Grillattu ananas
Grillattu ananas maistuu sellaisenaan tai esimerkiksi kypsennetyn lihan kylkiäisenä. Jos päätät tarjoilla ananasta grillijuhlien jälkiruokana, mausta hedelmä rommilla. Näin saat ananakseen upeaa aromia.
Ainekset
- 1 ananas
- yhden sitruunan mehu
- ruoka
Valmistusohje
Grilliaterian jälkiruoaksi voi grillata tuoretta ananasta- Grillattavan ananaksen voi maustaa pelkästään sokerilla ja sitruunamehulla, mutta sen voi maustaa myös rommilla.
Näin grillaat ananaksen:
Poista ananaksesta kärki ja kanta. Kuori hedelmä ja poista siitä mustat ”silmät”. Halkaise ananas ja leikkaa puolikkaat neljään osaan. Poista puumainen keskusta.
Valuta ananaslohkoille sitruunamehu ja mausta ne ruokosokerilla.
Grillaa ananaslohkoja silloin tällöin käännellen, kunnes ne ovat saaneet vähän väriä. Tarjoa vaahdotetun vanilliinikastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous