Mainos Kilpailut 3.4.2017

Kaunis kattaus kruunaa ruokahetken – Äänestä ihanin astiasto ja voita se omaksesi

Teksti: Yhteistyössä Martinex
Modernin kauniita mukeja, näppäriä kulhoja ja kippoja kevätkuoseilla tai hillityillä ja moderneilla grafiikoilla… Äänestä suosikkisi kolmesta astiastosta ja voit voittaa sen omaksesi!

Arjen tohinassa unohtuu helposti miten hyvältä tuntuu istua alas perheen tai ystävien kesken, hengähtää hetken ja vain nauttia hyvästä ruoasta ja leppoisasta tunnelmasta. Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus saada hieman piristystä arkeen: valitse alla olevista astiastoista suosikkisi ja voita se omaksesi! Arvomme kaikkien vastanneiden kesken kolme astiasarjaa.

Yhden palkinnon arvo on valitsemastasi kokonaisuudesta riippuen noin 106–155 euroa. Kampanja on voimassa 3.4.–2.5.2017. Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Setti 1: Rakastu arkeen

Raikkaan pelkistetty Rakastu arkeen -sarja on klassisen kauniisti muotoiltu. Astioissa oleva teksti muistuttaa pysähtymään, hengähtämään ja nauttimaan elämästä keskellä kiireisintäkin arjen hullunmyllyä.

Setti 2: Helmililja

Helmililja-astiaston kuvitus tuo kevään kotiin ja auringonpaisteen kattaukseen. Astiasto antaa lupauksen lämmöstä ja kesästä: auringon säteiden lämmittäessä luonto herää hiljalleen loistoonsa. Helmililja on yksi ensimmäisistä sipulikukista, joka sinnikkäästi vastaa auringon kutsuun ja kohottautuu sulostuttamaan puutarhaa pitkän talven jälkeen.

Setti 3: Ornamentti

Ornamentti-sarja on hillityn harmaa, ja sen kuvituksena oleva selkeän linjakas valkoinen ornamenttikuvio tuo astiastoon kuosia ja hauskaa erilaisuutta.

Martinexilla on vastustamaton valikoima astioita juuri sinun näköiseesi kattaukseen. Tutustu valikoimaan tarkemmin Martinex-verkkokaupassa.

Äänestä suosikkiasi ja osallistu arvontaan!

Kommentit (15)

pidän kukista hullun lailla,helmililjaa olen vailla.Tarjoaisi silmän ruokaa,helmililjat eteeni tuokaa.
00

Ihastuin tuohon Helmililjaan heti ensisilmäyksellä! Aivan kertakaikkisen ihanat keväiset värit!!
00

Helmililja on hempee kevään kukka omallakin pihallani miksi ei olisi kattauksessanikin.
00

Rakastu arkeen – ostin jo yhden mukin ’ heräteostoksena- tekskti tuo hyvän mielen ja hyvänmallinen. Veisin töihin, mutta en raaski, kun sitten sitä ei oo kotona kahvihetkessä.
00

Yksinkertaisen tyylikäs tuo ”rakastu arkeen”. Kiva vaikka aamiaispöytään.
Sopisi hyvin meidän tyyliin!
00

Olen jumittunut valkeisiin astioihin, mutta tuo helmililja olisi kyllä aivan ihana kesäastiasto!
00

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *