Reseptit

Helpot croissant-vohvelit

1.6.2018 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Kristiina Kurronen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

9

Arvostelu

Iki-ihanat aamupalavohvelit syntyvät näppärästi valmiista croissant-taikinasta. Vohvelit taipuvat myös suolaisiksi suupaloiksi.

Ainekset

1 prk valmista croissant-taikinaa
1 rkl sokeria

Lisäksi:

hilloa
marjoja
kermavaahtoa

Valmistusohje

Avaa croissant-purkki pakkauksessa olevan ohjeen mukaan. Jätä taikinarulla vielä avaamatta. Leikkaa taikinarullasta sahateräisellä veitsellä yhdeksän kiekkoa. Ripottele viipaleille ripaus sokeria.

Kuumenna vohvelirauta ja paista viipale kerrallaan kullanruskeaksi ja rapeaksi. Tarjoa vohvelit vastapaistettuina hillon, marjojen ja kermavaahdon kanssa.

Vinkki: Voit jättää sokerin pois ja tarjoilla vohvelit suolapalana voin ja juuston kanssa.