Suolakurkku-kaviaari
Suolakurkku-kaviaari sopii tarjottavaksi kuohkeiden blinien kanssa.
Ainekset
- 2 isoa suolakurkkua
- 1 pieni sipuli
- 1 dl smetanaa tai ranskankermaa
- 1 rkl korppujauhoja
- 2 rkl tillisilppua
Valmistusohje
Suolakurkku-kaviaarin valmistus käy nopeasti, mutta varaa pari tuntia aikaa sen maustumiseen.
Halkaise suolakurkut ja kaavi pois niiden siemenet. Silppua kurkut pieniksi kuutioiksi. Silppua myös sipuli ja tilli. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Anna kaviaarin maustua jääkaapissa noin pari tuntia.
Katso myös:
Graavisiika-kurkkutartar maistuu blinien kanssa
Kotiliesi.fi: Blinit ja lisukkeet
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous