Reseptit

Suolakurkku-kaviaari

Suolakurkku-kaviaari sopii tarjottavaksi kuohkeiden blinien kanssa.

Teksti:
Anna.fi

Valmistusaika

yli 2h

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 isoa suolakurkkua
  • 1 pieni sipuli
  • 1 dl smetanaa tai ranskankermaa
  • 1 rkl korppujauhoja
  • 2 rkl tillisilppua

Valmistusohje

Suolakurkku-kaviaarin valmistus käy nopeasti, mutta varaa pari tuntia aikaa sen maustumiseen.

Halkaise suolakurkut ja kaavi pois niiden siemenet. Silppua kurkut pieniksi kuutioiksi. Silppua myös sipuli ja tilli. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna kaviaarin maustua jääkaapissa noin pari tuntia.

Katso myös:

Graavisiika-kurkkutartar maistuu blinien kanssa

Kotiliesi.fi: Blinit ja lisukkeet

X