Hernepesto-mozzarellabruschettat
Valmista herkulliset bruschettat hernepestosta ja tuoreesta mozzarellasta. Tarjoa lisäksi leikkeleitä, joilla voit halutessasi tuunata bruschettoista lihaisampia.
Ainekset
- 1 vaalea patonki
Hernepesto
- 1 ps (200 g) pakasteherneitä
- 1/2 dl valmista pestokastiketta
Lisäksi
- 2 (à 125 g) tuoretta mozzarellapalloa
Valmistusohje
Viipaloi patonki ja paahda leivät joko grillissä tai uunissa grillivastusten alla. Keitä pakasteherneitä kiehuvassa vedessä minuutin ajan. Kaada lävikköön, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta huolella. Nosta herneet kulhoon pestokastikkeen kanssa. Soseuta ainekset sauvasekoittimella karkeaksi soseeksi. Viipaloi mozzarellat. Sipaise paahdetulle leivälle hernepestoa ja nosta päälle mozzarellaviipale.
Bruschettoja moneen makuun:
Kotiliesi.fi: Bruschettat kesäkaalipestolla
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous