Mainos

Testaajat ihastuivat Braunin Silk-épil 7 Dual -epilaattoriin

Ellien kävijöistä koostuva testiryhmä pääsi kokeilemaan Braunin uutta Silk-épil 7 Dual -epilaattoria. Testaajista kukaan ei ollut aiemmin käyttänyt minkäänlaista epilaattoria ja siksi he hieman jännittivät sen mahdollista kivuliaisuutta. Lue, mitä mieltä testaajat olivat laitteesta!

Kivuttomuus yllätti testaajat

Kaksi kolmasosaa testaajista kertoi odottaneensa epilaattorin käytön olevan kivuliaampaa kuin mitä se todellisuudessa olikaan. Moni testaajista arveli, että vedenkestävyys ja erityisesti vesi, oli yksi kipua lieventävä seikka.

Vain yksi testaaja kertoi tunteneensa kipua, mutta epäili sen johtuvan tottumattomuudesta epilointiin. Hän uskoi kivun tunteen poistuvan useamman käyttökerran jälkeen, ihon totuttua epilointiin.

Testaajat ihastuivat Braunin Silk-épil 7 Dual - epilaattoriin

Äänekkyydestä miinusta

Muutama testaaja pelästyi aluksi laitteen kovaa ääntä. Siitä sille annettiin miinusta, mutta juuri muuta negatiivista sanottavaa testaajille ei Silk-épil 7 Dualista ollut.

Kyllä, suosittelisin!

Laite vastasi testaajien odotuksia, tai jopa ylitti ne. Niinpä kaikki testaajat suosittelisivat tuotetta ystävilleen ja osa oli jo ehtinytkin sen tehdä.

Suurimmat plussat

Testaajista suurin osa oli sitä mieltä, että Silk-épil 7 Dual -epilaattorin parhaat ominaisuudet olivat vedenkestävyys, johdottomuus sekä dermatologien suosittelu.  Myös epilaattorissa olevaa valoa, kaksiteräisyyttä ja tuotteen helppokäyttöisyyttä kiiteltiin.  

 

Testiryhmä toteutettiin yhteistyössä Braunin kanssa. 

Braun

  

X