
Hedelmä-sinihomejuustosalaatti
Hedelmä-sinihomejuustosalaatti avaa aaton juhla-aterian. Sen seuraksi sopii vaalea mausteinen joululimppu tai siirapilla sipaistut pikkusämpylät.
Ainekset
Hedelmä-sinihomejuustosalaatti
- 1-2 persimonia
- 6 taatelia
- 1 kerä jää- tai lehtisalaattia
- 2 salaattisikuria
- 1 ruukku rucolaa
- 1/2 dl hunajamanteleita
- 50 g sinihomejuustoa
Kastike
- 100 g sinihomejuustoa
- 2 dl ranskankermaa
- 2 rkl valkoista balsamicoa
- mustapippuria
- suolaa
Valmistusohje
Hedelmä-sinihomejuustosalaatti tehdään helposti näin:
1. Pese ja viipaloi persimoni(t). Puolita viipaleet. Poista taateleista kivet, suikaloi hedelmät. Revi salaatti kulhon pohjalle. Lisää päälle salaattisikurin lehdet, rucola, persimonit ja taatelit. Viimeistele hedelmä-sinihomejuustosalaatti rouhituilla hunajamanteleilla ja murenne- tulla sinihomejuustolla.
2. Murenna 100 g sinihomejuustoa kulhoon. Lisää ranskankerma ja pyöräytä kastike sileäksi sauvasekoittimella. Mausta balsamicolla, mustapippurilla ja suolalla.
Katso myös: 7 salaattia keventämään joulupöytää
Katso myös Kotiliesi.fi: Raikas salaatti on maukas lisuke joulupöydässä – 4 hurmaavaa ohjetta
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous