Grillattu, pekoniin kääritty porsaanfilee
Grillattu, pekoniin kääritty porsaanfilee tarjoillaan salaatin kera.
Ainekset
- 1 porsaan sisäfilee
- 1 pkt pekonia
- 0.5 dl Dijon-sinappia
- mustapippuria myllystä
- suolaa
Valmistusohje
Puhdista possunfilee kalvoista ja rasvasta. Grillaa fileelle pinta. Samalla liha hakee muotonsa.
Paina kapeateräisellä veitsellä reikä fileeseen pituussuuntaan. Laita sinappi pursotinpussiin ja pursota se fileen sisään. Kääri pekoni fileen päälle ja sido paistilangalla kiinni. Grillaa vielä pintaa rapeaksi.
Kääri filee alumiinifolioon ja grillaa sitä vielä hetki. Anna lihan rauhassa vetäytyä. Voit käyttää paistossa syntyneen liemen kastikkeena.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous