Äitihoroskooppi kertoo, millainen luonne sinulla äitinä on. Heittäydytkö täysillä äitiyteen vai vaalitko omaa aikaasi? Millainen äiti-lapsisuhteesta muodostuu? Lue, millainen äiti olet tähtimerkkisi mukaan.

Äitihoroskooppi kertoo, mitä tähtimerkit sanovat äitiyspiirteistäsi. Katso alta, mitkä persoonallisuuden piirteet korostuvat kullakin tähtimerkillä ja ymmärrät itseäsi äitinä paremmin.

Lue myös: Lapsihoroskooppi – kuinka lapsesi tähtimerkki määrittää hänen luonnetta

Oinasäiti 20.3.–19.4

Energisenä oinasäitinä olet synnynnäinen johtaja myös suurperheissä. Vaikka olet kilpailuhenkinen, muista hillitä intoasi lasten kanssa harrastaessa.

Lue lisää: Tällainen on oinasäiti

Äitihoroskooppi: Oinas

Härkä-äiti 20.4–20.5.

Härkä-äitinä olet omistautunut kasvattaja, joka takaa turvallisen kasvuympäristön. Muista kuitenkin olla hemmottelematta lapsiasi liikaa.

Lue lisää: Tällainen on härkä-äiti

Äitihoroskooppi: Härkä

Kaksosäiti 21.5–20.6.

Kaksosäitinä olet positiivinen, ajan hermolla oleva ikinuori. Muista, että lapset tarvitsevat uusien kokemusten lisäksi myös rajoja ja rutiineja.

Lue lisää: Tällainen on kaksosäiti

Äitihoroskooppi: Kaksonen

Rapuäiti 21.6.–22.7.

Empaattisena rapuäitinä olet kärsivällinen kuuntelija ja lapsen kasvun seuraaminen on sinulle sydämen asia. Muista olla hyysäämättä lapsia liikaa, jotta he oppivat tekemään asioita myös itse.

Lue lisää: Tällainen on rapuäiti

Äitihoroskooppi: Rapu

Leijonaäiti 23.7.–22.8.

Suuritunteisena leijonaäitinä satsaat lasten koulutukseen ja harrastukseen ja kannustat lapsia kokeilemaan uutta. Älä kasvata liikaa odotuksia lapsiisi, ettet vahingossa elä omaa unelmaasi lasten kautta.

Lue lisää: Tällainen on leijonaäiti

Äitihoroskooppi: Leijona

Neitsytäiti 23.8.–22.9.

Neitsytäitinä olet looginen, terävä ja pikkutarkka. Joskus sinun on piilotettava perfektionistin piirteesi, sillä pienten lasten kanssa kaikkea ei voi suunnitella etukäteen.

Lue lisää: Tällainen on neitsytäiti

Äitihoroskooppi: Neitsyt

Vaakaäiti 23.9.–22.10.

Diplomaattisena vaakaäitinä luot lapsillesi rauhallisen kodin, missä ei hermoilla turhasta ja kärsivällisyyttä riittää. Muista silti pitää kuria, vaikka haluaisitkin miellyttää lapsiasi.

Lue lisää: Tällainen on vaakaäiti

Äitihoroskooppi: Vaaka

Skorpioniäiti 23.10.–21.11.

Tehokkaana skorpioniäitinä olet jämpti kasvattaja ja selvästi perheen pää. Muista kunnioittaa lastesi mielipiteitä, vaikka ne poikkeaisivat omistasi paljonkin.

Lue lisää: Tällainen on skorpioniäiti

Äitihoroskooppi: Skorpioni

Jousimiesäiti 22.11.–20.12.

Hassunhauskana jousimiesäitinä olet lapsillesi myös kaveri. samalla olet kannustava ja suurisydäminen. Muista varoa karkeaa kielenkäyttöäsi, ettei lapsi joudu häpeämään sinua tai opi ronskia kiroilua.

Lue lisää: Tällainen on jousimiesäiti

Äitihoroskooppi: Jousimies

Kaurisäiti 21.12.–19.1.

Työteliäänä kaurisäitinä pidät tiukasti huolen, että lapsilla on kaikki, mitä he tarvitsevat. Varo tiukkapipoisuutta ja muista, ettei lapsen kasvatuksen tarvitse olla suorittamista.

Lue lisää: Tällainen on kaurisäiti

Äitihoroskooppi: Kauris

Vesimiesäiti 20.1.–18.2.

Boheemina vesimiesäitinä lapsesi oppivat sinulta omaehtoisuutta ja oman kutsumuksensa etsintää. Vaikka kohtelisit lapsia kuin pieniä aikuisia, muista myös pitää kiinni vanhemman roolista.

Lue lisää: Tällainen on vesimiesäiti

Äitihoroskooppi: Vesimies

Kalaäiti 19.2.–19.3.

Lapsenmielisenä kalaäitinä olet luonnostasi empaattinen ja ymmärrät lapsesi ajatusmaailmaa. Vaikka nostaisit rakkaat lapsesi usein jalustalle, älä ole sokea, jos he käyttäytyvät huonosti.

Lue lisää: Tällainen on kalaäiti

Äitihoroskooppi: Kalat
X