Reseptit

Helppo hunajainen päärynä-murumalja

Helpot hunajaiset päärynämurumaljat valmistuvat hetkessä ja ovat kevyttä jälkiruokaa. Niissä on energiaa vain 145 kcal/annos ja rasvaa vain 1,5 g/100g.
Teksti: Nina Sarell ja Senja Jääskeläinen Kuvat: Suvi Laine

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 prk (250 g) maitorahkaa
  • 2 dl maustamatonta jogurttia (rasvaa max. 2 %)
  • 1 rkl juoksevaa hunajaa
  • 0.5 tl vaniljasokeria
  • 2 dl päärynäsosetta (esim. Nutricia Muksu)
  • 2 kanelikorppua

Valmistusohje

  1. Sekoita maitorahka, jogurtti, hunaja ja vaniljasokeri keskenään. Murenna kanelikorput esimerkiksi monitoimikoneella tai puhtaan pyyhkeen välissä kaulimella.
  2. Annostele neljän jälkiruokamaljan tai kapean lasin pohjalle päärynäsose ja lusikoi päälle hunajarahka.
  3. Ripottele päällimmäiseksi kanelikorpun murut.

VINKKI: Halutessasi voit jättää hunajan pois rahkasta ja säästää sen pinnalle koristeeksi.

X