Reseptit

Camembert-patonki

Lounaaksi sopivan Camembert-patongin väliin sujahtaa salaaattia ja marjoja.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Mirva Kakko

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 kpl uunituore patonki
  • voita
  • salaattisekoitusta
  • oliiviöljyä
  • 1 kpl Camembert-juusto
  • tuoreita karhunvatukoita tai vadelmia

Valmistusohje

 

Halkaise patonki ja voitele molemmat puoliskot voilla. Levitä  pohjan päälle oliiviöljyllä kostutettua salaattisekoitusta. Leikkaa juusto viipaleiksi ja pane salaatin päälle. Lisää marjat ja paina patonki tiiviisti kiinni. Leikkaa Camembert-patonki kahteen, kolmeen osaan.

X