Reseptit

Broileria ja kasviksia

Tarjoa broilerin rintafilee porkkanan ja bambunversojen kanssa.

Teksti:
Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 300 g broilerin rintafileetä
  • 3 porkkanaa
  • 1 tlk (225 / 140 g) viipaloituja bambunversoja
  • 125 g cashewpähkinöitä
  • 2 dl kanalientä
  • 2-3 kevätsipulia tai varrellista nippusipulia
  • 100 g szechuankastiketta tai muuta valmista wokkastiketta
  • tuoretta basilikaa

Valmistusohje

Leikkaa broilerin rintafileet kuutioiksi. Kuori ja viipaloi porkkanat. Valuta bambunversot.

Kuumenna kanaliemi kiehuvaksi. Lisää broilerinpalat ja keitä niitä miedolla lämmöllä noin viisi minuuttia. Ota broilerinpalat reikä kauhalla kattilasta pois.

Lisää porkkana- ja bambunversoviipaleet ja keitä niitä pari minuuttia. Valuta.

Sekoita keskenään broilerinpalat, keitetyt kasvisviipaleet, cashewpähkinät ja paloitellut kevät- tai nippusipulit. Sekoita valmis kastike joukkoon ja kuumenna ruoka. Höystä tuoreella basilikalla.

Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

X