Mainos: Finnwear
Mainos | Finnwear Janina Fry

Uimapuvut kaiken kokoisille merenneidoille

Teksti:
Finnwear

Kaupallinen yhteistyö Finnwear

Uimapuvun valinta olla haastava prosessi. Ainakin omasta mielestäni. Uin ympäri vuoden luonnonvesissä, lähinnä meressä. Haluan, että uimapuku kestää mahdollisimman hyvin tätä päivittäistä käyttöä. Sainkin tietää että Finnwearin uimapuvut kestävät niin kesähelteet kuin kloorin ja meriveden. LYCRA® XTRA LIFE™ -materiaalin ansiosta uima-asut säilyttävät muotonsa ja värinsä jopa kymmenen kertaa tavanomaista uima-asua paremmin.

Kietaisu-uimapuvussa on kevyt toppaus ja kaunis rypytys sivuissa.

Keho on kaunis…

… juuri sellaisena kuin se kullakin on. Kuten Finnwearin sloganissa sanotaan: ”Tuhansien järvien neidoille, miehille, lapsille, uimareille ja vesipedoille.” Meitä on tuhansia erilaisia. Aivan kuten järviäkin ympäri Suomen niemen. Ihmisen keho on kaunis. Kaikki siis lähtee siitä, että rakastaa omaa kehoaan juuri sellaisena kuin se on, olit sitten minkä muotoinen tahansa. Itsevarmuus on paras asuste minkä voit kantaa. Itse pyrin katsomaan kehoani tänä päivänä lempeydellä ja arvostuksella. Hyväksyen muodot, muutokset, kolhut ja arvet. Mitä paremmin pystyn siihen, sitä paremmin huolehdin myös omasta terveydestäni.

Se onkin tieteellisesti todettu, että kehon hyväksyminen johtaa terveyden kannalta positiivisiin vaikutuksiin.

Mihin kaikkeen se keho pystyykään!

Sportti bikinitoppi on tukeva yläosa.

Oikean uimapuvun valinta

Jotta olisi mahdollisimman itsevarma olo, uima-asun valintaan kannattaa satsata vähän aikaa. Juuri siksi, että olemme kaikki ainutlaatuisen erilaisia, uima-asuja kannattaa sovittaa jotta voi valita sellaisen jossa tietää tuntevansa itsensä kotoisaksi. Finnwearin uimapuvut ovat laadukkaasti valmistettu ja ne myös muotoilevat ja tukevat hyvin napakkuutensa ansiosta. Kokoja löytyy kaiken kokoisille ja mallisille vartaloille.

Bikini High Waist -alaosa sopii Sportti Bikinitopin pariksi.

Omat valintani

Valitsin kuviin neljä erilaista uima-asua, joiden mallit tuntuivat toimivan omille kurveilleni erittäin hyvin. Jokaisen kuvan alta löydät tiedot mallista ja kuvaa klikkaamalla saat niistä lisätietoa. Ihastuin erityisesti kietaisu-uimapukuun. Toinen suosikkini on Eden-uimapuku: tämä ajaton malli sopii myös käytettäväksi vaikka toppina farkkujen ja rennon jakun kanssa.

Kietaisu-uimapuku

 

Kietaisu-uimapuku

Finnwear on saanut olla mukana suomalaisten arjessa vuosikymmenten ajan ja suunnittelun keskiössä on vahva ymmärrys erilaisten vartalotyyppien tarpeista. 

Finnwearia löydät marketeista (esim. K-Citymarket, Prisma), halpahintamyymälöistä (esim. Tokmanni, Kokkolan Halpahalli) ja tavarataloista (esim. Sokos).

Muistathan pestä uima-asusi joka käytön jälkeen? Näin pidennät huomattavasti sen käyttöikää. Uima-asut suositellaan pestäväksi käsin, eli ethän heitä niitä koneeseen.

Ihania uintihetkiä toivottaen,

Janina

X