Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2018: Rapu (21.6.–22.7.)

Ravulle vuosi 2018 on hyvä vuosi vahvistaa sukulaisuussuhteita ja pitkäaikaisia ystävyyksiä. Rakkaus joutuu toisinaan väistymään työasioiden tieltä. Jos olet poikkeuksellisen väsynyt, varmista, että olet terve.

Teksti:
Cassandra Nye
Kuvat:
Kuvitus, Ulla Sainio

Ravulle vuosi 2018 on hyvä vuosi vahvistaa sukulaisuussuhteita ja pitkäaikaisia ystävyyksiä. Rakkaus joutuu toisinaan väistymään työasioiden tieltä. Jos olet poikkeuksellisen väsynyt, varmista, että olet terve.

Luovat ponnistukset näyttävät tänä vuonna nivoutuvan seuraelämään. Yhteiset puuhat tai harrastukset, jotka lähentävät sinua muihin, liittyvät oppimiseen ja aikaan lasten seurassa. Kun keskityt perhepiiriin ja kotilieden lämpöön, vahvistat sukulaisuussuhteita ja pitkäaikaisia ystävyyksiä. Vuoden lopussa ja aina seuraavan vuoden alkupuolelle asti tunnet tarvetta keskittyä työhön. Koska tiedät sen, ota kaikki irti alkuvuoden vapaa-ajan hetkistä ja nauti kotipuuhista ja perheen seurasta.

Rakkaus

Rakkaus joutuu toisinaan väistymään työasioiden tieltä varsinkin loppuvuodesta. Juuri silloin yhteisistä harrastuksista ja ajanvietosta on hyötyä. Sinkut saattavat huomata, että laajat sosiaaliset ympyrät tarjoavat parhaat mahdollisuudet sopivan kumppanin löytämiseen. Pyri pitämään kumppanisi sekä kiinnostuneena että tyytyväisenä. Usein siihen tarvitaan vain ripaus mielikuvitusta.

Terveys

Jos olet poikkeuksellisen väsynyt, varmista, että olet terve. Pidä ruokapäiväkirjaa seurataksesi, että ruokavaliosi toimii. Kotityöt, lapset ja lastenlapset vievät paljon aikaa ja energiaa. Vaikka kaikki tuovat paljon iloa, muista myös levätä riittävästi. Tunteellisena rapuna huolehdit pienistäkin asioista. Vaikka murehtiminen on sinulle luontaista, yritä ajatella jotain muuta. Esimerkiksi harrastus, jossa voit käyttää luovuuttasi, hyödyttää kaikkia. Kannatko huolta terveydestäsi? Käy lääkärissä, jotta pääset peloistasi!

Työ

Joustavuus antaa tänä vuonna parhaat mahdollisuudet menestyä. Sekä Pluto että Saturnus ai-heuttavat hämmennystä ja epävarmuutta. Elämässä tulee aina vastaan muutoksia, niin odotettuja kuin yllättäviäkin. Kun otat taloutesi hallintaan, saat työn paremmin tasapainoon kotielämän kanssa. Vuoden edetessä ajatuksesi saattavat kirkastua. Siitä on hyötyä sitten, kun työelämä saa taas vauhtia ja kiireiset ajat palaavat.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

X