14.5.2012

Tomaatti-pestobruschetta

Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

4 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
1/2 ruukullista basilikaa
ripaus rouhittua mustapippuria
4 rkl pestoa
8 viipaletta maalaisleipää

Valmistusohje

Huuhdo ja halkaise tomaatit ja poista niistä siemenet. Hienonna hedelmämalto.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna basilika. Sekoita tomaatit, valkosipuli sekä basilika keskenään ja mausta seos maun mukaan mustapippurilla.

Paahda leipäviipaleet. Voitele viipaleet pestolla ja levitä tomaattiseos päälle.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi