Janina Fry

Notting Hill ja Portobello Market

Teksti:
Janina Fry

Lupasin ensimmäisessä Lontoo postauksessa, että jatkoa seuraa. Tuli kuvattua niin paljon etten millään saanut mahdutettua kaikki yhteen. Mielenkiintoinen kokemus oli Portobello Road Market Notting Hillissä. Paras päivä tulla tänne on lauantai jolloin kaikki kojut ovat auki. Olisin voinut sukeltaa koko päiväksi ihmettelemään vintage-koruja, kirjoja, vinyylilevyjä, astioita jne.

Rakastan vanhoja kauniita kahvikuppeja.
Myyjän ruutupaita sointui kivasti hänen kojun tavaroihin.

Herkkuja oli joka lähtöön. Tuoreita mausteita, pähkinöitä, vihanneksia, hedelmiä ja vedet kielelle nostattavia herkullisia leivonnaisia. Paahdettuja kastanjoita, vohveleita ja vaikka mitä. Myös kukka-asetelmia, joulukuusia ja kransseja löytyi. Koko joulun pystyisi rakentamaan näiden markkinoiden aineksilla.

Hyvä tietää: sunnuntaisin kadun kaupat ovat kylläkin auki mutta markkinakojut eivät, eli jos markkinoille halajat kannattaa pitää tämä mielessä.

Kaulaliina Gauhar Helsinki, Korvakorut ja hame, Zara, Lenkkarit, Steve Madden

Perheeni kulki nopeammin läpi markkinoiden kuin minä. Itse tulin pari korttelia perässä kun oli niin paljon hypisteltävää. Tänne tuun ehdottomasti kaveriporukassa toistamiseen. Löysin myös jotakin joka on avuksi meditoinnissa. Kerron siitä myöhemmin, koska se vaatii oman postauksensa.

Kivaa sunnuntaita! Taidan tästä heittää lenkkikamat päälle. Ylös, ulos ja lenkille sitten taas syömään. Tuntuu siltä, että joulukuu pyörii jatkuvasti herkkujen ympärillä joten hyvä pitää kiinni liikuntarutiineista.

Iloa ja valoa <3

Janina

X