Mainos Kilpailut 11.5.2017

Osallistu Marabou Premium -kilpailuun ja voita 300 euron Iittalan lahjakortti!

Teksti: Yhteistyössä Marabou Premium
Vastaa kyselyyn ja voita ihana palkinto omaan Premium-hetkeesi.

Marabou on Ruotsin suosituimpia tuotemerkkejä, ja myös suomalaiset ovat jo sukupolvien ajan nauttineet Maraboun suklaasta.

Suklaa, joka saa ihmiset sukupolvesta toiseen sanomaan Mmm… Marabou lanseerasi 2000-luvun alussa tummasta suklaasta valmistetun Marabou Premium -valikoiman, jossa on korkea kaakaopitoisuus.

Marabou Premium -suklaa valmistetaan tarkkaan valikoitujen kaakaolajikkeiden laadukkaista pavuista. Makuelämys on hyvin voimakas, sillä ohuissa suklaalevyissä on vähintään 70 prosenttia kaakaota. Nauti aidosta suklaan mausta sellaisenaan tai kokeile yllättäviä makuyhdistelmiä! Toukokuussa kuukauden maku on tummaakin tummempi Marabou Premium 86 % Cocoa. Tämä täyteläinen suklaa vie kielen mennessään!

Marabou ja Iittala palkinto

Kilpailu on päättynyt!

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi lajitelma Premium-suklaata sekä Iittalan 300 euron arvoinen lahjakortti. Osallistu Marabou Premium -kilpailuun jättämällä yhteystietosi – palkinto arvotaan osallistuneiden kesken. Kilpailu päättyy 12.6.2017 ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

Kommentit (12)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *