Mainos: Yhteistyössä Avène.
Mainos | Yhteistyössä Avène.

Pidä iho nuorekkaana, suojaa se auringolta

Mahdollisen palamisen lisäksi iho kaipaa suojausta myös kauneuden vuoksi. Etenkin, jos haluat pitää ihon kimmoisana ja nuorekkaana mahdollisimman pitkään. Osallistu kilpailuun ja voita Avènen ihana aurinkosuojasetti!

Yhteistyössä:
Avène

Mahdollisen palamisen lisäksi iho kaipaa suojausta myös kauneuden vuoksi. Etenkin, jos haluat pitää ihon kimmoisana ja nuorekkaana mahdollisimman pitkään. Osallistu kilpailuun ja voita Avènen ihana aurinkosuojasetti!

Auringon ultraviolettisäteilyn ihoa vanhentavat ominaisuudet ovat kiistattomat. Ne aiheuttavat muutoksia ihon rakenteessa ja pigmentissä. Iholla ne näkyvät juonteina, ryppyinä ja tummina läiskinä.

Jopa yli 90 prosenttia ihon ikääntymismuutoksista johtuu auringosta. Jos haluat torjua ikämuutoksia mahdollisimman hyvin, valitse korkean suojan antava aurinkosuojavoide, jossa on anti-aging-ominaisuus. Voiteen sisältämät tehoaineet vähentävät auringonvalon aiheuttamaa ihon ennenaikaista ikääntymistä.

Levitä voidetta reilu kerros kasvoille, kaulaan ja dekolteelle heti aamusta. Lisähehkua ja suojaa saat sävyttävällä aurinkosuojavoiteella. Se sopii myös meikin päälle.

Suojaa huolella myös vartalon iho. Muistathan lisätä suojavoidetta kahden tunnin välein ja aina uinnin tai hikoilun jälkeen. Näin suojateho säilyy, ihosi voi hyvin ja pysyy kimmoisana pidempään.

Avene tuotteet suojaudu auringolta

Suomalaisnaiset testasivat: Näillä tuotteilla suojaus onnistuu!

20 suomalaisnaista testasi Avènen aurinkosuojatuotteita golf-matkoillaan. Erityisesti golfareilla hipiä on kovilla viisituntisen kierroksen aikana paahtavan auringon alla, mutta testiryhmäläiset olivat tyytyväisiä Avènen aurinkosuojien tehoon. Lue testiryhmän kokemukset ja vinkit siihen, kuinka suojaat itsesi pelin aikana auringolta.

Valitse suojausvälineet ihosi ja vaatetuksesi mukaan. Muista, että harvakudoksinen kangas päästää auringon läpi. Kasvoille ja vartalolle suojaa antaa High Protection SPF 30 Lotion. Levitä voidetta kasvoille, kaulalle ja vartalolle ennen auringossa oleilua.

– Tuote antoi erinomaisen suojan ja kesti koko 4-5 tunnin golf kierroksen jopa +39 asteen helteessä Bahrainissa. Voidetta ei myöskään tarvinnut lisätä koko kierroksen aikana, nainen, 50, kuvailee.

Kesän Avène-uutuusaurinkovoide on Very High Protection Anti-Aging Sunscreen SPF 50+ , joka ehkäisee auringosta johtuvaa ihon ikääntymistä ja kiinteyttää. Kätevä pika-apu lisäsuojaukseen on puolestaan taskukokoinen Very High Sun Protection Reflex SPF 50. Siitä on helppo lisätä suojaa etenkin kasvoille, korviin, nenään ja huuliin.

– Tuote on tehokas! Pieni pullo on helppo pitää mukana ja helppo lisätä kierroksen aikana, nainen, 56, toteaa.

Jos haluat hehkua kasvoille, sipaise kasvoille sävyttävää High Protection Compact SPF 50 -aurinkovoidetta. Se sopii myös aurinkovoiteen päälle ja meikin korjailuun.

– Värillinen aurinkosuojavoide oli aivan ihana meikki golfkierrokselle. Se antoi kasvoille hehkuvan ja luonnollisen pinnan. Rundin jälkeen oli myös kätevä kaunistautua sen avulla ennen kuin menin klubille nauttimaan lounasta, nainen, 24, kertoo.

Levitä illalla suihkun jälkeen puhtaalle iholle After-Sun Repair Creamy Gel -geelivoidetta. Se kosteuttaa ja rauhoittaa ihon auringossa olon jälkeen.

Avène Thermal Spring Water in Spray -terveyslähdevesi rauhoittaa, virkistää ja kosteuttaa ihoa. Levitä ohuena sumuna, sopii myös meikin päälle.

– Avènen After-sun ja terveyslähdevesi ovat hyvin imeytyviä ja helppoja levittää. Kaikissa tuotteissa on hyvä suojateho sekä miellyttävä tuoksu, joka sopii myös miehille. Jatkan ehdottomasti tuotteiden käyttöä golf-matkoillani, nainen, 64, hehkuttaa.

Kilpailu on päättynyt!

Osallistu kilpailuun vastaamalla kyselyyn ja voita Avènen ihana aurinkosuojasetti! Arvomme kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken Avènen aurinkosuojatuotepaketin. Palkinnon arvo on noin 60 euroa. Kampanja on voimassa 8.6–7.7.2017. Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Vastanneiden nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja Otavamedia Oy:n rekisteriselosteesta.

X