Crostinit yrtti-juustotäytteellä
Crostinit yrtti-juustotäytteellä hurmaavat rapudellaan. Pikkusuolaiset sopivat alkupalaksi tai sellaisenaan vaikkapa iltanaposteltavaksi television ääreen.
Ainekset
Crostinit yrtti-juustotäytteellä:
- 8-12 viipaletta maalaispatonkia
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 dl tuoreita yrttejä hienonnettuna (esim. oregano ja timjami)
- 150 g maukasta juustoraastetta
- 1 kananmuna
- 1/4 tl mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 220-asteiseksi. Paahda leipäviipaleita noin 5 minuuttia.
2. Kuori ja halkaise valkosipulinkynsi ja pyyhkäise leikkuupinnoilla leipien pinnat. Valuta päälle tilkka oliiviöljyä.
3. Sekoita yrtit ja juustoraaste keskenään ja sekoita joukkoon myös kananmuna. Jaa seos leiville ja viimeistele mustapippurilla.
4. Gratinoi leipiä uunissa vielä noin 8 minuuttia.
5. Tarjoile kylmän valkoviinin kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous