Tarja Smura
Tarja Smura jätti Renny Harlinin kolmen kuukauden seurustelun jälkeen.
Julkkikset

Tarja Smura paljastaa vihdoin hänen ja Renny Harlinin eron todellisen syyn: käräytti Rennyn rysän päältä! ”Sanoin, että se oli nyt tässä”

Kohumissin tittelin saanut Tarja Smura, 47, palaa Kaunis elämä -ohjelman myötä julkisuuteen yli 10 vuoden tauon jälkeen. Vuoden 1993 Miss Suomi paljastaa ohjelmassa, että suhde Hollywood-elokuvaohjaaja Renny Harlinin kanssa päättyi myrskyisissä merkeissä – eli toisin kuin asiasta aikoinaan uutisoitiin.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: MTV

Vuonna 1993 missikisojen ennakkosuosikki Tarja Smura valittiin Miss Suomeksi. Mediaa kiinnosti tuolloin erityisesti Tarjan tuore suhde elokuvaohjaaja Renny Harliniin.

Kaunis elämä -sarjassa Tarja kertoo, miten suhde alkoi ja päättyi. Elämäntarinoitaan ohjelmassa jakavat Tarjan lisäksi Lenita AiristoRiitta VäisänenHeidi SohlbergLotta NäkyväKarita TykkäPia Lamberg ja Lola Odusoga.

Renny lähestyi Tarjaa missikiertueen aikana

Ennen missikisoja Tarja osallistui missikiertueelle, jonka aikana hän sai todellisen yllätysihailijan: Hollywood-elokuvaohjaaja Renny Harlinin. Hän lähestyi Tarjaa sinnikkäästi monin eri tavoin. Kun Tarja esimerkiksi saapui hotellihuoneeseensa missikiertuepäivän jälkeen, saattoi häntä odottaa kukkakimppu Rennyltä.

Lopulta Renny otti yhteyttä Tarjaan. Pian he tapasivat toisensa Helsingissä.

– Sitten asiat etenivät niin kuin nuoren naisen elämässä ne voivat edetä, Tarja kuvailee.

Tie johti Rennyn luokse Hollywoodiin. Pari vietti hulppeaa luksuselämää.

– Matkustelimme Havaijilla ja uimme delfiinien kanssa. Hän oli aivan ihastuttava ihminen. Karjalainen nuori nainen oli vähän pöllämystynyt, Tarja kertoo tunnoistaan.

Romanssi romahti kolmen kuukauden seurustelun jälkeen

Romanssi Rennyn kanssa kesti lopulta vain muutaman kuukauden, tarkkaan ottaen kolme. Tuolloin annettiin ymmärtää, että seurustelun lopettaminen oli yhteinen päätös. Ohjelmassa hän kuitenkin paljastaa, että todellisuudessa hän jätti Rennyn.

– Se ei varmastikaan olisi loppunut kolmeen kuukauteen. Se olisi varmasti jatkunut, jos minä en olisi sattunut tiettyyn paikkaan tiettyyn aikaan, Tarja kertoo missisiskoilleen.

– Silmäni näkivät jotain sellaista, että sanoin, että se oli nyt tässä.

Renny yritti kostaa eron Tarjalle

Tarja sanoo, että hän ja Renny eivät ole näheneet toisiaan tai olleet yhteyksissä eron jälkeen. Tarjan mukaan Renny yritti kuitenkin vaikuttaa hänen elämäänsä.

– Hän hankaloitti minun elämääni, Tarja summaa.

Tarja sai muun muassa Rennyn suosimalle ravintola Kaivohuoneelle porttikiellon. Tarjan mukaan kyse oli kostamisesta.

– Kaikennäköistä kamalaa sattui. Mutta meistä jokainen suhtautuu suhteen päättymiseen omalla tavallaan.

– Mutta eihän niistä tietenkään julkisuudessa ole puhuttu. Hän ei varmasti tykännyt siitä, että päätin suhteen.

Kaunis Elämä tiistaisin klo 21 AVAlla.

X