Janina Fry

Joulukuusen koristelu

Teksti:
Janina Fry

Tämä viikko tuntuu menevän vauhdilla. Paljon on asioita joita on saatettava valmiiksi tämän vuoden  loppuun mennessä ja tietenkin mielellään ennen joulua. Olemme monena vuotena olleet Yhdysvalloissa jouluna mutta tänä vuonna vietämme joulun kotona. Kun viettää joulun kotona tulee tehtyä paljon enemmän asioita perinteiden mukaan ja pakko sanoa, että nautin siitä valtavasti.

Yksi asia mitä tietenkin toivoisi olisi pieni valkea lumihuntu maan pinnalle mutta ainakin täällä etelässä se näyttää jäävän haaveeksi. Päätinkin kompensoida lumenpuutteen keskittymällä valkoiseen joulukoristeluun. Tottakai lapsilla on lempikoristeita jotka aina laitetaan puuhun mutta päävärityksen haluaisin pitää valoisana kun ulkona on niin mustaa.

Lasten suosikkeja riittää ja Disneyn hahmot kuuluvat meillä myös vahvasti jouluun.

Nyt on toisaalta hyvä aika päivittää joulukoristeita jos tarvetta on koska joillakin liikkeillä on joulukoristeet jo alennusmyynnissä. Esimerkiksi Cobellossa oli kaikki joulukoristeet -30%

Alla muutama koriste sieltä:

Cobello
Cobello

Palaan kuvilla sitten kun kuusi on koristeltu. Siihen saattaa mennä pari päivää. Seuraavaksi postaus joulupaketoinnista jonka kanssa olen yleensä viime tipassa aina liikenteessä.

Valoisaa mieltä harmaudesta huolimatta <3

Janina

X