Janina Fry

Uusi vuosi rennosti käyntiin

Teksti:
Janina Fry

Uusi vuosi on alkanut kivan rennosti. En ole halunnut tehdä suuria lupauksia sen kummemmin kuin, että teen vielä enemmän niitä asioita jotka tekevät minusta paremman ihmisen. Keskityn olennaiseen ja siihen että annan hyvän kiertää. Tuntuu ihanalta laskeutua arkeen hissukseen kaikkien juhlapyhien jälkeen. En ole asettanut herätyskelloa soimaan vaan olen nukkunut niin pitkään kun on ollut tarve. Kyllä sitä ehtii sitten taas juosta kello kaulassa.

Välipäivät

Kävin ystäväni kanssa illallisella koska syksy on ollut niin kiireinen ettei aikaa ole ollut treffailuun. Mahtava paikka täällä Espoossa illallistaa on Lucy in the Sky-ravintola joka sijaitsee Keilaniemessä 20. kerroksessa tornitalossa. Turvavälit kunnossa ja hulppeat näkymät.

Uudenvuodenaatto

Se juhlistettiin pienessä ystäväpiirissä vanhassa taloyhtiössä jossa itsekin olimme asuneet viimeiset 11 vuotta ja josta muutimme pois syksyn aikana. Tuntui jotenkin hyvältä päättää tämä erikoinen vuosi 2020 siellä rakkaiden ystävien kesken.

 

Uudet tuulet puhaltavat

Tänä vuonna alkaa jotain aivan uutta. Talomme pitäisi valmistua parin kuukauden sisään enkä millään malttaisi odottaa. Toisaalta töitä riittää sen tiimoilta vielä ja edelleen voisin karsia pois turhia tavaroita ennen muuttoa.

Ensimmäistä kertaa varmaan ikinä tuntuu siltä, että haluan pakata joulun pois alta mahdollisimman nopeasti ja fokusoida vain tulevaan. Joulu oli ihana ja hyvä niin mutta nyt eteenpäin. Vielä mennään toki tämä viikko hissukseen vaikka joitakin töitä olen jo alkanut tekemään. Lapsilla alkaa koulu vasta loppiaisen jälkeen joten tänään olemme käyneet myös pulkkailemassa. Olen niin onnellinen lasten ja itsenikin puolesta tästä lumesta joka vihdoinkin saapui tänne eteläisimpään Suomeen. Ulkoilu on ihan erilaista kun lumi hohtaa valkoisena ympärillämme. 2021 tuntuu hyvältä.

Janina💖

X