kulmassa merkkiisi ja antavat mahdollisuuden suurille intuitiivisille oivalluksille jossain vaiheessa päivää. Kun jalkasi alkavat tahdottomasti viedä sinua jonnekin, niin älä pistä hanttiin.

Lue myös:

Annan viikkohoroskooppi ajalle 6.2.–12.2.
Kuukausihoroskooppi

Äitihoroskooppi

X