Bataattiaiolia ja kanankoipia
Valmiit kanankoivet maistuvat parhaiten makeahkon bataattiaiolin kanssa. Chili tuo aioliin hieman tarvittavaa potkua.
Ainekset
- 2 kypsää kanan koipipalaa henkeä kohti
Bataattiaioli:
- 1 pieni bataatti
- ½ - 1 punaista chiliä
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 dl crème fraîchea eli ranskankermaa
- suolaa
- valkopippuria
Valmistusohje
Kuori bataatti ja keitä suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Soseuta ja jäähdytä.
Kuori valkosipulin kynsi ja hienonna chilin kanssa. Sekoita bataattisoseeseen. Lisää joukkoon oliiviöljy ja ranskankerma. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Tarjoile kanankoipien kanssa.
Ohje: Markus Aremo
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous