Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 16.–22.3.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
MVPhotos

Kalat 19.2.–19.3.

Ilmassa on romantiikkaa! Myös mielikuvituksesi kukoistaa, ja se hyödyttää sinua työelämässä, kunhan et vain ala haaveilla liikaa. Sinun pitäisi tehdä päätös erään tärkeän asian suhteen.

Oinas 20.3.–19.4.

Mielikuvituksesi laukkaa villinä, joten tämä voi olla erittäin luovaa aikaa. Myös romanssin syttyminen on mahdollista. Muista kuitenkin pitää pää kylmänä äläkä tee asioista liian monimutkaisia. Harkitse huolella, jos olet allekirjoittamassa jotakin tärkeää paperia.

Härkä 20.4.–20.5.

Nyt tapahtuu paljon, mutta muista, että jos jokin näyttää liian hyvältä ollakseen totta, se on luultavasti juuri sitä. Tämä koskee etenkin raha-asioita. Ajattele loogisesti ja käytä intuitiotasi, niin pärjäät hyvin. Rakkausasiat näyttävät lupaavilta.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Sinun kannattaa olla nyt tarkkana, jottei keskittymisesi herpaannu. Tunteesi vaihtelevat laidasta laitaan, mutta luovuutesi on huipussaan, ja voit saada aikaan hienoja asioita. Myös seuraelämässä tapahtuu, joten kutsu ystävät koolle!

Rapu 21.6.–22.7.

Seuraelämäsi kukoistaa tällä hetkellä, ja uusi, tärkeä ihmissuhde saattaa olla aluillaan. Kaikki menee hyvin, kunhan olet tarkkana ja otat mahdolliset varoitusmerkit huomioon.

Leijona 23.7.–22.8.

Mietitkö, voitko luottaa johonkin läheiseen ihmiseen? Kuuntele tarkkaan omia vaistojasi, niin huomaat, että tiedät kyllä vas­tauksen. Nyt on myös loistava hetki aloittaa jokin uusi harrastus tai suunnitella lomamatkaa. Uudet elämykset odottavat sinua!

Neitsyt 23.8.–22.9.

Sinulla saattaa olla jokin iso päätös tehtävänäsi. Mieti sitä rauhassa, sillä asioilla on aina monta puolta. Joku läheisesi saattaa haluta vaikuttaa päätöksiisi, mutta tee päätökset itse. Nyt voi olla aika satsata johonkin ostokseen, jota olet jo pitkään harkinnut.

Vaaka 23.9.–22.10.

Tunnetko itsesi uupuneeksi? Nyt kannattaa hellittää hetkeksi, sillä kun rentoudut, jaksat taas paljon paremmin. Neuvottelutaidoistasi voi olla hyötyä sekä töissä että raha-asioissa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tunnet itsesi energiseksi ja olet valmis tekemään isoja ratkaisuja, mutta ympärilläsi olevat ihmiset saattavat olla hämmentyneitä. Yritä päästä asioista selville ennen kuin teet pitkäkestoisia päätöksiä, niin kaikki järjestyy parhain päin.

Jousimies 22.11.–20.12.

Läheisilläsi saattaa olla nyt asioista eriäviä mielipiteitä, mutta älä hermostu. Puhumalla asiat selviävät. Myös uusia ystävyyssuhteita saattaa olla luvassa. Ryhdy vain rohkeasti juttusille, kun kohtaat mielenkiintoisen ihmisen!

Kauris 21.12.–19.1.

Nyt on aika ottaa vastuu jostakin tärkeästä asiasta, eikä vähiten siksi, että muut eivät ole halukkaita tarttumaan siihen. Jos otat asiat omiin käsiisi, saat myös suurimman palkinnon. Luota itseesi!

Vesimies 20.1.–18.2.

Tunnet itsesi luovaksi ja nautit niin lukemisesta kuin elokuvien katselustakin. Inspiraatiota kannattaa hyödyntää: ota rohkeasti askel uuteen suuntaan. Ole silti tarkkana kaikessa, mikä liittyy rahankäyttöön.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/horoskoopit.

X