Kauneus

Alle 10 euron ripsivärit testissä – voittajaripsiväri maksaa alle 3 euroa!

Kun kyse on ripsiväreistä, voiko halvalla saada hyvän? Testasimme kahdeksan alle 10 euroa maksavaa ripsiväriä. Katso kuvat eri ripsiväreillä suituista ripsistä ja lue testikommentit!
4.5.2018 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: Hilppa Alanko, iStock, Johanna Jantunen

Alle 10 euron ripsiväreistä löytyi sekä pettymyksiä että iloisia yllättäjiä. Otimme kuvat ripsistä ilman ripsiväriä ja jokaisen ripsivärin levittämisen jälkeen. Emme testanneet ripsivärien kestävyyttä vaan sitä, millainen ripsiväri on levittää ja millaiseksi se tekee ripset värin levittämisen jälkeen. Jokainen ripsiväri arvioitiin testauksen jälkeen asteikolla 1–5.

Tältä testaajan ripset näyttävät ilman ripsiväriä:

Alle 10 euron ripsivärit testissä

We Care Icon Funky n´ Fabulous Volume Mascara: 1/5

We Care Icon Funky n´ Fabulous Volume Mascara

Mitä tuote lupaa?

Intensiivisesti tuuheuttava ripsiväri, jolla saat näyttävän ja viimeistellyn meikkaustuloksen hetkessä. Muotoillun muoviharjan avulla ripset kaartuvat kauniisti ja väri levittyy tasaisesti jokaiselle ripselle. Pitkäkestoinen koostumus pitää ripset kauniina koko päivän. Näyttävä musta kiiltävä sävy. Ei sisällä hajusteita tai parabeenejä.

Toteutuiko lupaus?

Ripsiväri ei erottele ripsiä lainkaan vaan liimaa niitä armottomasti yhteen. Kun ripsiä yrittää erotella ripsiväriharjan avulla, tulee vain sutineeksi liikaa ripsiväriä ripsiin ja ongelma pahenee. Lopputulos on todella tönkkö. Mieluummin olisin ilman ripsiväriä.

Alle 10 euron ripsivärit testissä

Hinta: 7,90 € (Sokos)

 

Maybelline Volum’Express Mascara: 2/5

Maybelline Volum'Express Mascara: 2/5

Mitä tuote lupaa?

Tuuheuttava maskara antaa 3 kertaa enemmän tuuheutta ilman paakkuja.

Toteutuiko lupaus?

Tämä ripsiväri ei ole kovin tuuheuttava eikä kovin pidentävä. Erotteleva se ei ole lainkaan. Se on kuitenkin helppo levittää eikä tahraa. Jos mitään muuta ripsiväriä ei olisi saatavilla, voisin käyttää tätä hätätilanteessa ripsien väriä korostamaan.

Alle 10 euron ripsivärit testissä

Hinta: 8,29 € (Tokmanni)

Rimmel Extra Superlash Mascara: 3–/5

Rimmel Extra Superlash Mascara

Mitä tuote lupaa?

Rimmel Extra Superlash Mascara on värikylläinen ja tuuheuttava ripsiväri, jota koostumuksensa ansiosta voidaan levittää useita kerroksia ripsivärin paakkuuntumatta. Carnauba- ja mehiläisvaha antavat tuotteelle kiiltoa ja voidemaisuutta, lesitiini hoitaa ripsiä. Harjan C-rakenne levittää ripsiin maksimaalisen määrän väriä samalla erotellen ripset.

Toteutuiko lupaus?

Tuotteessa on mukavan notkea koostumus ja se levittyy ripsiin aluksi mukavasti. Levittäessäni ripsiväriä silmieni sisänurkan ripsiin käytän ripsiväriharjan päätä, mikä on selvä virhe. Ripsiväriharjan päähän on jäänyt niin runsaasti väriä, että se alkaa levitä ripsistä ylä- ja alaluomelleni. Vaikka putsaan ala- ja yläluomen pumpulipuikkoa apuna käyttäen ja luulen saaneeni kaiken pois, kuvaa ottaessa huomaan, että yläluomella on yhä pari pientä tahraa. Näin tahraava ripsiväri ei ole kiireessä kätevin vaihtoehto, vaikka ripset saavatkin mukavasti pituutta.

Alle 10 euron ripsivärit testissä

Hinta: 8,90 € (Sokos)

NYX Professional Makeup Super Luscious More to Love maskara: 3/5

NYX Professional Makeup Super Luscious More to Love maskara

Mitä tuote lupaa?

Volyymia, pituutta ja taipuisuutta.

Toteutuiko lupaus?

Tämä ripsiväri on helppo levittää. Se antaa ripsiin jonkin verran volyymia ja taipuisuutta, joskaan ei juurikaan pituutta. Lopputulos on varsin luonnollinen, mutta kaukana säväyttävästä.

Alle 10 euron ripsivärit testissä

Hinta: 9,90 € (Sokos)

Lindex Volumising Mascara: 3½/5

Lindex Volumising Mascara

Mitä tuote lupaa?

Laadukas ripsiväri tuuhentaa ripsiä jokaisella harjanvedolla. Lopputuloksena on intensiivinen katse ja tuuheat ripset. Pehmeä kumiharja erottelee ja värjää ripset sileästi ja ilman paakkuja.

Toteutuiko lupaus?

Tämä ripsiväri on melko kuivan oloinen, aivan kuin se olisi jo loppumassa putkilosta. Väriä saa sutia useamman kerroksen ennen kuin tuloksia alkaa näkyä. Harja on kuitenkin laadukkaan oloinen ja lopputulos varsin hyvin se, mitä luvataankin. Ripset ovat selvästi tuuheamman näköiset, mutta pituutta ei juuri ole tullut lisää.

Alle 10 euron ripsivärit testissä

Hinta: 9,99 € (Lindex)

Essence all eyes on me mascara waterproof: 4/5

Essence all eyes on me mascara waterproof

Mitä tuote lupaa?

All eyes on me mascaran vedenkestävä versio sietää vettä eikä tahriinnu. Tämä monikäyttöinen tuote antaa tuuheutta, pituutta ja taipuisuutta. Se kestää niin hikeä kuin kyyneleitäkin.

Toteutuiko lupaus?

Vaikka tämä ripsiväri ei päällepäin näytä ylelliseltä ja harjakin vaikuttaa aika halvalla tehdyltä, ripsiväri toimii varsin mallikkaasti. Se levittyy kauniisti ja tasaisesti eikä tahriinnu lainkaan. Ripsistä tulee selvästi pidemmät kuin monen muun ripsivärin avulla. Lopputulos on kuitenkin melko hentoinen. Tymäkkyyttä vaativalle tämän ripsivärin koostumus voi olla liian ohut.

Alle 10 euron ripsivärit testissä

Hinta: 2,49 € (Tokmanni)

H&M Waterproof Pure Definition Mascara: 5–/5

H&M Waterproof Pure Definition Mascara

Mitä tuote lupaa?

H&M Waterproof Pure Definition Mascara on kyyneleen- ja vedenkestävä. Sen pieni harja erottelee ripset samalla, kun se antaa luonnollisen näköistä tuuheutta ja pituutta.

Toteutuiko lupaus?

Tämä oli iloinen yllätys! Ylellisen oloinen kumiharja ei ole kuiva, vaan ripsiin tulee makuuni tarpeeksi väriä. Ripsistä tulee varsin näyttävät. Ainoa miinus on, että väriä tarttuu hieman ripsien tyvistä yläluomeen.

Alle 10 euron ripsivärit testissä

Hinta: 9,99 € (H&M)

La Luxe Paris Mascara Volume Expert: 5/5

La Luxe Paris Mascara Volume Expert

Mitä tuote lupaa?

La Luxe Paris Mascara Volume Expert lisää volyymia, erottelee ja taivuttaa ripsiä. Ei tahraa eikä varise.

Toteutuiko lupaus?

Tämä on huipputuote! Joustavan kumiharjan avulla ripsiväri oli superhelppo levittää. Ripsiväri ei paakkuuntunut tai liimannut ripsiä yhteen vaan levittyi kauttaaltaan tasaisesti. Ripset saivat lisää volyymia ja mukavasti lisää pituutta. Tässä tuotteessa todellakin on hinta-laatusuhde kohdallaan!

Alle 10 euron ripsivärit testissä

Hinta: 2,39 € (Lidl)