Reseptit

Grillattu, pekoniin kääritty porsaanfilee

Grillattu, pekoniin kääritty porsaanfilee tarjoillaan salaatin kera.

Teksti:
Visa Nurmi
Kuvat:
Jorma Marstio

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 porsaan sisäfilee
  • 1 pkt pekonia
  • 0.5 dl Dijon-sinappia
  • mustapippuria myllystä
  • suolaa

Valmistusohje

 

Puhdista possunfilee kalvoista ja rasvasta. Grillaa fileelle pinta. Samalla liha hakee muotonsa.

Paina kapeateräisellä veitsellä reikä fileeseen pituussuuntaan. Laita sinappi pursotinpussiin ja pursota se fileen sisään. Kääri pekoni fileen päälle ja sido paistilangalla kiinni. Grillaa vielä pintaa rapeaksi.

Kääri filee alumiinifolioon ja grillaa sitä vielä hetki. Anna lihan rauhassa vetäytyä. Voit käyttää paistossa syntyneen liemen kastikkeena.

X