Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 16.3.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Eteerinen, viime päivien poikkeuksellinen ilmapiiri jatkuu voimakkaana, ja vetää kaikkien merkkien edustajia enemmän epärealististen seikkojen tai aiheiden pariin. Tämä on sopiva aika kaivaa itsestään esiin taiteilija, runoilija tai luova esittäjä, mutta varoa pitäisi huijatuksi tulemista tai liiallista todellisuudesta pakenemista!

Härkä (20.4.-20.5.)

Mitä taivaalta tippuukaan yllesi, onko se tähtipölyä vai toteutumattomista haaveista johtuvaa tuhkaa? Tulevaisuuden visiot saattavat olla vahvana mielessäsi tai sitten tartut laajoihin ihmiskunnan hyvinvointia käsitteleviin aiheisiin. Verkostossa saattaa olla ihmeellinen kohtaaminen!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Toimintaasi on viime päivinä tullut jännittäviä elementtejä tai sitten olet välikätenä kuullut mitä ihmeellisimpiä asioita. Ehkä pistelet vielä itseäsi, kun et meinaa uskoa jotain asiaa todeksi Toimintaan ja papereiden käsittelyyn voi tulla mukaan vääriä arvioita tai erehdyksiä, joten ole tarkkana!

Rapu (21.6.-22.7.)

Jokin kauempana kotoa tapahtuva elämys voi saada sinut pauloihinsa ja vaikuttaa vielä pitkälle tulevaisuuteen. Jos olet matkalla, saattaa siihen liittyä odottamattomia elementtejä ja vesi tai nesteet voivat olla suuressa roolissa. Ammatit, joihin kytkeytyy mielikuvitus tai auttaminen, ovat nosteessa.

Leijona (23.7.-22.8.)

Neptunuksen tähtipöly tai negatiivisessa mielessä hämmentyneisyys voi kohdallasi liittyä talouteen, joko omaasi tai työelämän laskelmiin. Ole tarkkana, ettet vahingossa itse syyllisty virheeseen laskelmissa tai pankkiasioissa. Voi olla, että iso hankinta kannattaa siirtää myöhemmäksi. Vielä on ripaus Venuksen flaksia!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Mielikuvat vallitsevat yhä ilmapiirissä ja saatat itsekin olla entistä enemmän kiinnostunut yhteisestä luovasta toiminnasta. Voit toimia hyvin epätyypillisesti perusluonnettasi ajatellen, jos annat itsesi mennä virran mukana moniin aiheisiin. Tarkkuus ei ole vahvuus juuri nyt muutenkaan. Suhteen tarkoitusta pitää pohtia nyttenkin!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Arjen hoitamiseen voi tulla uutta inspiraatiota ja se voi tarkoittaa melko luovaa toimintaa intuition pohjalta. Uusia käsityksiä terveydestä ja ruokavalion merkityksestä hiipii monen elämään ja niiden vaikutukset menevät syvälle. Kotiasioiden puolella voi ilmetä monenlaisia haluja, jotka ovat välillä ristiriidassa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Säkenöiviä hetkiä voi tulla vastaan silloin tällöin, jopa normaalin työn ohessa, sillä Neptunuksen tunteenomaiset energiat eivät ole tältä planeetalta eikä konkreettisesta ulottuvuudesta. Sinussakin voi olla sellaista hohdokkuutta, jota et edes välttämättä huomaa ja siksi voit vetää puoleesi ihmisiä ja rakkautta!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Onko elämäsi perustoissa näinä aikoina jotain, mikä tuntuu epävakaalta tai sellaiselta, joka voisi muuttua suuntaan jos toiseen? Onkohan asuinalueesi sinulle sopiva vai haikailetko muuten vain jonnekin kauemmas tai vaikkapa veden ääreen? Venus ja Pluto tuovat olennaisen kysymyksen suhteeseen!

Kauris (21.12.-19.1.)

Pohditko erilaisia itseilmaisutapoja? Yllättäen ilmaisuusi voi tulla mukaan runollisuus tai kuvallisuus ja kameran käytöstä voi tulla uudenlaista iloa. Vertauskuvien käyttö saattaa olla erityisen palkitsevaa ja sanat saavat muutenkin uusia merkityksiä. Suhteessa näyttäisi olevan kiihkeä hetki, ja se on ratkaiseva!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jonkinasteinen vetäytyminen saattaa olla tarpeen ainakin tänään, sillä energiasi eivät ehkä riitä kaikkeen, eikä varsinkaan hosumiseen. Kohdallasi näyttäisi yhä olevan aikaa, jolloin kiinnität erityistä huomiota hajuihin, makuihin, materiaaleihin, kehon nautintoihin ja fyysiseen kauneuteen. Huomio siirtyy enemmän kotiin.

Kalat (19.2.-19.3.)

Viimeaikaiset kokemukset jatkuvat, ihmeellisyyksineen tai erikoisine tapahtumineen. Yhteys taiteeseen tai luovaan ilmaisuun on monien kohdalla kasvanut ja jonkinlaista rajattomuuden tunnetta on koettavissa. Vesielementti, nesteet tai juomat saattavat olla erityisessä roolissa. Voimakas ihastuminen on mahdollista!

X