
Helpot croissant-vohvelit
Iki-ihanat aamupalavohvelit syntyvät näppärästi valmiista croissant-taikinasta. Vohvelit taipuvat myös suolaisiksi suupaloiksi.
Iki-ihanat aamupalavohvelit syntyvät näppärästi valmiista croissant-taikinasta. Vohvelit taipuvat myös suolaisiksi suupaloiksi.
Ainekset
Helpot croissant-vohvelit:
- 1 prk valmista croissant-taikinaa
- 1 rkl sokeria
Lisäksi:
- hilloa
- marjoja
- kermavaahtoa
Valmistusohje
1. Avaa croissant-purkki pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Jätä taikinarulla vielä avaamatta. Leikkaa taikinarullasta sahateräisellä veitsellä yhdeksän kiekkoa. Ripottele viipaleille ripaus sokeria.
2. Kuumenna vohvelirauta ja paista viipale kerrallaan kullanruskeaksi ja rapeaksi. Tarjoa vohvelit vastapaistettuina hillon, marjojen ja kermavaahdon kanssa.
Vinkki: Voit jättää sokerin pois ja tarjoilla vohvelit suolapalana voin ja juuston kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous