Säväytä tummilla sokereilla ja siirapeilla
Dansukkerin tummat sokerit ja siirapit ovat aromikkaita ruokosokerituotteita, joilla jokaisella on oma, ainutlaatuinen makuvivahteensa. Tutustu näiden tuotteiden tarjoamaan upeaan makumaailmaan.
Dansukker tummissa sokereissa ja siirapeissa on luonnollisen makeuden lisäksi mukana ruokosokerin herkullinen maku ja aromi sekä väri. Kullakin tummalla sokerilla ja siirapilla on oma, ainutlaatuinen makuvivahteensa. Niillä saat leivonnaisiin, ruokiin ja juomiin aivan uudenlaista herkullisuutta.
Hyvä nyrkkisääntö sokeria valittaessa on, mitä tummempi sokeri, sitä voimakkaampi maku. Vaihtamalla tutun reseptin sokerin tai siirapin toiseen, voit kokea aivan uuden, yllättävän makuelämyksen.
Tutustu makuympyrän avulla tummien sokereiden ja siirappien makumaailmaan.
Sokeri vaikuttaa merkittävästi makuun, mutta se ei pelkästään makeuta, se tasapainottaa ja tasoittaa muita makuja, kuten tulisuutta ja happamuutta.
Ruokokidesokeri tuo mieleen hedelmäisen kermatoffeen
Ruokokidesokeri on keittiön mainio yleissokeri. Se on sokeriruo’osta valmistettu, tumma, siroteltava kidesokeri. Se sopii niin leivontaan, ruoanvalmistukseen kuin kuumien juomien makeuttamiseen. Ruokokidesokerin makumaailma on miedon hedelmäinen ja tuo mieleen kermatoffeen.
Vinkki!
Lisää makua muffineihin, omppupiiraaseen ja muihin leivonnaisiin: Korvaa tavallinen sokeri Ruokokidesokerilla!
Poimi herkullisia ruokokidesokerireseptejä.
Paahteisessa fariinisokerissa maistuu tervalakritsi
Kaikille simantekijöille tuttu fariinisokeri on kidesokerista ja ruokosokerisiirapista valmistettu kostea tumma sokeri. Se sopii siman lisäksi erinomaisesti myös leivontaan, jälkiruokiin ja ruokiin.
Vinkki!
Fariinisokerin paahteinen, hieman tervalakritsinen maku makeuttaa ja maustaa myös Irish Coffeen ja muut kuumat juomat.
Tutustu fariinisokeriresepteihin.
Tummassa Muscovado ruokosokerissa on lakritsinen aromi
Tumma Muscovado ruokosokeri tulee Mauritiukselta. Se on kostea, raakaruokosokerista valmistettu voimakasarominen sokeri. Siinä on jäljellä runsaasti sokeriruo’on luonnollisia maku- ja aromiaineita.
Tumma Muscovado ruokosokeri tuo makua ja mehevyyttä leivontaan, jälkiruokiin ja juomiin. Sen täyteläinen maku ja lakritsinen aromi sopivat erityisesti suklaata tai kaakaota sisältäviin herkkuihin. Kokeile Muscovadoa ruoanlaitossa vaikkapa tummiin kastikkeisiin, marinadeihin, wokkeihin ja muihin itämaisiin ruokiin.
Vinkki!
Leivo suklaakakku seuraavan kerran Tummalla Muscovado ruokosokerilla. Saat aivan uudenlaisen makuelämyksen!
Anna Muscovadoreseptien hurmata!
Voitoffeen makuinen Cane Syrup Ruokosokerisiirappi
Cane Syrup Ruokosokerisiirappi on miedosti paahteinen, voitoffeen makuinen. Se sopii sellaisenaan jäätelön tai marjojen kastikkeeksi. Cane Syrup Ruokosokerisiirappi antaa herkullista makeutta kuumiin juomiin ja sopii mainiosti myös maun pyöristäjäksi esimerkiksi lihapatoihin, lihapulliin, paahdettuihin kasviksiin ja salaattikastikkeisiin.
Vinkki!
Tarjoa ohukaisia tai pannukakkuja seuraavan kerran Cane Syrup Ruokosokerisiirapin kera. Pirskottele pinnalle vielä vastapuristettua limettimehua ja nauti!
Ananasmuffineja, bataattivuokaa ja muita Cane Syrup -reseptejä.
Paahteinen ja nekkumainen Tumma Siirappi 1 kg
Mausteisen aromikkan Tumman Siirapin runsas siirapin maku ja tumma väri ovat peräisin sokeriruo’osta.
Tumma Siirappi on jouluisten leivonnaisten, kuten piparkakkujen ja maustekakkujen keskeinen ainesosa. Sen paahteinen, nekkumainen maku tuo herkullisuutta ja mehevyyttä myös mm. uuniomeniin, kaalikääryleisiin, pataruokiin ja joululaatikoihin.
Vinkki!
Tee perunasoseen sijasta vaihteeksi bataattisosetta ja mausta se lusikallisella Tummaa Siirappia.
Intensiivinen Tumma Siirappi 750 g
Kätevään muovipulloon pakattu Tumma Siirappi 750 g on maultaan kaimaansa hieman paahteisempi ja intensiivisempi. Se sopii Tumma Siirappi 1 kg:n tavoin monipuolisesti leivontaan ja ruoanvalmistukseen.
Vinkki!
Mausta viinietikka Tummalla Siirapilla. Saat täyteläisen, pyöreän maun esim. salaattikastikkeeseen.
Leipäsiirapista makua sämpylöihin
Juurikassokerista ja maltaasta valmistetun Leipäsiirapin paahteinen, maltainen maku antaa leipä- ja sämpylätaikinoihin lisää herkullisuutta ja viljaista makua.
Leipäsiirappi, kuten muutkin siirapit, nopeuttaa hiivataikinan kohoamista ja saa aikaan kauniin paistovärin. Se myös auttaa pitämään leivät tuoreen tuntuisina pidempään.
Vinkki!
Leipäsiirappi antaa makua ja mehevyyttä myös pizza- ja suolaisten piiraiden taikinoihin.
Aamiaissämpylät, juusto-kinkkuskonssit ja muut leipäsiirappireseptit.
Muscovadosiirapissa maistuu lakritsi
Muscovadosiirappi on maultaan täyteläinen. Sen voimakkaan paahteisessa maussa maistuvat lakritsi ja salmiakki. Kokeile Muscovadosiirappia lihamarinadeihin ja -kastikkeisiin sekä mausteisiin jälkiruokiin. Sillä maustat herkullisiksi vaikkapa banaanimuffinit ja suklaacookiesit. Lakritsin ystäville Muscovadosiirappi maistuu sellaisenaan jälkiruokakastikkeena tai jäätelön kanssa.
Vinkki!
Muscovadosiirappi antaa mainion makuvivahteen itse tehtyyn BBQ-kastikkeeseen.
Poimi lisää Muscovadosiirappireseptejä
Osallistu kilpailuun ja voita Kitchen Aid -yleiskone.
Dansukker – tummien sokereiden taikaa – katso upeat kuvat!