Reseptit

Härkätartar

Pienten härkätartar raakalihapyöryköiden juju on valkosipulilla ja paprikalla maustettu Maille Provencale -sinappi.
Teksti: Raija Uljas Kuvat: Jorma Marstio

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 200 g häränfileetä tai -paistia
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1/2 punaista chiliä
  • 3 rkl Maille Provençale -sinappia
  • pieni nippu rucolaa
  • 1 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

 

Hienonna raaka liha ja mausta se reilusti suolalla ja mustapippurilla. Kuutioi chili pieniksi kuutioiksi ja hienonna rucola. Sekoita häränlihan joukkoon. Lisää lopuksi sinappi. Sekoita tasaiseksi ja pyörittele palloiksi.

Resepti: Markus Aremo

X