
Tomaatti-pestobruschetta
Tomaatti-pestobruschetta on italialainen ”hävikkiruoka” parhaimmillaan. Näihin suupaloihin voit käyttää edellisen päivän leivät.
Ainekset
Tomaatti-pestobruschetta
- 4 tomaattia
- 4 valkosipulinkynttä
- 1/2 ruukullista basilikaa
- ripaus rouhittua mustapippuria
- 4 rkl pestoa
- 8 viipaletta maalaisleipää
Valmistusohje
Tomaatti-pestobruschetta tehdään näin:
1. Huuhdo ja halkaise tomaatit ja poista niistä siemenet. Hienonna hedelmämalto.
2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna basilika. Sekoita tomaatit, valkosipuli sekä basilika keskenään ja mausta seos maun mukaan mustapippurilla.
3. Paahda leipäviipaleet. Voitele viipaleet pestolla ja levitä tomaattiseos päälle.
4. Nauti tomaatti-pestobruschetta italialaisen aterian alkupalana tai suupalana.
Katso myös Kotiliesi.fi: Itse tehty pesto sopii moneen tilanteeseen – kokosimme parhaat ohjeemme
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous