Meghan Markle ja prinssi Harry
Meghan Marklen ja prinssi Harryn esikoisen laskettu aika on huhtikuussa.
Kuninkaalliset

Näitä nimiä Annan lukijat veikkaavat Meghanin ja Harryn lapselle – kaksi nimeä ylitse muiden

Kysyimme lukijoiltamme, mitä he veikkaavat Meghan Marklen ja prinssi Harryn keväällä syntyvän pienokaisen nimeksi. Lukijoilla on selvät suosikkinimensä niin tyttö- kuin poikalapsellekin.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: MVPhotos

Arvuuttelu Britannian tulevan pikkuprinssin tai -prinsessan nimestä käy kuumana, kun herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn esikoisen laskettu aika lähestyy. Suurin osa lukijoistamme veikkaa, että pienokainen saa brittikuninkaallisten keskuudessa suositun, perinteisen nimen.

Tytöstä veikataan Dianaa, pojasta Antonya

Annan lukijat olivat vahvasti sitä mieltä, että jos Harry ja Meghan saavat tyttövauvan, hän saa nimekseen Diana. Yli 8,6 prosenttia kyselymme vastaajista arvioi tämän olevan todennäköisin nimi tulevalle pienokaiselle, jos se on tyttö.

Myös nämä tytön nimet saivat kannatusta:

  • Louisa
  • Louise
  • Mary
  • Victoria
  • Alexandra

Poikavauvan nimestä lukijamme eivät olleet niin yksimielisiä, vaan hajontaa oli enemmän kuin tyttöjen nimissä. Suosikiksi poikien nimistä nousi kuitenkin Antony, jonka puolesta äänesti 7,1 prosenttia vastanneista. Se sai Dianan jälkeen eniten ääniä kaikista veikatuista nimistä.

Myös nämä pojan nimet saivat kannatusta:

  • Patrick
  • Alexander
  • Christian
  • Henry
  • Philip

Meghanin kerrotaan lipsauttaneen tiedon lasketusta ajasta faneilleen

Meghanin ja Harryn esikoisen on määrä syntyä huhtikuussa, uutisoi kuninkaallinen kirjeenvaihtaja Chris Ship Twitterissä eilen. Yleensä kuninkaallisten laskettuja aikoja ei ilmoiteta julkisuuteen näin tarkasti. Shipin mukaan Meghan kuitenkin itse lipsautti tiedon tarkasta lasketusta ajasta, kun hän tapasi fanejaan Birkenheadissa, Merseysidessa.

– Niille jotka haluavat tietää näistä asioista: Meghan kertoi eräälle väkijoukossa olleelle naiselle olevansa kuudennella kuulla raskaana ja toiselle naiselle, että hänen laskettu aikansa olisi huhtikuussa, keskustelun kuullut Ship tiedotti Twitterissä.

Lapsen sukupuolesta ei ole vielä tietoa, mutta Harry toivoo tyttöä

Kuninkaallisilla ei ole tapana selvittää lapsen sukupuolta etukäteen – ja tässä asiassa Meghan on ilmeisesti pitäytynyt perinteisessä linjassa. Hello-lehti uutisoi, että yhdeksänvuotias Kitty Dudley oli Birkenheadin vierailun aikana kysynyt Meghanilta, onko hän saamassa pojan vai tytön.

– Hän sanoi, ettei tiedä, Kitty kertoi lehdelle.

Vaikka vauvan sukupuolesta ei vielä ole tietoa, Daily Mail uutisoi lokakuussa pian vauvauutisesta ilmoittamisen jälkeen, että Harry on Australian vierailun aikana lausunut oman toiveensa esikoisensa sukupuolesta. Lehden mukaan toiveen lausumisen sai aikaan australialaisnaisen huikkaus.

– Onnea, toivon että se on tyttö, australialaisnainen huikkasi hänen ohitseen pyyhältäneelle Harrylle.

– Niin minäkin, Harry vastasi naiselle lehden mukaan.

Lähde: Cosmopolitan, Daily MailHello

X