Meghan Markle ja prinssi Harry
Meghan Marklen ja prinssi Harryn esikoisen laskettu aika on huhtikuussa.
Kuninkaalliset

Arvaatko, mikä prinssi Harryn ja Meghanin vauvan nimeksi tulee? Nämä ovat brittikuninkaallisten 40 suosituinta nimeä

Prinssi Harryn ja Sussexin herttuatar Meghan Marklen esikoisen on määrä syntyä keväällä. Katso listaus brittikuninkaallisten suosituimmista nimistä ja kerro meille oma arvauksesi siitä, minkä nimen kuninkaallinen pienokainen tulee saamaan.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: MVPhotos

Prinssi Harry eli Henry Charles Albert David, 34, ja Sussexin herttuatar Meghan eli Rachel Meghan Markle, 37, odottavat esikoistaan, jonka laskettu aika on keväällä.

Twitter-kansa hullaantui, kun Harry paljasti millaisella hellittelynimellä hän kutsuu pienokaistaan. Ei siis liene yllätys, että myös arvuuttelu tulevan pikkuprinssin tai -prinsessan nimestä käy kuumana.

Brittikuninkaallisten suosituimmat nimet TOP 40

Valitsevatko Harry ja Meghan pikkuiselleen kenties nimen, joka on suosittu brittihovissa? Expedia laski, mitkä ovat olleet Britannian kuningasperheen suosituimmat nimet kuningatar Victoriasta eli vuodesta 1819 lähtien. Tuloksia käsittelevässä tiedotteessa kerrotaan, että laskuissa otettiin huomioon suorat kruununperilliset puolisoineen ja jälkeläisineen, aina prinssi Williamin lapsiin asti.

Nimet ovat alkuperäisessä kirjoitusasussaan. 2000-luvulla valtaan nousevien hallitsijoiden nimiä ei enää käännetä. Sitä ennen hallinneet Victoriat tunnetaan Suomessa nimellä Viktoria, Elizabethit nimellä Elisabet, Georget nimellä Yrjö ja Charlesit nimellä Kaarle.

Lähde: Verkkomatkatoimisto Expedian selvitys

Äänestys on päättynyt 15.1.2019. Kiitos kaikille vastanneille!

X