Reseptit

Bataattiaiolia ja kanankoipia

Valmiit kanankoivet maistuvat parhaiten makeahkon bataattiaiolin kanssa. Chili tuo aioliin hieman tarvittavaa potkua.

Teksti:
Raija Uljas

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 2 kypsää kanan koipipalaa henkeä kohti

Bataattiaioli:

  • 1 pieni bataatti
  • ½ - 1 punaista chiliä
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1 dl crème fraîchea eli ranskankermaa
  • suolaa
  • valkopippuria

Valmistusohje

Kuori bataatti ja keitä suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Soseuta ja jäähdytä.

Kuori valkosipulin kynsi ja hienonna chilin kanssa. Sekoita bataattisoseeseen. Lisää joukkoon oliiviöljy ja ranskankerma. Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Tarjoile kanankoipien kanssa.

Ohje: Markus Aremo

X