Janina Fry

Jouluinen Lontoo

Teksti:
Janina Fry

Teimme koko perheen parin päivän Lontoon piipahduksen. Olimme varanneet hotellin Kensingtonista Royal Gardenin tuntumasta ja hotellin ikkunasta näkyikin Kensington Palace joten olimme aivan herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn naapurissa.

Kensington Palace

Tunnustan olevani jouluhullu ja tämän kaupungin jouluvalot ja koristelut ovat omiaan antamaan todellisen inspiraatioboostin joulukoristeluihin. Miehelläni oli parin tunnin palaveri ensimmäisenä päivänä, joten suuntasimme lasten kanssa kaupungille. Päädyimme Harrodsiin ja kuljimme läpi kaikki kerrokset. Alla vähän fiiliksiä sieltä.

Nautimme tunnelmasta ja yritin pitää huolta siitä että kummallakin lapsella olisi mielekästä katseltavaa eivätkä joutuisi kulkemaan vain siellä missä minä halusin. Tottakai haasteita tulee vastaan kun kaikilla on hyvin erilaiset intressit. Kun nälkä tulee ja verensokeri laskee alkaa erimielisyydet nousemaan pintaan. Olimme menossa ulkopuolelle etsimään ruokapaikkaa mutta kadut oli suljettu useammalta puolelta tavarataloa koska jotain oli sattunut edellisenä yönä lähistöllä. Harrodsin ravintolat olivat täynnä ja ainoa paikka mihin pääsi jonottamatta oli samppanja-baari. Siellä sai onneksi myös virvokkeita ja jotain alkupaloja.

Kaula- ja korvakorut Gauhar

Jatkoimme siitä sitten uusilla voimilla ja ihastelimme kaikenlaisia juttuja laidasta laitaan kuten Miu Miun vihreitä kimaltelevia sandaaleja ja näyttäviä kattauksia.

Miu miun sandaalit huusivat perääni mutta jätin kauppaan.
Astetta prameampi kattaus. Riikinkukko varastaa show’n.
Käsinmaalattu joulukuusenpallo.
Popparikone oli lasten yhteinen suosikki.

Palasimme nälkäisinä Kensington High Streetille ja olimme yksimielisiä siitä, että nyt on kova nälkä ja Five Guys burgeripaikka häämötti edessä. Ehkä maailman parhaat burgerit, ollaan todettu jo Yhdysvalloissa joten aina jos löytyy Five Guys niin sinne on mentävä.

Liian hyvää.

Illalla olimme menossa katsomaan The Lion King musikaalia. Matkalla sinne näimme kaikki kaupungin kauneimmat jouluvalot pimeällä.

The Lion King oli onnistunut valinta kaikin puolin. Ilta oli kuitenkin yllättävän pitkä kun esitys alkoi 19.30 eli meidän aikaa 21.30 joten yhdeksän vuotiaalla kuopuksella oli vähän haasteita pysyä hereillä toisella puoliskolla. Hän heräsi kuitenkin näkemään viimeiset 20 minuuttia siitä. Kivaa meillä oli. Suosittelen lämpimästi.

Tämä postaus tuli melkoisen pitkäksi joten teen toisesta päivästä erillisen postauksen tuonnempana. Ihanaa sunnuntai-iltaa tämän kuvan merkeissä.

Janina <3

 

 

X