Hedelmäsalsaa ja stiltonjuustoa
Chili antaa sopivasti potkua hunajamelonista ja mansikoista tehdylle hedelmäsalsalle, josta voi nauttia esimerkiksi homejuuston kanssa. Salsa sopii myös kanan lisukkeeksi.
Ainekset
- 200 g hunajamelonia
- 200 g mansikoita
- 2 kiiviä
- granaattiomenan siemeniä
- 1 vihreä chilin palko
- limetin mehu
- ripaus suolaa
- 1 tl hunajaa tai vaahterasiirappia
- Stilton sinihomejuustoa
Valmistusohje
Eksoottinen hedelmäsalsa maustetaan chilillä, limetillä ja vaahterasiirapilla ja tarjoillaan stiltonjuuston kanssa.
- Leikkaa hedelmät ja mansikat tasakokoisiksi kuutioiksi ja sekoita ne keskenään. Sekoita hunaja tai siirappi ja ripaus suolaa limettimehuun. Kaada hedelmien päälle.
- Jaa salsa pieniin kuppeihin ja lisää pinnalle ohuiksi viipaleiksi leikattu chili.
- Tarjoa yllätysalkuruokana esimerkiksi stiltonjuuston ja patongin tai keksien kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous